Televizyon Tavsiyesi
-
TCL 55C655PROGTV alayım mı? 35k dan fazla vermek istemiyorum aslında bu meblağ bile fazla da...
yunusdogan tarafından 15/Tem/25 23:59 tarihinde düzenlenmiştir
BURADAN TIKLA -
Mart 2024 de TCL 65P735 65" 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV satın aldım
o zaman fiyatı 26.000 idi şuan baktığımda 40.000 tl gösteriyor.
Daha önce hep LG kullanmış ve şuan hala annemin evinde lg nanocell tv kullanıyoruz ben kendi izlenimlerimi paylaşacağım fakat kendi kullandığım model ile kıyas yapabilirim.
1. TCL nin panel kalitesi çok çok iyi gerçekten neredeyse tüm açılardan aşırı parlak ve canlı senk sunuyor.
2. Fiyat performans olarak baktığınız zaman parasının hakkı cihazlar üretiyor.
3. Ancak... Gerek xiaomi mi box olsun gerek tcl tv olsun gerek başka marka Google Tv işletim sistemi gerçekten çok berbat çok yavaş karışık ve pratik olmayan bir tv işletim sistemi bunu tcl özelinde söylemiyorum çünkü başka tvlerde de ve evimdeki başka tv ye takılı tv box da da aynı işletim sistemi var yani google 50 senedir android geliştiriyorsun yapa yapa bu yazılımımı yaptınız diye sövüyorum her gün gerçekten insan apple tv den birazcık kıyas alır örnek alır.
LG Webos Tv işletim sistemleri arasında açık ara en iyisi arkasından da Samsung geliyor ama LG de şu sıkıntı var orta fiyatlı modellerin bazılarında iğrenç bir panel kullanıyor 2 arkadaşım yaşadı ve hala yaşıyor bu sıkıntıyı görüntü çok kötü ve köşelere gittikçe daha da berbat oluyor.
Kısacası tekrar tv alacak olsam gözümle görüntü panel kalitesini test edebileceğim bir lg almak isterim. TCL nin donanım ve renk kalitesinden gram pişman değilim çok çok iyi ama keşke yerli tv üreticilerinde olduğu gibi webos a geçebilme şansımız olsa.
Tekrar ediyorum google allah bin belanı versin bunu yapan mühendislerin körmü.
LG Nanocell

TCL
PanxeR tarafından 16/Tem/25 00:21 tarihinde düzenlenmiştir
-
önceki televizyonumun vestel olduğunu düşünecek olursak beni epey ileri atacaktır.. ama lg nin kumanda mevzusu da çok iyiydi menü de oldukça akıcı fakat videoyu sakince açtıktan sonra o hızın da pek bir önemi kalmıyor
-
şimdi faturadan baktım bende TCL.65C655PROGTV kullanıyorum.
işim gereğiyle her tv'yi her ekranı her paneli test etme durumum oldu. aynı ayarlarda parlaklık ve kontrast seviyelerinde
samsung ile basabaş görüp fiyatı dolayısıyla bunu aldım. premium qled diye geçiyor.
55 ile 65'in farkı sanırım ses sistemi ve işlemcisi. ama her durumda vestel'den geçişte fark yaratır.
evdeki robot süpürge + 2 hava temizleyici hep tcl , onlarıda tvden yönetmek keyifli oluyor.
-
İsyerinde yaklaşık 12-13 yıldır gece gündüz hiç durmadan açık duran lg tv bugün kendi kendine arada kapanmaya başladı. Başka marka bu kadar dayanirmiydi bilinmez. Tekrar lg bakıyoruz.
-
nigdeli bunu yazdı
İsyerinde yaklaşık 12-13 yıldır gece gündüz hiç durmadan açık duran lg tv bugün kendi kendine arada kapanmaya başladı. Başka marka bu kadar dayanirmiydi bilinmez. Tekrar lg bakıyoruz.
hocam eskiler dayanıyor biz vestel i 20 sene philips türkiyede ilk fhd tv lerden birini 15 seneden fazla kullandık ikiside neredeyse 7/24 açıktı
fakat 2018 de aldığım 4k lg tv 2023 de çok ufak bir voltaj dalgalanmasında paneli yandı tamir parası sıfır tv den pahalı gittik yeni tv aldık.
-
Hacı düz ucuz birşey al özelliklere takılma yanına bir tv box al keyfine bak. Hangisini alırsan al işletim sistemi hantal kalacak gereksiz yere fazla para verme paneli sağlam bir şey al yanına tv box al keyfini çıkar.
-
baristbt bunu yazdı
şimdi faturadan baktım bende TCL.65C655PROGTV kullanıyorum.
işim gereğiyle her tv'yi her ekranı her paneli test etme durumum oldu. aynı ayarlarda parlaklık ve kontrast seviyelerinde
samsung ile basabaş görüp fiyatı dolayısıyla bunu aldım. premium qled diye geçiyor.
55 ile 65'in farkı sanırım ses sistemi ve işlemcisi. ama her durumda vestel'den geçişte fark yaratır.
evdeki robot süpürge + 2 hava temizleyici hep tcl , onlarıda tvden yönetmek keyifli oluyor.
Hacı bu tv çok hoşuma gitti biraz araştırdım herkes videolarda incelemelerde vs övmüş ama yorumlarda siyah kalitesi çok kötü vs demişler sen ne düşünüyorsun bu konuda
-
şunu aldım. fiyatından ziyade marka bakımından..
-
Bende c755 modeli var, tavsiye ederim.
Bu arada güncel yazılımı otomatik yükleyemiyorsun, manuel yüklemek gerekiyor.Sıksık güncelleme geliyor.
-
Wort bunu yazdı
Bende c755 modeli var, tavsiye ederim.
Bu arada güncel yazılımı otomatik yükleyemiyorsun, manuel yüklemek gerekiyor.Sıksık güncelleme geliyor.
bunu ben bilmiyordum 2025 yılında araçlar bile ota güncelleme alıyor tv nasıl almıyor eve dönünce bir bakayım güncellemesi varmışmı.