Teoman Bırakıyor..
-
Habere göre 2. mektup..
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/18440333.asp?gid=383
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------
Poet bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
la iyi popcular emra aydin.teoman
lütfen rock felan demeyin şunlara ya.
-----------------------------Teoman ve pop? Konserine gitmediğini belli etmeseydin hocam.
-----------------------------Konserine gitmemiş ya büyük eksiklik aman..Mikimin rakçısı
-----------------------------elemanı sevmiyor olabilirsin ama bok atma çabası niye
-----------------------------öyle
-----------------------------Teoman Yerine Sezen Aksu Ya a Rafet El Roman Bıraksaydı Tabiki İyi Şeyler Söylenirdi. Bizim Yaptığımız İyiye İyi Kötüye Kötü Demek. Adam Bıraktı Diye Yağ mı Çekelim?
-----------------------------adamın sesini bilmem kaç milyon seviyor neyine kötü diyorsunuz ayrıca eleştiri yapılacaksa o bile seviyeli olmalı liseli vari konuşulmamalı
-
Kreyzi bunu yazdı:
slmarlq bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
la iyi popcular emra aydin.teoman
lütfen rock felan demeyin şunlara ya.
-----------------------------Teoman ve pop? Konserine gitmediğini belli etmeseydin hocam.
-----------------------------Konserine gitmemiş ya büyük eksiklik aman..Mikimin rakçısı
-----------------------------elemanı sevmiyor olabilirsin ama bok atma çabası niye
-----------------------------öyle
-----------------------------Teoman Yerine Sezen Aksu Ya a Rafet El Roman Bıraksaydı Tabiki İyi Şeyler Söylenirdi. Bizim Yaptığımız İyiye İyi Kötüye Kötü Demek. Adam Bıraktı Diye Yağ mı Çekelim?
-----------------------------adamın sesini bilmem kaç milyon seviyor neyine kötü diyorsunuz ayrıca eleştiri yapılacaksa o bile seviyeli olmalı liseli vari konuşulmamalı
-----------------------------Hocam ona bakarsan antin kuntin zenci rapçilerin bile milyon tane seveni var milyon kişi seviyor diye illa kaliteli mi olmak zorunda bir sanatçı.Teoman'ın şarkılarının yarısı arak zaten sağdan soldan.
-
ölüyorum arkadaşlar yardım edin ailem darmadağın oldu teoman'ın futbolu,resimi aman neydi heh türkücülüğü bırakacağını duyunca :((::: çok üzüldüm üzüldük o kadar ağladıkki göz yaşlarımız TÜRKİYE nin 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacak kadar çoookk üheeeaaa teoman gitme bırakma bizi biz sensiz ne yaparız...bırakma bizi...bu arada ben türkücü dedim ama o neydi ya heee kokoinist :))))
-
sokoban bunu yazdı:
Hocam ona bakarsan antin kuntin zenci rapçilerin bile milyon tane seveni var milyon kişi seviyor diye illa kaliteli mi olmak zorunda bir sanatçı.Teoman'ın şarkılarının yarısı arak zaten sağdan soldan.
-----------------------------Hadi bana Teoman'ın şarkılarının yarısının arak olduğunu ispatla, Teoman dinlemeyi bırakacağım. Yavaş yaz yavaş.
-
wking bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
Hocam ona bakarsan antin kuntin zenci rapçilerin bile milyon tane seveni var milyon kişi seviyor diye illa kaliteli mi olmak zorunda bir sanatçı.Teoman'ın şarkılarının yarısı arak zaten sağdan soldan.
-----------------------------Hadi bana Teoman'ın şarkılarının yarısının arak olduğunu ispatla, Teoman dinlemeyi bırakacağım. Yavaş yaz yavaş.
-----------------------------youtube'u açıp bakarsan görürsün , senin dünyadan haberin yoksa ben ne yapayım ? bu mevzu üzerine zaytung'da bile 50 kere dalga geçtiler adamla.ha çalıntı olmasa ne olacak gene dandik zaten bişey değişmiyor.
-
sokoban bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------youtube'u açıp bakarsan görürsün , senin dünyadan haberin yoksa ben ne yapayım ? bu mevzu üzerine zaytung'da bile 50 kere dalga geçtiler adamla.ha çalıntı olmasa ne olacak gene dandik zaten bişey değişmiyor.
-----------------------------Youtube'u açtım göremedim, hadi sen aç Youtube'u ve göster videoyu.
-
İnşallah, "Sarhoştum Hatırlamıyorum..." demez...
-
wking bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Youtube'u açtım göremedim, hadi sen aç Youtube'u ve göster videoyu.
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=FylcPljmlGk
görmek istenilmeyince görülmüyor be hacı.
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Zaytung,-Teoman-roportajiyla-kirdi-gecirdi--idz5zGmH8Be6.html -> bu video'da zaten kendi kendiyle dalga geçiyor.
Adam kendi araklamadığını iddia etmiyor sen niye iddia ediyorsun anlamadım.
-
sokoban bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Evet senin gibi kamiller yüzünden zaytungda kendi kendini dalgaya bile aldı . HAla anlayamadıysan go baby go...