Tercih Rehberliği 2015
-
Karşılaştırmalı Edebiyat için ne düşünüyorsunuz ?
Özellikle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ndeki için.
-
müritler mürideler kardeşim için yazıyorum.
şimdi bizim sıramız mf de 17962
dişçilik düşünüyoruz. fakat 2012,2013,2014 puanlarını karşılaştırdığımızda 2012 ile 2013 arasında 15binden 19000 lere kadar düşmüş. 2013 ile 2014 arasında ise kimi yerler 18000 den 16500 lere kadar çıkmış. bu bizi biraz endişelendiriyor
en kötü ihtimali düşünüp dişçiliğe yerleşemediğimizi farzedersek devamı için ne yapmalıyız.
fizik tedavi mi, eczacılık mı, diyetisyenlik mi?
mesleklerin gelecekleri ve maddi anlamda tatmin ediciliği üzerinden yorumlarınızı merak ediyoruz. piyasadaki mezunlarla konuştuk. kime gittiysek işinden memnun değil. haliyle kazançlarını da tam olarak söylemiyorlar. açıkcası kararsız kaldık. eczacılıkla ilgili yeni düzenlemeler mevcutmuş bunların etkisi nasıl olur?
falan fistan işte. kafamızda deli sorular o_0
-
trooper bunu yazdı
müritler mürideler kardeşim için yazıyorum.
şimdi bizim sıramız mf de 17962
dişçilik düşünüyoruz. fakat 2012,2013,2014 puanlarını karşılaştırdığımızda 2012 ile 2013 arasında 15binden 19000 lere kadar düşmüş. 2013 ile 2014 arasında ise kimi yerler 18000 den 16500 lere kadar çıkmış. bu bizi biraz endişelendiriyor
en kötü ihtimali düşünüp dişçiliğe yerleşemediğimizi farzedersek devamı için ne yapmalıyız.
fizik tedavi mi, eczacılık mı, diyetisyenlik mi?
mesleklerin gelecekleri ve maddi anlamda tatmin ediciliği üzerinden yorumlarınızı merak ediyoruz. piyasadaki mezunlarla konuştuk. kime gittiysek işinden memnun değil. haliyle kazançlarını da tam olarak söylemiyorlar. açıkcası kararsız kaldık. eczacılıkla ilgili yeni düzenlemeler mevcutmuş bunların etkisi nasıl olur?
falan fistan işte. kafamızda deli sorular o_0
aynen bu soruyu bende merak ediyorum
fizik mi eczacılık mı diyetisyenlik mi
-
Listeyi hazırladım da içim sıkışıyo böyle ya. 6bin aşağısındaki bölümleri yazdım hala gelmeyecek gibi geliyor.
Mezuna kalacak varsa kalmasın söyleyim berbat bir durum...
-
bana göre diş her türlü birinci sıradadır tıptan sonra. sonraki sıralamam fizik tedavi-eczacılık-diyetisyenlik. tabi bana göre iş imkanı hemen hemen aynıdır. diyetisyenlik belki daha az kazandırır kariyer olmadığı sürece.