folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Telif Hakkı Olmayan Video Siteleri.[İstek]

Telif Hakkı Olmayan Video Siteleri.[İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Youtube dan ekmek yiyen müritler eminim bu tür siteleri biliyorlardır.Yeni başlayanlar için bu siteleri paylaşabilirlerse sevinirim.

Not:Konunun gizli olmasının nedeni internette biraz araştırdım pek fazla paylaşan olmamış.Paylaşanlarda (ytpara.com vs.) hep üyelik istiyor.Bende sadece müritlerin yararlanması için gizledim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Burayıda alayım siteleri eklerim.

Bu videoda;

*Kanal nasil olusturulur
    *Kanal ayarlari nasil yapilir
    *Etiket girme ve cesitleri
    *Video nasil yuklenir
    *Adsense youtube baglantsi nasil yapilir
    *Ne tur icerikler Yuklenmelidir
    *Ne tur icerikler cok kazandirir
    *Ozgun video ve guncel Video nasil bulunur
    *Video kaynaklari nasil bulunur
    *En kolay ozgun video bulma yontemleri nedir
    *Hangi Dilde paylasim daha cok kazandirir

anlatılıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=36ji9HApfF4

Not:Alıntıdır.Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için paylaştım.

motka tarafından 27/Ağu/13 14:30 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Valla hocam benim doğrudan kullandığım bir site yok ama dünya gündemini takip ediyorum. Sonrasında o konularla alakalı videoları bulup yüklüyorum. 2 haftadır falan uğraşıyorum günlük ortalama 4-5 $ kazanıyorum. Ama bazen de hiç gelmiyor hit. Yani önemli olan tutturmak sanırım günde 10 bilemedin 15 video ekliyorum keyfekeder takılıyorum anlayacağın. Varsa tavsiyeleri olan ben de yararlanabilirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    Inferius bunu yazdı

Valla hocam benim doğrudan kullandığım bir site yok ama dünya gündemini takip ediyorum. Sonrasında o konularla alakalı videoları bulup yüklüyorum. 2 haftadır falan uğraşıyorum günlük ortalama 4-5 $ kazanıyorum. Ama bazen de hiç gelmiyor hit. Yani önemli olan tutturmak sanırım günde 10 bilemedin 15 video ekliyorum keyfekeder takılıyorum anlayacağın. Varsa tavsiyeleri olan ben de yararlanabilirim.

Nerden buluyorsun hocam o videoları.Birde youtube üzerinden adsense hesabı açacam.Ülke olarak Türkiye seçsek bir sorun oluyor mu?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı
    Inferius bunu yazdı

Nerden buluyorsun hocam o videoları.Birde youtube üzerinden adsense hesabı açacam.Ülke olarak Türkiye seçsek bir sorun oluyor mu?

Adsense hesabını oluştururken Türkiye seçmende sorun olmaz. Ben google'dan arayarak buluyorum. Yükleme esnasında 3. parti içerik eşleşmesii olursa hemen siliyorum zaten. Eğer hemen para kazanma seçeneği aktif olmazsa siliyorum tutmuyorum hemen siliyorum. Biraz atik olmak lazım sanırım uyarı almamak için. Ben taş çatlasın yarım saat ayırıyorum günlük sonra videoları upload'a bırakıyorum. Videoları direk google'dan arayarak güncel olanları seçip yüklüyorum.

Not: ama tabiki bu işlerin ustası değilim belki bir iki gün sonra teliften kapatacaklar kanalımı bilemiyorum yani, o yüzden daha tecrübelilere de danışman iyi olur.

Inferius tarafından 27/Ağu/13 15:48 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    Inferius bunu yazdı
    mstfcn bunu yazdı
    Inferius bunu yazdı

Adsense hesabını oluştururken Türkiye seçmende sorun olmaz. Ben google'dan arayarak buluyorum. Yükleme esnasında 3. parti içerik eşleşmesii olursa hemen siliyorum zaten. Eğer hemen para kazanma seçeneği aktif olmazsa siliyorum tutmuyorum hemen siliyorum. Biraz atik olmak lazım sanırım uyarı almamak için. Ben taş çatlasın yarım saat ayırıyorum günlük sonra videoları upload'a bırakıyorum. Videoları direk google'dan arayarak güncel olanları seçip yüklüyorum.

Not: ama tabiki bu işlerin ustası değilim belki bir iki gün sonra teliften kapatacaklar kanalımı bilemiyorum yani, o yüzden daha tecrübelilere de danışman iyi olur.

Anladım hocam teşekkürler.Bazı sitelerde telif hakkı olmayan video sitelerini paylaşmışlarda üye olmadan link görülmüyor üye oluyum dedim davetiye ile üye alıyor.

Ödemede sıkıntı çıktı mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

vk ya film yüklüyorlar genelde. ordan kimse sildiremiyor düye duymuştum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı

vk ya film yüklüyorlar genelde. ordan kimse sildiremiyor düye duymuştum

Film upload benim için zorda kısa videolarda yüklüyorlar mı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

benim birkaç kanalım ve 1000 kadar videom var yüklemeyi bıraktım ama :) dhanın sitesinden çekebilirsin haberleri,break.com var,sonra bi anda fırlayan konular var onları ilk youtubeda eklense bile ne kadar erken reupload yapsan iyidir.facebooktan çekebilirsin.firmaların reklamlarını yayınlayabilirsin.bir de thumbnail olayı da önemli alakasız bi videonun küçük resmine seksi bi hatun koyunca tıklıyolar.dövüş videoları yüklüyodum 600-700 tane yüklemiştim banlandı tavsiye etmiyorum o yüzden.facebooktaki youtube - adsense gruplarına girip sorular sorabilirsiniz.tv özetlerinin yayınlandığı siteler var oradan çekebilirsiniz, bazı yarışma ve program videolarını başka siteden bulursanız iyidir ama youtube to youtube yapcaksanız adını da hafiften değiştirin hatta abartın bunlar çok çakallık yapmış mesela kavgayla alakası yok izlenmeye bak reklam da var http://www.youtube.com/watch?v=ex8d40I6ebI&list=TLP1_1ek3MlhY

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

youtubeden iyi para kazaniliyor mu acaba

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

youtubeden iyi para kazaniliyor mu acaba

aynen kazanan var