folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telepati Olayının İstem Dışı Gerçekleşmesi?

Telepati Olayının İstem Dışı Gerçekleşmesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

@ultrAsker

Bak ortak bir nokta bulduk;

Şu fal olayı(ki benim için saçmalıktan ibarettir).

Vize haftası bir kız arkadaşımdaydım, ders çalışıyoruz.

3-4 aydır görüşmemiştik. Aramızda ufak bir kırgınlık olmuştu, biraz büyüttük.

Ablası, kız arkadaşım ve çok yakın bir arkadaşı aynı odaya geçtik, hem de aradaki buzları eritiyoruz.

Bunaldık tabi, yığınla dersin içinde. Eğlence ortamı yaratmaya çalışıyoruz.

Annesi kahveleri getirdi. Hadi fal bak falan dediler, olay eğlence ya,

ben ne söylesem gırgır şamata olacak olay, sıkıntımız geçicek..

20-25 dk sürdü yanlış hatırlamıyorsam fal bakma olayı.

Kız arkadaşım hıçkırıklarla ağlamaya başladı.

(Kız arkadaşım diyorum, benim için kardeşten farksızdır, yanlış anlaşılma olmasın evine gidiyorum falan deyince)

Bi yandan ağlıyor, bi yandan da "Nasıl bilebilirsin ki?" falandiye söyleniyordu kendi kendine.

Üstüne gitmek istemedim, belli ki canı sıkkındı.

Ertesi gün ders çıkışı beni aradı, toplamış kendini.

"Sevgi abladayım, gel bi kahvesini iç, hem tanıştırmış olayım sizi" dedi.

Ben nerden bileyim bu geyiğine yapılmış fal olayı üstüme yapışacak.

Tanışma faslından sonra niyetleri ortaya çıktı.

Başımın etini yediler, illa Sevgi ablaya fal bakıcam.

Neyse dedim işi geyiğe çeviririm,  kendileri sıkılırlar zaten.

Ben Sevgi ablayı bekar zannediyorum, sonuçta hiç tanımadığım bir insan.

Parmağında yüzük falan da yok.

Başladım sallamaya. "Senin 8 yaşında bir oğlun var, adı "B" harfi ile başlıyor. Kocan onu başka şehre kaçırmış.

Yurtdışından da gelmesini beklediğin bir sevgilin var. Tüm ümitlerini ona bağlamışsın(Çok Türk filmi izledik ya, senaryo yazıyorum:))"

Sevgi abla da başlamaz mı ağlamaya.Ya dedim geyik yapıyorum, ben ne anlarım faldan.

Neşeniz yerine gelsin istedim.

Arkadaşım bana döndü, "söylediklerin doğru desem, oğlunun adı Berk, kocasıyla aralarında sadece imam nikahı var, çocuğu için yasalarla ilgili

pek bir şey yapamıyor." falan tarzı bir şeyler zırvaladı. Sevgi abla dediğim kişide mobilya seçimleri,

evin dizaynı, giyiniş ve konuşma tarzına baktığımda oldukça modern birisi.

Benim nerden aklıma gelebilir yarım saat önce tanıştığım birisinin, pembe diziden fırlama ihtimali.

Eğlence amacıyla yaptığımız bir şey üstümüze yapıştı. Kızların ağzını bilirsiniz,

olayı yakın arkadaşlarına anlatınca, herkes fal derdine düştü.

Ben de yeniden aramıza mesafe koymak zorunda kaldım. Sırf bu salakça şeyden kurtulmak için.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

@arahman

Hayır tabi ki.

Aslında sen farkında olduğun için özelsin. Bu tür olayları yaşaman seni süperötesi özel kılmıyor.

Cahil olan da bunun farkında olup da kendini bi bk zanneden, süper güçler sahip olduğunu iddia eden kesim. 

