Tercih Rehberliği 2015

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

Karşılaştırmalı Edebiyat için ne düşünüyorsunuz ?

Özellikle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ndeki için.

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

müritler mürideler kardeşim için yazıyorum.

şimdi bizim sıramız mf de 17962

dişçilik düşünüyoruz. fakat 2012,2013,2014 puanlarını karşılaştırdığımızda 2012 ile 2013 arasında 15binden 19000 lere kadar düşmüş. 2013 ile 2014 arasında ise kimi yerler 18000 den 16500 lere kadar çıkmış. bu bizi biraz endişelendiriyor

en kötü ihtimali düşünüp dişçiliğe yerleşemediğimizi farzedersek devamı için ne yapmalıyız.

fizik tedavi mi, eczacılık mı, diyetisyenlik mi?

mesleklerin gelecekleri ve maddi anlamda tatmin ediciliği üzerinden yorumlarınızı merak ediyoruz. piyasadaki mezunlarla konuştuk. kime gittiysek işinden memnun değil. haliyle kazançlarını da tam olarak söylemiyorlar. açıkcası kararsız kaldık. eczacılıkla ilgili yeni düzenlemeler mevcutmuş bunların etkisi nasıl olur? 

falan fistan işte. kafamızda deli sorular o_0

ZzZzZzZ...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı

müritler mürideler kardeşim için yazıyorum.

şimdi bizim sıramız mf de 17962

dişçilik düşünüyoruz. fakat 2012,2013,2014 puanlarını karşılaştırdığımızda 2012 ile 2013 arasında 15binden 19000 lere kadar düşmüş. 2013 ile 2014 arasında ise kimi yerler 18000 den 16500 lere kadar çıkmış. bu bizi biraz endişelendiriyor

en kötü ihtimali düşünüp dişçiliğe yerleşemediğimizi farzedersek devamı için ne yapmalıyız.

fizik tedavi mi, eczacılık mı, diyetisyenlik mi?

mesleklerin gelecekleri ve maddi anlamda tatmin ediciliği üzerinden yorumlarınızı merak ediyoruz. piyasadaki mezunlarla konuştuk. kime gittiysek işinden memnun değil. haliyle kazançlarını da tam olarak söylemiyorlar. açıkcası kararsız kaldık. eczacılıkla ilgili yeni düzenlemeler mevcutmuş bunların etkisi nasıl olur? 

falan fistan işte. kafamızda deli sorular o_0

aynen bu soruyu bende merak ediyorum 

fizik mi eczacılık mı diyetisyenlik mi

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Listeyi hazırladım da içim sıkışıyo böyle ya. 6bin aşağısındaki bölümleri yazdım hala gelmeyecek gibi geliyor. 

Mezuna kalacak varsa kalmasın söyleyim berbat bir durum...

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

bana göre diş her türlü birinci sıradadır tıptan sonra. sonraki sıralamam fizik tedavi-eczacılık-diyetisyenlik. tabi bana göre iş imkanı hemen hemen aynıdır. diyetisyenlik belki daha az kazandırır kariyer olmadığı sürece.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 3793 Toplam Mesaj: 26
2015 lys tercih lys tercih rehberliği 2015 tercih