Telsim Cep Partner

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
      aveanın öğretmen hattı vardı bende öğretmen hattı olanlarda denildiği gibi sabit ücret karşılığı bedava konusuyodum fakat amına kodumunun aveası ne yapıp ediyosa 100milyondan asagı fatura hiç gelmedi diğer hatlarda çok yazıyo... Bak baba en mantıklısı avea cepöğrenci 10dakkası1knt yüklediğin knt kadar mesaj bedava.... Telsimin cep öğrenciside güzel ama mesaj servisi hep sorun çıkarıyo sen beni dinle ben bütün hatları kullanıyom... AVEA MOBİL ÖĞRENCİ HATTI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

hacım partner alma artık partnerde sınır war

250 knt yüklediğinde 500 dk konuşma ve sınırsız mesajlaşma war

illa bişi lazımsa avea mobil öğrenci yada telsim cep öğrenci - cepaile tavsiye ederim ben partnerden öğrenciye geçtim

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    la s.. et :D ben benım karıyı hergun msn cagarıoum a.q :D ne edeceksınız abi ya msn varken  :D yada int varken :D si.. et  ac a.q camlarida ohh doya doya bakın birbinize :) wuhahaha a.q aslında hiç sefgilin filan olmuacak a.q cok sorun oluor bi sürü dert a.q :D s. etek biz. abaza derler sonra a.q :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Abi benim babam kullanıyor.Avea kurumsal hat.Annemde de var.İkisi toplam 15 ytl veriyorlar.Günde 24 saat konuşsanda 1 dk konuşsanda ücret sbt.Aylık 7,5 * 2 = 15 ytl. Ama msjlar ücretsiz değil ona göre.Kurumsal için kişinin polis olmasına gerek yok.Kamu kuruluşunda çalışan biri olursa yeter.Ama bir sınırı var.Sanırım en fazla 4 hat alabiliyor.Eğer öyle birşey varsa yap güzel.Biz de kont. uğraşıyoruz a.q.

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAZAR23
    HAZAR23's avatar
    Erkek
    bende var kardeşim 2şerden 4 hat var ve özel vip numaralar

KURDUN OLDUĞU YERDE ÇAKAL OLMAZ..!
Toplam Hit: 4888 Toplam Mesaj: 16