Televizyon Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

Eski sunnyler kötüydü ama şimdi kumandasına kadar LG üretimi olmuş paneline ışık sızdırmazlığına bakıp tercih edebilirsin. Kayınpedere almıştık yılbaşında gayet memnun.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

85C845 kullaniyorum cok memnunum suan var mi bilmiyorum samsung lg oledlerinden daha iyi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Wort bunu yazdı

Bende c755 modeli var, tavsiye ederim.

Bu arada güncel yazılımı otomatik yükleyemiyorsun, manuel yüklemek gerekiyor.Sıksık güncelleme geliyor.

https://t.me/tclupdates

bunu ben bilmiyordum 2025 yılında araçlar bile ota güncelleme alıyor tv nasıl almıyor eve dönünce bir bakayım güncellemesi varmışmı.

Benim tv güncelleme ile çağ atladı.

Yazılım nasıl yüklenir, görüntü ayarları nasıl olmalı vb. konularda bilgiler var.Burayıda takip edebilirsin.

https://t.me/tcltvturk

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Konuda görmüşsündür muhtemelen. Philips alırsan aklında bulunsun.

https://www.tahribat.com/forum/ulke-ve-dunya-gundem-konusu-38-260144/7#msg3452851

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

televizyon almak kadar keyifli bir aktivite yok ya. çok param olsa sürekli televizyon alırım.

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

tcl kullanıcısı olarak yazıyorum . Görüntü kalitesinden çok memnunum arayüz bombok. Kayınçoma aldık 65 lik ekran tcl onda ghosting oldu. Philips aldık başka bir akrabaya ona da ekranın ortasından şerit şeklinde bir çizgi gözüküyordu. Kendi görüşüm bu teknolojik ürünler gerçekten şans işi.

İndia İndia !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    bloodmage bunu yazdı

tcl kullanıcısı olarak yazıyorum . Görüntü kalitesinden çok memnunum arayüz bombok. Kayınçoma aldık 65 lik ekran tcl onda ghosting oldu. Philips aldık başka bir akrabaya ona da ekranın ortasından şerit şeklinde bir çizgi gözüküyordu. Kendi görüşüm bu teknolojik ürünler gerçekten şans işi.

yani gerçekten paneli bu kadar iyi olupta (tcl) arayüz bu kadar boktan nasıl olabiliyor gerçi tüm google tv ler bu kadar kötü.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

İyi ki lg almışım madem œ tcl

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Ben grundig aldım evdekilere 55 inç f p

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 1277 Toplam Mesaj: 20
öneri televizyon tcl