folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Televizyon Keyfi

Televizyon Keyfi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

Ürünü aldım.

http://www.gold.com.tr/U151980/Seoul-Hiremco-Titanx-Hd-2-Hd-Media-Player

Hayırlı olsun baya özelliği varmış. Daha geçen ay gittim vcd/dvd oynatabilmek için Dvd oynatıcı aldım televizyona. 200 Tl ye. Bu ürünü görsem hiçbişeye gerek kalmazdı.. herbi işlevide var.. kafamı sikiyim işte. araştırmamanın cezası. :)

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı

tam 8 aydır televizyon izlemiyorum ama elbette pc-internet kullanımı hatsafhada

Bende evden televizyonu atali neredeyse 4 yil oldu.

Ilk baslarda yoklugunu bayagi aradim ama simdi aptal kutusuna bakacagima kitap okuyorum, birseyler ogreniyorum. Ve en onemlisi aptal gibi 30 yil bir kutuya bagimli kaldigim icin kendimden nefret ediyorum.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

d smart kullanıyorum,

cihazı çok yavaş

kumandadan kanal listesi tuşuna basıp mutfaktan bi çay doldurup geliyorum liste öyle geliyor..

Aynen ben bu yüzden 3-4 haftada bir fabrika ayarlarına döndürüyorum. Böyle olduğu zaman fabrika ayarlarına döndürün düzeliyor.

alalı 1 ay oldu la sıfır cihaz :)

Farketmez hocam bende yeni aldım o sorun bu şekilde düzeliyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

Ürünü aldım.

http://www.gold.com.tr/U151980/Seoul-Hiremco-Titanx-Hd-2-Hd-Media-Player

Hayırlı olsun baya özelliği varmış. Daha geçen ay gittim vcd/dvd oynatabilmek için Dvd oynatıcı aldım televizyona. 200 Tl ye. Bu ürünü görsem hiçbişeye gerek kalmazdı.. herbi işlevide var.. kafamı sikiyim işte. araştırmamanın cezası. :)

cihaz mükemmel hocam ne ararsan var yarın geliyo bakalım :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 1245 Toplam Mesaj: 15