Temel Vitamin İhtiyaçlarınız İçin Hangi Vitamin Ve Markayı Kullanıyorsunuz?
-
Megalados bunu yazdı
Solgar ürünleri ama şüphelerim var. Dogrulama yapılamıyor. Aradim bi ara eczaneye guvenin dediler...
solgar iyidir eczaneye güven ama hepsine güvenme. kayınbiraderin eczanesi var. son kullanma tarihi başta olmak üzere binbir türlü dalavere dönüyormuş. ben herşeyi ondan alıyorum güvenerek yoluma devam ediyorum.
tanıdık yamuksuz bir eczane varsa ona güven :)
-
Bende bazen aşırı derecede halsizlik uyku sorunu oluyordu.Migros'dan bu markanın kolajenini kullandım cok faydasını gördüm.Kesinlikle tavsiye ederim.
https://www.migros.com.tr/voop-collagen-beauty-5500mg-nar-aromali-15-shot-x-40-ml-p-20e99bf?srsltid=AfmBOoo5NAcoUJDL8XyYrQcs_t4Ly2Gd7q-rp1aQBdvZVENA9tBZB7Fr
-
C10H15N bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
Yorgunluğun sorunu demir eksikliği veya hipotiroid nedeniyse meth bile yorgunluğunu almaz onun dışında ilk altta patoloji olmadığını öğrenmek lazım akşam yatmadan çinko almak bir miktar yararı olur.
Meth yorgunluk almaz. İnsanın anasını siker.
Ufakçı, yalancı, karaktersiz bir hırsıza dönüştürür insanı.
Adam vitamin sormuş amk. Torbacı mısın nesin?
Met satan karısını satsın.
Ben meth mi önerdim?
uyusturucu dostunuz degildir.
-
omega 3 (trigliserid formda ve epa dha değerlerinin yüksek olmasına dikkat et)
solgar vm 2000 gözüm kapalı öneririm, sadece değerleri cidden yüksek o yüzden aralarda tahlil yaptırıp kontrol altında tutarsan veya 1 şişe bitip yenisiyle arasına biraz dengeleyici bir süre koyarsan daha iyi olur.
Birde ben hep karanlıkta yaşadığım için d vitamini takviyesi alıyorum :D . buda insanda hem mental hem fiziki bir çok şeye sebebiyet verebiliyor. ama bunu kontrollü almak lazım. fazlasıda zarar,az olmasıda
spor içinde kullandığım farklı takviyeler var ama günlük hayatta 2 si yeterli olacaktır.
FCN tarafından 02/Ara/24 14:20 tarihinde düzenlenmiştir -
FCN bunu yazdı
omega 3 (trigliserid formda ve epa dha değerlerinin yüksek olmasına dikkat et)
solgar vm 2000 gözüm kapalı öneririm, sadece değerleri cidden yüksek o yüzden aralarda tahlil yaptırıp kontrol altında tutarsan veya 1 şişe bitip yenisiyle arasına biraz dengeleyici bir süre koyarsan daha iyi olur.
Birde ben hep karanlıkta yaşadığım için d vitamini takviyesi alıyorum :D . buda insanda hem mental hem fiziki bir çok şeye sebebiyet verebiliyor. ama bunu kontrollü almak lazım. fazlasıda zarar,az olmasıda
spor içinde kullandığım farklı takviyeler var ama günlük hayatta 2 si yeterli olacaktır.
hocam inanır mısın bende karanlıktayım sürekli evdeki perdeleri dahi kapatıyorum ev aslında çok iyi güneş alan bi yerde fakat dediğin gibi mental ve fiziki olarak herhalde bu durum beni çökertti
-
Cesnist bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıyanak bunu yazdıAğalar bunları kullanınca karaciğeri böbreği elimize almayız değil mi?
Günlük su tüketimini sağlarsan ve ek olarak 2 ay kullanıp 1 ay ara verirsen sorun olma oranı minumuma düşürürsün.
Ek not :
Solgar markası bu ürünlerin piridir ve kalitelidir.
Pazar payına ORZAX girdi, kalite olarak solgarın yarısı kadar desek yeridir.
İşin tuhaf olan kısmı VOONKA diğerlerine göre kaliteli ve daha uygun fiyat ile tutunmaya çalışıyor.
Nerden biliyorsun demeyin, Biz bu işin ithalatını, ihracatını yeri geldiğinde üretimini yapıyoruz :)
Hocam selamlar "ligone" için ne dersin ? birde vitamin piyasasında üretim kalitesi çok kötü dedi bir arkadaş sen ne düşünüyorsun ?
Çöp hocam.. Fason üretiliyor ve bildiğin merdiven altı..
-
grpngy bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıyanak bunu yazdıAğalar bunları kullanınca karaciğeri böbreği elimize almayız değil mi?
Günlük su tüketimini sağlarsan ve ek olarak 2 ay kullanıp 1 ay ara verirsen sorun olma oranı minumuma düşürürsün.
Ek not :
Solgar markası bu ürünlerin piridir ve kalitelidir.
Pazar payına ORZAX girdi, kalite olarak solgarın yarısı kadar desek yeridir.
İşin tuhaf olan kısmı VOONKA diğerlerine göre kaliteli ve daha uygun fiyat ile tutunmaya çalışıyor.
Nerden biliyorsun demeyin, Biz bu işin ithalatını, ihracatını yeri geldiğinde üretimini yapıyoruz :)
ustad ozaman VOONKA mi almak gerek.
Fiyat performans için kullanılabilir.
Ama ben paraya kıyarım diyorsan SOLGAR tavsiyemdir.