Tellcom Sapıttı.
-
saat 8 den beri 1024 olması gereken hız 997 de takılıyor.
tellcomun numarası sürekli meşgul.
Siz ttnetden memnun değilsiniz ama tellcom luların hali duman :|
ADSL Bağlantı Hızı
İndirme(download):996 kb/s
Gönderme(upload):253 kb/s -
hep dedik ak ttnet var gidin siz tellcom mudur nedir bu seyi alin ayni smile gibi hatlar sapitinca telefonu mesgula alirlar:)
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
hep dedik ak ttnet var gidin siz tellcom mudur nedir bu seyi alin ayni smile gibi hatlar sapitinca telefonu mesgula alirlar:)
nebilim ttnete kafam girsin dedik tellcoma komple giriyim!
-
verdiğimiz parayla aldıgımız hizmet ters orantılı.
-
kablonete geçin bende geçecem
-
ben turk.net'e geçtim, şimdilik mutluyum :) [www.turk.net]
-
Mylitta bunu yazdı:
saat 8 den beri 1024 olması gereken hız 997 de takılıyor.
tellcomun numarası sürekli meşgul.
Siz ttnetden memnun değilsiniz ama tellcom luların hali duman :|
ADSL Bağlantı Hızı
Gönderme(upload):253 kb/s
-----------------------------kb/s olduğuna emin misin? kbit olmasın o?
Ya da QuickNet kullanıyo olman lazım.. 25 kb için de değmez ki baba :D
-
Mylitta bunu yazdı:
Gönderme(upload):253 kb/s
-----------------------------:))
-
Arkadaşım ingiltereye gitti, orada daha beter olduğunu söylüyor ve muhattap alıp bakmıyorlar bile dedi. Yine fransada yaşayan bir türk türkiyedeki adsl hattı konusunda yardım istedi, yardımcı olurken fransa da bu kadar ilgili davranmıyorlar ve kötü bir internet hizmeti alıyoruz dedi. Bu iki kişide en iyi servis sağlayıcılardan hizmet aldıklarını belirttiler. Siz hala şu şöyle bu böyle ttnet e oram buram girsin vs türevinden çocukça cümlelerkurmaya devam edin. TTNet i bırakanlar köpek gibi pişman...
-
hocam hizinitestet speedtest gibi sitelerden ölçüm yapıyorsan bu değerler gayet normal 1024 sınırsız mı kullanıyorsun? eğer öyle ise sanırım almakta birazcık geç kaldın bende tellcom kullanıyorum adamlar yavaş yavaş kendi sistemlerini getiriyorlar bana iki gün internet vermediler buna karşılık sözleşmem bitene kadar 1024 bağlantı fiyatına 2048 bağlantı veriyorlar :D
-
bu aralar benimkindede sorun var ikide bir gidip geliyor....mart gelsin kapattırıcam zaten şerefsizlere ne para ödeyecem.
Toplam Hit: 4065 Toplam Mesaj: 20