Tenet Dustu Mu?
-
Stifler bunu yazdı
Aralık ayında amazon'a verilecek diye bir haber var. Amazon sonrası torrent'e düşer.
Amazon Prime almayan varsa öneririm. Aylık 8 lira zaten. Bedavadan biraz pahalı. Dizi ve film içeriği az ama her gün artıyor. Ücretsiz kargo ve Prime'a özel indirimler ise işin kaymaklı kısmı. 5 liralık ürün aldım kargo bedava. 5 liralık ürünü esnaftan istesen oturduğu yerden bile kalkmaya üşenir.
-
mkyb bunu yazdıStifler bunu yazdı
Aralık ayında amazon'a verilecek diye bir haber var. Amazon sonrası torrent'e düşer.
Amazon Prime almayan varsa öneririm. Aylık 8 lira zaten. Bedavadan biraz pahalı. Dizi ve film içeriği az ama her gün artıyor. Ücretsiz kargo ve Prime'a özel indirimler ise işin kaymaklı kısmı. 5 liralık ürün aldım kargo bedava. 5 liralık ürünü esnaftan istesen oturduğu yerden bile kalkmaya üşenir.
Yahu sorma 10 liraya kablo aldim tezgah fiyatina. Kargo zaten belesde koyduklari kutu sadece 5 lira :)
-
prime a vpn le girin, içerik sayısı 10 a katlanıyor. diziyi filmi açınca vpn i kapatabilirsiniz, tabı kapatmadığınız sürece sıkıntı yapmıyo.
ama türkçe altyazı dublaj falan yok tabi, gidin ingilizce öğrenin amk cahilleri
-
Bu da benim kiyagim olsun.
-
underzero bunu yazdı
yonetim bu arkadasi banlayabilir mi?
-
abdullahazad bunu yazdıunderzero bunu yazdı
yonetim bu arkadasi banlayabilir mi?
Oldu mu :)