Tercih Rehberliği 2015

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

yandex in geçtiğimiz senelerde bunun için çok güzel bir hizmeti vardı.. o sene birçok arkadaşa kolayca üniversite tercih anlamında yardımcı olmuştum.. nedense güncellemediler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

ingizlice bir bölüm okumak ilerde nasıl bir yardımı olur 

Örneğin ingilizce diş hekimliği 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

sagligi ingilizce okumanin hicbir mantigi yok hocam. Muhendislik olsa neyse. Yurtdisina cikarsin kendini gelistirme amacli ingilizce onemlidir ama saglik uzerine kurulu bolumler icin ingiliizce pek onemli degil. zaten kafanizda bi milyon terim olacak birde ingilizcesiyle ugrasacaksin

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

sagligi ingilizce okumanin hicbir mantigi yok hocam. Muhendislik olsa neyse. Yurtdisina cikarsin kendini gelistirme amacli ingilizce onemlidir ama saglik uzerine kurulu bolumler icin ingiliizce pek onemli degil. zaten kafanizda bi milyon terim olacak birde ingilizcesiyle ugrasacaksin

Hoca peki hazırlık okuyup 1.seneye geçerken türkçe diş geçiş hakkımız varmıdır 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

beyler, 176 almıştım aöf için sdfhdsjkfg

şimdi ben çıkabileceği %99 olan ön lisans hangi bölümü yazayım? (sanırım bu puan ile lisans olmuyo) 

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Hoca peki hazırlık okuyup 1.seneye geçerken türkçe diş geçiş hakkımız varmıdır 

Hocam niye hazırlık  okumak istiyorsun ki ? He okuyup geçme durumun var mıdır onu üniversiteye danışman daha iyi olur. Ama diş hekimliği okuycam diye 1 yıl hazırlık okumakta boşa zaman kaybı olur.. :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

hadi tercihleri yapın sonuçlar açıklansın da ben kazanmışım gibi sevineyim :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bugün tercih yaptım makine müh.liği geneli. Yaptığım tercihlerde sıralamam 10-7 bin aşağı gelme olasılığı nedir ?

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

yüzde olarak düşün %30 aşağı ve yukarı gelebilir. ama genelde %10 oynama yapar. kontenjanlarda veya meslekle alakalı büyük bi değişim olmazsa böyle olur.

yani sıralaman örneğin 100bin. muhtemelen geçen yıl 70bin ile 130bin arasındaki yerler olur.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

beyler, 176 almıştım aöf için sdfhdsjkfg

şimdi ben çıkabileceği %99 olan ön lisans hangi bölümü yazayım? (sanırım bu puan ile lisans olmuyo) 

ön lisansa gitme.

daha önce ön lisansa gitmeye karar verenlerin boğaz köprüsünden kendisini aşağı atması gerektiğini belirtmiştim.

iki yıllık okumayın boşyere biz okuduk adam yerine koyulmuyoruz gidin 4 yıllık okuyun bizim gibi katsayı problemi yaşamıyorsunuz

tekrar hazırlanın sakın 2 yıllık okumayın. çok pis küfrederim giderseniz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3794 Toplam Mesaj: 26
2015 lys tercih lys tercih rehberliği 2015 tercih