folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Temel Vitamin İhtiyaçlarınız İçin Hangi Vitamin Ve Markayı Kullanıyorsunuz?

Temel Vitamin İhtiyaçlarınız İçin Hangi Vitamin Ve Markayı Kullanıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

Solgar ürünleri ama şüphelerim var. Dogrulama yapılamıyor. Aradim bi ara eczaneye guvenin dediler...

solgar iyidir eczaneye güven ama hepsine güvenme. kayınbiraderin eczanesi var. son kullanma tarihi başta olmak üzere binbir türlü dalavere dönüyormuş. ben herşeyi ondan alıyorum güvenerek yoluma devam ediyorum.

tanıdık yamuksuz bir eczane varsa ona güven :)

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Bende bazen aşırı derecede halsizlik uyku sorunu oluyordu.Migros'dan bu markanın kolajenini kullandım cok faydasını gördüm.Kesinlikle tavsiye ederim.

https://www.migros.com.tr/voop-collagen-beauty-5500mg-nar-aromali-15-shot-x-40-ml-p-20e99bf?srsltid=AfmBOoo5NAcoUJDL8XyYrQcs_t4Ly2Gd7q-rp1aQBdvZVENA9tBZB7Fr

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

Yorgunluğun sorunu demir eksikliği veya hipotiroid nedeniyse meth bile yorgunluğunu almaz onun dışında ilk altta patoloji olmadığını öğrenmek lazım akşam yatmadan çinko almak bir miktar yararı olur.

Meth yorgunluk almaz. İnsanın anasını siker.

Ufakçı, yalancı, karaktersiz bir hırsıza dönüştürür insanı.

Adam vitamin sormuş amk. Torbacı mısın nesin?

Met satan karısını satsın.

Ben meth mi önerdim?

uyusturucu dostunuz degildir.

ama dil göte parmak atılır. analdır oraldır bunlar moraldır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

omega 3 (trigliserid formda ve epa dha değerlerinin yüksek olmasına dikkat et) 

solgar vm 2000  gözüm kapalı öneririm, sadece değerleri cidden yüksek o yüzden aralarda tahlil yaptırıp kontrol altında tutarsan veya 1 şişe bitip yenisiyle arasına biraz dengeleyici bir süre koyarsan daha iyi olur.

Birde ben hep karanlıkta yaşadığım için d vitamini takviyesi alıyorum :D . buda insanda hem mental hem fiziki bir çok şeye sebebiyet verebiliyor. ama bunu kontrollü almak lazım. fazlasıda zarar,az olmasıda 

spor içinde kullandığım farklı takviyeler var ama günlük hayatta 2 si yeterli olacaktır. 

FCN tarafından 02/Ara/24 14:20 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

omega 3 (trigliserid formda ve epa dha değerlerinin yüksek olmasına dikkat et) 

solgar vm 2000  gözüm kapalı öneririm, sadece değerleri cidden yüksek o yüzden aralarda tahlil yaptırıp kontrol altında tutarsan veya 1 şişe bitip yenisiyle arasına biraz dengeleyici bir süre koyarsan daha iyi olur.

Birde ben hep karanlıkta yaşadığım için d vitamini takviyesi alıyorum :D . buda insanda hem mental hem fiziki bir çok şeye sebebiyet verebiliyor. ama bunu kontrollü almak lazım. fazlasıda zarar,az olmasıda 

spor içinde kullandığım farklı takviyeler var ama günlük hayatta 2 si yeterli olacaktır. 

hocam inanır mısın bende karanlıktayım sürekli evdeki perdeleri dahi kapatıyorum ev aslında çok iyi güneş alan bi yerde fakat dediğin gibi mental ve fiziki olarak herhalde bu durum beni çökertti

Ignorance is bliss.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    yanak bunu yazdı
    Ağalar bunları kullanınca karaciğeri böbreği elimize almayız değil mi?

Günlük su tüketimini sağlarsan ve ek olarak 2 ay kullanıp 1 ay ara verirsen sorun olma oranı minumuma düşürürsün. 

Ek not : 

Solgar markası bu ürünlerin piridir ve kalitelidir.

Pazar payına ORZAX girdi, kalite olarak solgarın yarısı kadar desek yeridir.

İşin tuhaf olan kısmı VOONKA diğerlerine göre kaliteli ve daha uygun fiyat ile tutunmaya çalışıyor. 

Nerden biliyorsun demeyin, Biz bu işin ithalatını, ihracatını yeri geldiğinde üretimini yapıyoruz :)

Hocam selamlar "ligone" için ne dersin ? birde vitamin piyasasında üretim kalitesi çok kötü dedi bir arkadaş sen ne düşünüyorsun ? 

Çöp hocam.. Fason üretiliyor ve bildiğin merdiven altı.. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    grpngy bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    yanak bunu yazdı
    Ağalar bunları kullanınca karaciğeri böbreği elimize almayız değil mi?

Günlük su tüketimini sağlarsan ve ek olarak 2 ay kullanıp 1 ay ara verirsen sorun olma oranı minumuma düşürürsün. 

Ek not : 

Solgar markası bu ürünlerin piridir ve kalitelidir.

Pazar payına ORZAX girdi, kalite olarak solgarın yarısı kadar desek yeridir.

İşin tuhaf olan kısmı VOONKA diğerlerine göre kaliteli ve daha uygun fiyat ile tutunmaya çalışıyor. 

Nerden biliyorsun demeyin, Biz bu işin ithalatını, ihracatını yeri geldiğinde üretimini yapıyoruz :)

ustad ozaman VOONKA mi almak gerek.

Fiyat performans için kullanılabilir. 

Ama ben paraya kıyarım diyorsan SOLGAR tavsiyemdir. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 2027 Toplam Mesaj: 28
vitamin takviyesi