folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Televizyon Keyfi

Televizyon Keyfi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Evinize digiturk dsmart v.b gibi bağlatacağınız sistemler nedir müritler uydu yok çanakta yok yeni binada kaldık s... gibi neler önerirsiniz + olarak tv kayıt cihazı lazım birde ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

hepsi para tuzağı. Paran çok ise Dsmart + sınırsız internet alırsın iki sene taahhüt ile internetin de uydun da olur.

Ben daha çok Digitürk kanallarını seviyorum. Zamanında cccam ile izlenirken çok güzel kanalları vardı. Keyifle izlerdim.

Hiçbirine para ödemek zorunda da değilsin. Normal uydudan HD özellikli olanından al şimdilik TRT HD TRT1 HD ATV HD falan idare et :)

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

hepsi para tuzağı. Paran çok ise Dsmart + sınırsız internet alırsın iki sene taahhüt ile internetin de uydun da olur.

Ben daha çok Digitürk kanallarını seviyorum. Zamanında cccam ile izlenirken çok güzel kanalları vardı. Keyifle izlerdim.

Hiçbirine para ödemek zorunda da değilsin. Normal uydudan HD özellikli olanından al şimdilik TRT HD TRT1 HD ATV HD falan idare et :)

aynen dediğin gibi hocam bende öyle düşünüyorum kayıt özellikli bir receiver ile digiturk dsmart'ta zikilmenin anlamı yok dream falan nasıl olur acaba hala stabilmiki o sistem ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

nerde yaşıyosun bilmiyorum hocam ama kablolu tval 2aylık 14 liraydı bir dönem belgesel kanallarıda var müzik kanallarıda

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    ferriere bunu yazdı

nerde yaşıyosun bilmiyorum hocam ama kablolu tval 2aylık 14 liraydı bir dönem belgesel kanallarıda var müzik kanallarıda

bulunduğumuz bölgede kablo yok hocam angara keçiören :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

tam 8 aydır televizyon izlemiyorum ama elbette pc-internet kullanımı hatsafhada

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bölgede Uydunet varsa Uydunet'e geç.Hem internet hem kablolu yayın.Adil kullanım kotası yok istediğin kadar indir. :) Kablolu yayında Discovery Channel falan da var.

Edit : Yeni gördüm.Uydunet yokmuş senin orada.

mkyb tarafından 14/Kas/12 14:20 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Ürünü aldım.

http://www.gold.com.tr/U151980/Seoul-Hiremco-Titanx-Hd-2-Hd-Media-Player

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

d smart kullanıyorum,

cihazı çok yavaş

kumandadan kanal listesi tuşuna basıp mutfaktan bi çay doldurup geliyorum liste öyle geliyor..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

d smart kullanıyorum,

cihazı çok yavaş

kumandadan kanal listesi tuşuna basıp mutfaktan bi çay doldurup geliyorum liste öyle geliyor..

Aynen ben bu yüzden 3-4 haftada bir fabrika ayarlarına döndürüyorum. Böyle olduğu zaman fabrika ayarlarına döndürün düzeliyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

d smart kullanıyorum,

cihazı çok yavaş

Aynen ben bu yüzden 3-4 haftada bir fabrika ayarlarına döndürüyorum. Böyle olduğu zaman fabrika ayarlarına döndürün düzeliyor.

alalı 1 ay oldu la sıfır cihaz :)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 1246 Toplam Mesaj: 15