Temel Vitamin İhtiyaçlarınız İçin Hangi Vitamin Ve Markayı Kullanıyorsunuz?
-
solgar düşünüyorum bende fakat o koca koca hapları yutmak işlence gibi daha minimal olanları yok mu geçen bi bitoin aldım serçe parmağım kadar yutana kadar 10 saniye ağzımda çeviriyorum
-
1 aydır şu ürünü kullanıyorum. 1 kutu bitti.
2. Aya başladım. Devam ediyorum bakalım.
Vitabiotics Wellman Original 30 Tablet
Aynı zamanda beslenmeme dikkat ediyor düzenli sporumu yapıyorum.
BaD_BoYs tarafından 01/Ara/24 17:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Ağalar bunları kullanınca karaciğeri böbreği elimize almayız değil mi?
-
Solgar VM 2000 -> artık çok pahalı
Centrum Advanced
-
yanak bunu yazdıAğalar bunları kullanınca karaciğeri böbreği elimize almayız değil mi?
Günlük su tüketimini sağlarsan ve ek olarak 2 ay kullanıp 1 ay ara verirsen sorun olma oranı minumuma düşürürsün.
Ek not :
Solgar markası bu ürünlerin piridir ve kalitelidir.
Pazar payına ORZAX girdi, kalite olarak solgarın yarısı kadar desek yeridir.
İşin tuhaf olan kısmı VOONKA diğerlerine göre kaliteli ve daha uygun fiyat ile tutunmaya çalışıyor.
Nerden biliyorsun demeyin, Biz bu işin ithalatını, ihracatını yeri geldiğinde üretimini yapıyoruz :)
-
HoLyCat bunu yazdıyanak bunu yazdıAğalar bunları kullanınca karaciğeri böbreği elimize almayız değil mi?
Günlük su tüketimini sağlarsan ve ek olarak 2 ay kullanıp 1 ay ara verirsen sorun olma oranı minumuma düşürürsün.
Ek not :
İşin tuhaf olan kısmı VOONKA diğerlerine göre kaliteli ve daha uygun fiyat ile tutunmaya çalışıyor.
Nerden biliyorsun demeyin, Biz bu işin ithalatını, ihracatını yeri geldiğinde üretimini yapıyoruz :)
Hocam selamlar "ligone" için ne dersin ? birde vitamin piyasasında üretim kalitesi çok kötü dedi bir arkadaş sen ne düşünüyorsun ?
-
HoLyCat bunu yazdıyanak bunu yazdıAğalar bunları kullanınca karaciğeri böbreği elimize almayız değil mi?
Ek not :
ustad ozaman VOONKA mi almak gerek.
-
Altın suyu ve gümüş suyunu araştır gerçekten yapan birini bulabilirsen onları kullan.
Hap ve türevi bana biraz fasa fiso geliyor.
-
TrC bunu yazdı
Altın suyu ve gümüş suyunu araştır gerçekten yapan birini bulabilirsen onları kullan.
sonra o az miktarı az miktar kaçırsın geberip gidelim :)
-
Spyware__007 bunu yazdıTrC bunu yazdı
sonra o az miktarı az miktar kaçırsın geberip gidelim :)
o kısım için bir şey diyemem =) altın 3 günde 1 - 1 çay kaşığı / gümüş günde 1 çay kaşığı
Benim öğrendiğim buydu demans hastası bir büyüğümde bu suları kullandık gerçek mana da faydası oldu.