Tellcoma Ne Varsa Girsin!
-
müridler yakında tellcom yakında quiknet die bişi çıkarcakmış telekomdan bağımsız olarak kendi altyapısı ile çalışcaklarmış ve vadettikleri hız limiti 100mbps yani gayet ii :d ama tabi bakalım bu ne zaman olcak
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------
müridler yakında tellcom yakında quiknet die bişi çıkarcakmış telekomdan bağımsız olarak kendi altyapısı ile çalışcaklarmış ve vadettikleri hız limiti 100mbps yani gayet ii :d ama tabi bakalım bu ne zaman olcak
-----------------------------bazı şehirlerde bu hizmeti vermeye başladı bile ...
-
hocam türktelekomun ölçümlerine göre bana gelen bağlantının 1024 olması lazımken ölçümlerde 1050 çıkıyomuş muş... :D sorun benim apartmanın içindeki kablolamada, modemde ya da bilgisayarımdaymış mış.. :D kuzenimin evindeki internette yapmış olduğum ölçümler:
Kuzenimin bilgisayarı ve modemi bağlı iken download 849.6 upload 196.3
Benim bilgisayar ve benim modeme kablolu bağlı iken download 857.9 upload 201.6
Benim bilgisayar ve benim modeme kablosuz bağlı iken download 842.4 upload 200.9
Eve geldiğimde benim modemi evdeki hatta bağladım sonuclar:D
Benim evimdeki dsl hattında benim bilgisayar ve benim modeme kablosuz bağlı iken download 254.9 upload 152.4
Apartman içi kablolama bu kadar değer değişikliğine neden olur mu muridler???
-
Triumph kavga ortamı oluşturmaya çalışıyorsun gibi geldi bana.
-
Buremba bunu yazdı:
Triumph kavga ortamı oluşturmaya çalışıyorsun gibi geldi bana.
nereden çıkardın? -
direk bana mı dedin lafından çıkardım.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper = bos mezarci
----
adsl olayinda ne smart adsl e, ne tellcoma nede digerlerine guvenirim
telekomu ne kadar sevmesemde telekomun alt yapisini kullanip satan hicbir firmaya guvenmem.
mesela telekom ile tellcom alacak verecek yuzunden tartismis olsalar surtusmus olsalar telekom tellcomdan gelen arizalari gecikmeli olarak bakar, askiya alir, sureyi uzatir, bakiyoruz, baktik, deniyoruz, oluyor olacak vs vs
Hoca, tellcom kendi altyapısını yaptırıyor. Kendi altyapısı üzerinden veriyor bu hizmeti. (ADSL i tüm Türkiye de veriyor ama kendi alt yapısının bulunmadığı yerlerde TTneti kullanıyor) Türktelekom ile alakası yok aslında Quicknet le bağlanırsanız. Tellcom Türkcell kuruluşu benim bildiğim. mesela benim istanbulda tanıdık var 5 mbits kullanıyor 5 mbits de upload. Gayet tam verimde çalışıyor... sayılı bölgelerde alt yapı kurabildikleri için Tüm Türkiye ye veremiyor şu an. Aslında Türktelekom a rakip olacak bir firma tellcom ama Tüm Türkiye ye alt yapıyı kurarsa... -
hoca konu nereden nereye geldi ya :D