folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tellcoma Ne Varsa Girsin!

Tellcoma Ne Varsa Girsin!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

Konuyu yanlış yeremi actım bilmiyorum ama yanlış yere açtıysam herkezden özür diliyorum...

bağlantımı bağlatalı 1 ay oldu ama 3 haftadır hızımda kayda değer bir düşüş yaşıyorum. 1mbit sınırsız bağlantım olmasına rağmen ölçümlerde 300-400 kbit değerler söz konusu. bununla ilgili üç haftadır tellcom müşteri hizmetlerini aramama rağmen hiçbir bilgilendirme yapılmadı ve aradığımda biz test ettik normal çıktı bilgisayarında bir problem var diyip duruyolar. bilgisayara format atıyorum değişen bişi yok. annemin iş yerinde 1 mbit sınırsız telekom bağlantısı var oradan bağlanıyorum internet ucuyo eve geliyorum dial-up bağlantıdan bi farkı kalmıyo. kafayı yemek üzereyim. az önce tellcom müşteri hizmetlerini aradım yine arıza kaydı oluşturdular üç haftadır oluşturdukları gibi. ama bağlantımda değişen bişi var mı die soracak olursanız hayır yok. bana teknik servisin telini verin diyorum veremem bizde de yok diolar... muridler ne yapmam lazım? hattı kapatmak istedim 150 ytl istediler. kullanamadığım bağlantıya şimdi bi de para ödeyecem of offf...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hacı ben uydudan bağlanmaya çalışıyokm bi türlü olmuyo :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca şey oluyo mu adsl in yanında bide uydudan bağlansak downloadı uydudan uploaduı adsl den yapsak ?

(malum her download aynı zamanda upload oluo ya) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

hoca şey oluyo mu adsl in yanında bide uydudan bağlansak downloadı uydudan uploaduı adsl den yapsak ?

(malum her download aynı zamanda upload oluo ya) 

Ya o mümkün de adsl olduktan sonra uyduyu ne yapam :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hacı aynı şey benim telekom bağlantımda vardı. modeme 256down/250up geliyodu, arıyorum biz bakıyoruz modeme kadar normal geliyo diyolardı, modeme normal geliyo ama modeme geleni modem 256/250 gosteriyo bak sen su Allah'ın işine. Bide demesin mi modeme kadar normal geliyor modemden sonra bilgisayarınıza giderken problem vardır. işte onu duyunca benim sigortalar tavan yaptı, amk gerizekalısı modemle pc arasında sanayi sitesimi var, 1 metrelik cat 5 kablosu var ne gidisi ne problemi dedim sustu konusamadı. Daha sonra Emirreisle konustuk o sağolsun halletmeye çalıştı, o gunden sonra 480/250 geliyo ama işin ilginci 1mbt baglantı var, yani 1mbt adı altında ve 1mbt parasına 512 veriyolar suan. artık aramıyorumda bıktım usandım telekomda konusma sırası beklerken calan salak muzigi dinlemekten artık gozum kapalı piyano calabilirim. bu oçlarının hepsi boyle, o yuzden ne kadar uzvum varsa girsin. bunlara sokmak haktır.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    zyxel prestige yada adsl2 kullan ethernet tam performans :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    hayatda öğrendiğim en acı gerçeklerden biri.yeni çıkan birşeye sazan gibi atlama.Bekle araştır,öğren ondan sonra yap
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DJ_Alper = bos mezarci

----

adsl olayinda ne smart adsl e, ne tellcoma nede digerlerine guvenirim

telekomu ne kadar sevmesemde telekomun alt yapisini kullanip satan hicbir firmaya guvenmem.

mesela telekom ile tellcom alacak verecek yuzunden tartismis olsalar surtusmus olsalar telekom tellcomdan gelen arizalari gecikmeli olarak bakar, askiya alir, sureyi uzatir, bakiyoruz, baktik, deniyoruz, oluyor olacak vs vs

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    size adam gibi bir soru sordum makaraya almayı gerektirecek bir durum yok ortada!!! işyerinde aynı bilgisayarda bağlantı normalken evde üç siteyi yan yana calıştıramıyorum demek istediğim bu anlatabiliyormuyum!!! Modem zyxel p2602hwl-d1a

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    makaraya alma lafını bana mı dedin?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:
    makaraya alma lafını bana mı dedin?
    sence yaptığın makara mı?? adam gibi cevap vermişsin bişey demedim ki biraz daha yukarılara cık anlarsın

Toplam Hit: 1808 Toplam Mesaj: 19