Teleskoptan Anlayan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

@iiiranha9242

hocam eyv çok sağol gerçekten. o yer bulucunun pili bitikti onu halledip dediğin şekilde biraz daha uğraşıyım ben bi de gökyüzü takvimi vs var mı. şu gün şu saatte bakarsanız jüpiter rahat gözkür vs..

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

@iiiranha9242

hocam eyv çok sağol gerçekten. o yer bulucunun pili bitikti onu halledip dediğin şekilde biraz daha uğraşıyım ben bi de gökyüzü takvimi vs var mı. şu gün şu saatte bakarsanız jüpiter rahat gözkür vs..

Bu da benden olsun 

http://tug.tubitak.gov.tr/tr/haber/2014-gok-olaylari-yilligi

sayfanın altında linki var. 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

@iiiranha9242

Bu da benden olsun 

http://tug.tubitak.gov.tr/tr/haber/2014-gok-olaylari-yilligi

sayfanın altında linki var. 

eyvallah hocam 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

@iiiranha9242

sen saol hocam o gök yüzü takvimi bende de var hiç kullanmaya gerek duymadım neden mi 

Stellarium

programını yükle canlı olarak gökyüzünü eş zamanlı gösteriyo, yani ayın programdaki konumuna bak sonra bir de balkona çıkıp gökyüzüne bak aynı yerde olur. Hangi gök cismi için şuan gökyüzünde nereye bakman lazım hepsini gösterir jüpiterde şu aralar sabah ezanıyla çıkıyo kuzey doğuda çok parlak oluyor zaten aydan sonra en parlak gök cismi diye biliyorum

piiiranha9242 tarafından 03/Ağu/14 02:42 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

@iiiranha9242

sen saol hocam o gök yüzü takvimi bende de var hiç kullanmaya gerek duymadım neden mi 

Stellarium

programını yükle canlı olarak gökyüzünü eş zamanlı gösteriyo, yani ayın programdaki konumuna bak sonra bir de balkona çıkıp gökyüzüne bak aynı yerde olur. Hangi gök cismi için şuan gökyüzünde nereye bakman lazım hepsini gösterir jüpiterde şu aralar sabah ezanıyla çıkıyo kuzey doğuda çok parlak oluyor zaten aydan sonra en parlak gök cismi diye biliyorum

eyv hocam güzel program kurdum şimdi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    al bi canon sx50 keyfine bak :) teleskop gibi olmaz tabi ama ben saturnu çekmiştim onunla

Toplam Hit: 3177 Toplam Mesaj: 17