folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Telif Hakkı Olmayan Video Siteleri.[İstek]

Telif Hakkı Olmayan Video Siteleri.[İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    mYMusti bunu yazdı

çizik takip edeyim güzel şeyler çıkar burdan :)

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Baya kişinin işine yarayacak bu konu sanırım.O yüzden tekrar güncel.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

youtubeden para kazanmak için telif hakkı olsun olmasın film dizi müzik vs. yüklemeyle olmuyormuş diye duydum.Sadece kendi çekimlerine para veriyormuş youtube diye duydum bilgisi olanlar aydınlatabilirmi acaba

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

youtubeden para kazanmak için telif hakkı olsun olmasın film dizi müzik vs. yüklemeyle olmuyormuş diye duydum.Sadece kendi çekimlerine para veriyormuş youtube diye duydum bilgisi olanlar aydınlatabilirmi acaba

Kendi çekimlerinle daha çok kazanırsında başka sitelerden telif hakkı olmayan videoları indirip youtube yüklüyorlar böyle para kazanan çok.Ama o siteleri hala öğrenemedim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı
    jawsap67 bunu yazdı

Kendi çekimlerinle daha çok kazanırsında başka sitelerden telif hakkı olmayan videoları indirip youtube yüklüyorlar böyle para kazanan çok.Ama o siteleri hala öğrenemedim.

hocam r10da yazılar var ytparada var ya da aklıma farklı bişey geldi http://www.r10.net/youtube-alisveris/1061767-ytkazan-com-toplu-video-yukleme-yt-kanal-cekme-90-bot-mp4-flv-yukleme-youtube-backlink.html burda adam ytkazan diye bi bot yapmış direkt botun desteklediği sitelerden indirmeden youtube hesabına atıyosun aylık belli bir ücret karşılığında.bu botun desteklediği sitelere bakabilirsin en basitinden (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı
    mstfcn bunu yazdı
    jawsap67 bunu yazdı

hocam r10da yazılar var ytparada var ya da aklıma farklı bişey geldi http://www.r10.net/youtube-alisveris/1061767-ytkazan-com-toplu-video-yukleme-yt-kanal-cekme-90-bot-mp4-flv-yukleme-youtube-backlink.html burda adam ytkazan diye bi bot yapmış direkt botun desteklediği sitelerden indirmeden youtube hesabına atıyosun aylık belli bir ücret karşılığında.bu botun desteklediği sitelere bakabilirsin en basitinden (:

Adam baya güzel sistem yapmış.Saolasın hocam ordaki sitelerde video çekerim artık.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Youtube uploader botlarından birisini kullanan var mı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Görmeyenler için son kez güncel.

Toplam Hit: 9204 Toplam Mesaj: 29