Televizyon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Hocalar selamlar

Evvel sene deprem sonrası ev dizerken Hi Level televizyon almıştık a101'den. Kuş da televizyonun üstünü tünek gibi kullandı sağolsun 1 buçuk senedir. Az önce eve geldim televizyonun hali bu

Şimdi televizyon alacağım galiba bunun yapılacağını sanmıyorum pek. 

Ne alınır ucuz yollu 

4k olsa wifi bağlantısı olsa yetiyor çok bi özellik aramıyoruz. Kanal geçisi yarım saniye hızlıymış yapay zekalıymış 3d'ymiş. Çok önemli değil yani 

Önerilerini bekliyorum  

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ekran kırılmadıysa arkadaki mazgallardan kuş içine pislediyse ondan bozulmuş olabilir. Garantisi devam ediyor doğru anladıysam. Hi-Level'i Vestel üretiyor. Vestel ile iletişime geç garantiden yapıyorlarsa yapsınlar yoksada farkını vereyim bana başka model verin talebinde bulun. Bir tanıdığın çocuğu ekrana oyuncak atıp kırmıştı üste ufak bir fark verip Vestel'den sıfır TV almıştı. Adrese teslim gelip eskisini alıp yerinede yenisini takıp gitmişlerdi.

Yeni alacağın TV için kaç inç arıyorsun ona göre yorumda bulunayım.

mkyb tarafından 12/Eki/24 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

kırık değilse paneli bozulmuştur oda 50-55 inç için ortalama fiyat 5 bin civarıydı işini görüyorsa yaptır bence yarım saatlik bir tamiri var

Ç.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ekran kırılmadıysa arkadaki mazgallardan kuş içine pislediyse ondan bozulmuş olabilir. Garantisi devam ediyor doğru anladıysam. Hi-Level'i Vestel üretiyor. Vestel ile iletişime geç garantiden yapıyorlarsa yapsınlar yoksada farkını vereyim bana başka model verin talebinde bulun. Bir tanıdığın çocuğu ekrana oyuncak atıp kırmıştı üste ufak bir fark verip Vestel'den sıfır TV almıştı. Adrese teslim gelip eskisini alıp yerinede yenisini takıp gitmişlerdi.

Hocam valla cihazı ilk aldığımda servis gelmedi ben kurdum televizyonu. O yüzden garantisi yok diye düşünüyorum. Yine de vesteli arayıp sorsam paneli şey ederler mi acaba? 

Cihaz 55 inc eğer yapımına 5k'dan fazla isterlerse yenisini alacağım 55 inc bi şeyler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    KemikadaM bunu yazdı

kırık değilse paneli bozulmuştur oda 50-55 inç için ortalama fiyat 5 bin civarıydı işini görüyorsa yaptır bence yarım saatlik bir tamiri var

Hocam hi levelin panelini nerden bulup taktıracağım bakalım pazartesi soracağım onu da 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek

Panelci Haydar bu adam yapıo benim de öyle olmuştu atacaktım tv yi 500 tl ye halletmişti

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    ferdix bunu yazdı

Panelci Haydar bu adam yapıo benim de öyle olmuştu atacaktım tv yi 500 tl ye halletmişti

Hocam izmirdeyim valla 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Hocam valla cihazı ilk aldığımda servis gelmedi ben kurdum televizyonu. O yüzden garantisi yok diye düşünüyorum. Yine de vesteli arayıp sorsam paneli şey ederler mi acaba? 

Cihaz 55 inc eğer yapımına 5k'dan fazla isterlerse yenisini alacağım 55 inc bi şeyler

Şansını bir dene bakalım. Kaybedecek bir şeyin yok. Şikayetvar.com'a falanda yazabilirsin orayı daha çok ciddiye alıyorlar. 

Bu arada sakın kuşu falan hiç araya katma. Haberim yok kendi kendine böyle oldu dersin.

mkyb tarafından 12/Eki/24 22:39 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    KemikadaM bunu yazdı

Hocam hi levelin panelini nerden bulup taktıracağım bakalım pazartesi soracağım onu da 

onlarda pek marka aramıyorlar bildiğim kadarıyla ankarada bildiğim birisi vardı ama izmirde bilmiyorum. instagramda ilk çıkan https://www.instagram.com/izmirtvekrantamiri/ bi eleman var sor istersen 

Ç.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

TV konusunda şöyle bir tecrübem oldu

FHD LCD tvlerin yaygınlaşması ile vatan teknosa kipa vb o dönem ki tüm mağazalara gittim ve fiyat performans konusunda en iyi görüntüyü philips verdiğini gördüm ve philips aldık.

Tabi o zamanlar smart vs yok uydu alıcılı tv de yok digiturk + tv kullanıyorduk heralde 20 sene oldu bilmiyorum o tv 2 sene önce bozuldu bu arada oda ıslandığı için ne kadar dayanıklı olduğunu siz düşünün.

2018 de evlenirken iyi birşey alayım dedim araştırdım ettim vs derken samsung lg arasında gidip gelip LG aldım 4K Smart TV

yani ben bir tv den bu kadar memnun kalacağımı hiç düşünmemiştim herşeyi sorunsuz webos süper uydu alıcısı çok hızlı kanal bulma vs sorunsuz.

TV paneli elektrik voltaj dalgalanması sorunucu bozuldu bu sene 65 inch TCL tv aldım Google Tv özellikli android in herşeyini kullanıyor 

Abi panel süper Google tv tamam çok detaylı ancak LG nin seriliğini ve kullanım kolaylığını sunmadı bana.

Uzun süre tv almayı düşünmüyorum ancak alacak olanların LG den şaşmamasını tavsiye ederim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    ferdix bunu yazdı

Hocam izmirdeyim valla 

Hocam kargolayın. Anlaşmalı kargoları var.

Toplam Hit: 1739 Toplam Mesaj: 21
zekimürendebizigörecekmi aptalkutusu