Telsim Cep Partner
-
millet bi aralar cep partner vardı şimdi ondan bulabilirmiyim elinde olupta satan varmı artı bu kampanyanın süresi ne kadar sürecek bilen varmı ? elinde olan varsa yazsın vereceiği fiyatıda yazsın alıcıyım : )
-
abı onu sımdı bulaman boıraz zor bekle yenı operatore gecınce mutlaka bır ıyılık yaparlar. sana tavsıyem sımdılık cep aıle kullan cok ıyı oluyo
-
olm bana yetmio ya cep aile falan ya bütün tarifeler yetersiz gelio bana sınırsız bişi lazım kontör almaktan anam ağladı
-
nickimyok abi bak şimdi onu kayıt işlemleri bitti + hiç alma tercihim ayda 250 kont yukluyorsun 500 dakıka konuşma imkanı verıyo eskıden sınırsız konuşabılıyordun ama kısıtlama geldi 500dk geçtıkten sonra partnerınle dakıkada 5 jkontor yıyor o.ç ları işte ama yınede sana kalmış
-
olm ben bunların taaaaaa a.k yapılrmı bu ya yinede sen kullanıomusun nerden biliosun benim bildiğijm sınırsız abi yapmasınlar böle oyöleyse geçmem avea cep örencide aynı şeye denk gelio
-
o olay benim başımdanda geçti şuanda piyasadaki en iyi tarife cep aile.. Tabi eğer bir polis tanıdığın varsa ondan iki tane polis hattı al rahatla... ben öyle yaptım :)
-
nickimyok bunu yazdı:
olm ben bunların taaaaaa a.k yapılrmı bu ya yinede sen kullanıomusun nerden biliosun benim bildiğijm sınırsız abi yapmasınlar böle oyöleyse geçmem avea cep örencide aynı şeye denk gelio
hayır gelmıyo cep aılenın msj olayı sınırsız olayın bokunu cıkara bılıyosun hek harf ıcın bıle msj atabılıyosun -
polis tanıdığım var şimdi o dediğin hattan alırsam dk sı yada on dksı ne kadar onu bi sölesene
-
dai benım dayuımda nişanlıysa kullamıyordu cep partnerı boyle olmuş o da cep öğrencıye geçtı anlıycağın en iyisi avea dediği gibi polis tanıdığın varsa ve ya başka kurumlarda çalışan akraban varsa kullnmıyorlarsa sana versınler sen kullan
-
nickimyok bunu yazdı:
polis tanıdığım var şimdi o dediğin hattan alırsam dk sı yada on dksı ne kadar onu bi sölesene
abi ayda 7,5 ytl verecen sınırsız konuşacan polisler için -
sende ve hatunda o hattan olacak ayda 7,5 mılyon verecen sınırsız gorusucen. ama ıkı tane polıs hattına ıhıtyacın var
Toplam Hit: 4864 Toplam Mesaj: 16