Teorik Zaman Makinesi Yapimi ( Belgesel )
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Ben izleyemedim yav, hangi programı kullanıyosunuz?
-----------------------------pisikleet bunu yazdı:
Arkdslar bu belgeseller türkce dublaj mıdır? Değilse altyazı bulmak mümkünmüdür ?
-----------------------------@HolySeclorum ben mediaplayer classic kulaniorum ama vlcplayer yada gomplayer de our
@pisiklen evet turkce dublaj
-
Belgeseller dublajlıdır.Bu seriden bulamadığınız ve bende olan bölüm varsa yazın uplayayım bi yere.
-
Güzel paylaşım olmuş teşekkürler,
-
Bunları çekip paylaşan adam siteden banlanmış, güncel paylaşımlarını buradan indirebilirsiniz
http://www.fileserve.com/list/FYbtRC7
tamamı dublajlıdır (çoğu var bende)
-
Zaten şu anda zamada ileri gidilmesi mümkün hata gidiliyorda bun einstain ispatlamıştı.Şöyleki siz ışık hızında harekete ne kadar yaklaşıtsanız sizin dışınızda zaman normal şekilde ilerlerken sizin için zaman ışık hızına yakın seyretiğiniz için yavaşlıyor yani siz yaşlanmazken sizin dışnızdakiler yaşlanıyor.Bu yüzdenki uzay yolculuğu yapan kişiler daha az yaşlanarak düzyaya dönüyorlar.Aslında bunu için uzaya çıkmaya gerek yok burdan amerıkayada uzaya gittiğiniz hızda giderseiz aynı etkiyi yaklarsınız.
-
ilgi çekici bi konu. Şimdi indirdim birazdan izliyeceğim.
Paylaştığın için Sağ ol hacı.
-
Baracuda bunu yazdı:
Zaten şu anda zamada ileri gidilmesi mümkün hata gidiliyorda bun einstain ispatlamıştı.Şöyleki siz ışık hızında harekete ne kadar yaklaşıtsanız sizin dışınızda zaman normal şekilde ilerlerken sizin için zaman ışık hızına yakın seyretiğiniz için yavaşlıyor yani siz yaşlanmazken sizin dışnızdakiler yaşlanıyor.Bu yüzdenki uzay yolculuğu yapan kişiler daha az yaşlanarak düzyaya dönüyorlar.Aslında bunu için uzaya çıkmaya gerek yok burdan amerıkayada uzaya gittiğiniz hızda giderseiz aynı etkiyi yaklarsınız.
-----------------------------amma velakin ışık hızı imkanısız, ona yaklaşmak bile biz geberene kadar imkansız.Yani bu dediğin iş yaş hacu :=)
-
Tam bilimkurgucu işi =)