folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Teorik Zaman Makinesi Yapimi ( Belgesel )

Teorik Zaman Makinesi Yapimi ( Belgesel )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

Biraz once izledim ve gercekten cok begendim ..

Teorik Fizikci olan bi Dr.Michio Kaku teorik olarak bi zaman makinesi  dizayn ediyor, sekli boyle olsun, antimateriel kulansin, bi karadelikten yararlansin vs gercekten super bi sey izlemenizi tavsiye ederim zaten 20 dk lik bi sey ..

Caps:

Link:

http://rapidshare.com/files/371712984/SCIENCE__Bilim_Kurgudaki_Bilim_Zaman_Makinesi.part1.rar

http://rapidshare.com/files/371729979/SCIENCE__Bilim_Kurgudaki_Bilim_Zaman_Makinesi.part2.rar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

Arogdaki bi sahne geldi aklıma :|

az önceeden şimdiye geldim :| bekleme süresini uzatırsan zamanda daha ileri gidebilirsin tarzı biseydi:d

Anime - Manga
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

sağ rapid bulunca indircem söz

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

sağ rapid bulunca indircem söz

antirs.com "Siz rapid acc almayın biz patlatırız." =)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

bence bu şekilde mümkün değil. karadeliğe dayanabilecek bi antimadde bulmak epey imkansız geliyor bana. ama eğer zaman ve uzay birbirinden ayrılamazsa zaman ve uzaydan farklı bir boyuta gidip istediğimiz zamana dönebiliriz belki. ama hepsinden önce o farklı boyutu bulmak gibi bi problem var. hadi diyelim bulduk oraya geçiş ve dönüşü nasıl yapabiliriz? eğlenceli ama imkansıza yakın bir konu. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Zachariah bunu yazdı:

Arogdaki bi sahne geldi aklıma :|

az önceeden şimdiye geldim :| bekleme süresini uzatırsan zamanda daha ileri gidebilirsin tarzı biseydi:d

youtube.com/watch?v=AsjfB03g82k

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:

bence bu şekilde mümkün değil. karadeliğe dayanabilecek bi antimadde bulmak epey imkansız geliyor bana. ama eğer zaman ve uzay birbirinden ayrılamazsa zaman ve uzaydan farklı bir boyuta gidip istediğimiz zamana dönebiliriz belki. ama hepsinden önce o farklı boyutu bulmak gibi bi problem var. hadi diyelim bulduk oraya geçiş ve dönüşü nasıl yapabiliriz? eğlenceli ama imkansıza yakın bir konu. :)

evet hocam senin dedigin konu baya bi imkansiz zaten adamin da karadelik konusu cok imkansiz  bi konu gibi geldi bana, zaten butun bu konulari zamanda gecmise gitmek icin, gelecege gitmek belgeselde gosterdigi gibi gecmise kiyasla cok ama cok daha kolay, yani soyle diyebiliriz nasil simdi gelecege gitmek icin bi \ oyle bi teknolojinin 1/1000 yok , eger tumu olsaydi o zamanda gecmise gitmek icin elimizde teknolojinin 1/1000 olurdu bana gore ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

Mükemmel bir seriydi.Bende bu bölümleri var daha fazlası olan duyan gören varsa bildirsin lütfen.

http://img839.imageshack.us/img839/223/asdfasfasf.jpg

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Bu japon adam da sürekli belgesel lere çıkıyor anlatıyorda anlatıyor.ama hepsi teoride mümkün olabilecek şeyler.gerçekleştirilmesi imkansıza yakın işler.daha çok olabilecek şeylere kafa yormasını temenni ederim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

jawsap67 bunu yazdı:

Mükemmel bir seriydi.Bende bu bölümleri var daha fazlası olan duyan gören varsa bildirsin lütfen.

hocam sende digerlerini paylassana yada nereden indirdigini soyle bizde indirelim ..

bu arada @_karantina_ hocam zaten adam teorik fizikci ondan da bu bekleniyro 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

geniuss bunu yazdı:

jawsap67 bunu yazdı:

hocam sende digerlerini paylassana yada nereden indirdigini soyle bizde indirelim ..

bu arada @_karantina_ hocam zaten adam teorik fizikci ondan da bu bekleniyro 

bu belgeselleri çeken yayınlayan damnedeyes diye bi adam.Eskiden konuşuyodum arada epeydir girmiyorum.divxevi.com da araştırın bu seri ve bunun gibi bir çok belgesel var.Bu seride bulamadığınız yada kırık link varsa adama pm atın çözüm olmazsa bana pm atın uplayım 25kb la uzun sürer ama belgesel için yaparım her şeyi :)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 6155 Toplam Mesaj: 29