Demek istediğim senin anladığından çok farklı, ben konuyu açan arkadaşa ya da yorum yapan arkadaşlara bir atıfta da bulunmuyorum .

allcolorsarebeautiful.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

boyle seyler cok oluyor

bir keresinde evde oturuyorum sıkıntı bastı birden bire anneme dedim kotü bişi olcak bi saat sonra haber geldi dayım dilini yutmus ölümden dönmüş

bazende bi arkadası arıcam telefonu elime alıyorum rehberde adını buluyorum daha ben arayamadan arkadas beni arıyor

daha boyle cok sey oldu da aklıma gelmiyo

birde bu anı daha önce yaşamıstım olayı cok oluyo

bazen bi film hakkında filan dusunuyorum diyorum bu filmi izleyeli baya bi zaman gecti keşke televizyonda verselerde izlesem diyorum aksam bakıyorum o film oynuyo tv de

dün başıma gelen bişeyi soylıyım 2hafta önce filan bi video izliyodum youtube da onun arkaplanında ispanyolca bi muzik calıodu dün gece bilgisayarı kapadım uyumaya calısıyorum o aradada tv yi actım bakınıyorum öle farkında olmadan bişiler mırıldanmaya basladım düşünüyorum bu hangi sarkıydı filan sonradan aklıma geldi o arkada calan muzigi soyluyomusum

insan beyni cok fazla sır taşıyor bu sırlar kesfedilmesdikce bu yasadıklarımızın tesadufmu yoksa baska bişeymi oldugunu anlayamayız

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

@RaAmLis

Tesadüf olduğuna kesin gözüyle bakıyorum da hocam,

insanın ilgisini  çekiyor böyle anları ya da diğer bir deyişle tesadüfleri yakalamak.

Neyse ben uyuma denemelerime başlayayım, yoksa yine ekmek zorunda kalıcam okulu :)

Sabah kalkınca konuda tekrar göz gezdiririm :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Kimi telepati, kimide kalbimiz birmiş der.

Annemle babamda vardır bu annem derki baban şu yemegi seviyor akşam bunu yapalım aradan fazla geçmez babam arar o yemegi ister annem derki akşam şuraya gitsek babam arar akşam yemek yapma şuraya gidelim der yada annem bir şey ister babam annemin istediğini yapar yada alır ve birbirlerinden hiç haberleri olmaz annem kalplerimiz bir der belkide sevgilerindendir.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    belki o an zihinler arası bi iletişim oluyodur mesafe ne kadar uzaksa daha kuvvetli oluyomuş telepati bence bundan daha da garibi birebir gerçekleşen rüyalar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Pek fazla bilgim yok ama anlatılan kısmıyla ;

Bu doğadaki çekim yasası düşünce gücü bunların oluşumunu sağlıyor örneğin Varmısın Yokmusun'da adam kırmızı açmamam gerek diyerek kutuyu çekiyo ve pat kırmızı çıkıyor yani böyle bişey  

!!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    o mesaj olayları da bna çok oluyo :)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek

"Yaşamızın kontrolü sizde değil!

Öyle olduğunu düşünebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz.

Elbette ki kendi kararlarınızı kendiniz vermekte özgürsünüz.

...

Ne isterseniz yapabilirsiniz.

Ama sorun şurda:Ne isteyeceğinizi kontrol edemezsiniz.

..."

Empati adlı kitabın arka kapağındaki yazının bir kısmı. Buna göre düşüncelerin zaten senin değil. Yaşamış ve hissetmiş oldukların bir oyunun ara rolleri. Ve senin bunu değiştirme şansın yok.

kenarda köşede takılırım ben
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    1. olayın benzeri bana her seferinde oluyo.mesaj atıyorum koyuyorum telefonu kenara.birazdan tekrar elime alıyorum.tuş kilidini açıyorum ve mesaj gelior.hatta arkadaşıma anlattım okulda.inanmadı.ver telefonunu dedim.elime aldığımda mesaj geldi onada :/ alışıyo insan bi süre sonra...

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 5596 Toplam Mesaj: 31