Temel Elektronik
-
herkese ıyı aksamlar hocalarım entegre devrelerı bılen varsa bana yardımcı olabılırmısınız bu dersten bute kaldım
ve,veya,nand kapısı velojık ıfadeler hakkında bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım
-
Hocam ve veya kapısında birşey yok,toplama çarpma a.q. Tam olarak biraz açıklarsan yardımcı olurum.Olmazsa güzel bir web sitesi var.Orda picman diye bir admin var,sağolsun o çok yardımcı oluyor
-
hocam mesela bızım hoca sormus f = AB+CD ıkı gırıslı lend kapısını cızın demıs
(a nın uzerınde '-' boole bı cızgı var )
hoca cızmıs ama cok karısık
-
O dediğin çizgi tersi demek.A'nın değilini alacaksın yani. Abi ben sana nasıl açıklayayım.Kitaplarında vardır a.q.Biz de onlardan öğrendik :))
-
evet bizde gördük bende biliyorum aslında zevkli bi konu
bak önce A'nın tersini al sonra ters A ile B'yi AND'le sonra C ile D yi AND'le daha sonra oluşan iki kapıyı da OR'la
ok eğer notlarımı bulabilirsem sana atarım güzel notlrarım vardı
-
a.q bişe annamadım :s bunnarı bn görmicem iiki :D
-
abı gıcık bı ders bu yaw bunun kıtabı yokkı bızde sana msn adresımı versem yada sen versen bı baksak 3 lersem yandım hocam :))
-
sorun and dan yada ordan cok bunların bıde sekıllerı var onlar kasıyo daha cok
-
BozcaN bunu yazdı:
a.q bişe annamadım :s bunnarı bn görmicem iiki :D
Bunları elektronik veya bilgisayar okuyan öğrenciler gönderir.İlker sana pm den msn yi verdim -
sanırım böyle bişi
-
aga ben elektronık bıtır dım tabe lıse.ıster sen yardım cı olabılırım lojik devrelerlen aram ıyıdır ama temel elektronık dersım zayıftı sen dıjıtal elektronık den bahsedıyon.ıstersen yardımcı olablırım...