folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Terhis Belgesinde Belirtilen Oda Hapsi Cezası Hakkında

Terhis Belgesinde Belirtilen Oda Hapsi Cezası Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar daha önce terhis belgesini kaybedip askerlik şubesinden yenileten vs var mı?

Benim terhis belgemde askerde 10 gün disko denilen oda hapsi cezam mevcut ve bu kabak gibi terhis belgesinin ortasında yazıyor gerçi bu güne kadar iş için verdiğim hiçbir firma bunu farkedip sormadı bile bana ama  bu beni rahatsız ediyor  

Askeri disiplin mahkemesinde alınan cezaların herhangi bir şekilde normal sicile yansıma durumu yok fakat ben terhis belgesinde de gözüksün istemiyorum askerde olan askerde kalsın istiyorum bunun için ne yapmalıyım 

terhis belgemi kaybettim desem tekrar çıkarttırsam bu aldığım ceza gözükür mü orada ? yoksa aynı belgenin fotokopisinimi verecekler bana?

askerliğini askerlik şubesinde filan yapmış müridler ya da TSK 'da görevli müridler varsa yardımcı olursa bu konuyla ilgili sevinirim

sxyrk.jpg%20%28610×254%29

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

askerlikte olan askerlikte kalsın diyorsan terhis belgesinide cıkmadan atsaydın keşke ben de aldım ama orda kaldı yaptın mı yaptın gerek yok ince detaylara

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

bak kendin fotografini koymussun yaninda bir aciklama var gec iltihak, firar, hapis vs gibi simdi onlarin utunde acemi birligine teslim oldugun tarih ve usta birligine katilma tarihi yazar ve birlikten terhis oldugun tarih yazar. simdi senin silus tarihi ve acemi birligine katilma tarihin kullandigin izin sureleri ve son olarak cikis tarihin hesaplandigi zaman eger hapis ceza terhis belgesinde yazmasa fazladan 10 gun askerlik yapmis gozukursun ve boylece bagli oldugun birlige dava acabilme hakkin olur. sirf bu tur olaylarin onune gecebilmek icin askerlik hizmetinden sayilmayan gunler yazar. birliklere katilma tarihlerin ve terhis olma tarihinde oynama yapilamayacagina gore zorunlu olarak o bolumde 10 gun yazacaktir.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

bak kendin fotografini koymussun yaninda bir aciklama var gec iltihak, firar, hapis vs gibi simdi onlarin utunde acemi birligine teslim oldugun tarih ve usta birligine katilma tarihi yazar ve birlikten terhis oldugun tarih yazar. simdi senin silus tarihi ve acemi birligine katilma tarihin kullandigin izin sureleri ve son olarak cikis tarihin hesaplandigi zaman eger hapis ceza terhis belgesinde yazmasa fazladan 10 gun askerlik yapmis gozukursun ve boylece bagli oldugun birlige dava acabilme hakkin olur. sirf bu tur olaylarin onune gecebilmek icin askerlik hizmetinden sayilmayan gunler yazar. birliklere katilma tarihlerin ve terhis olma tarihinde oynama yapilamayacagina gore zorunlu olarak o bolumde 10 gun yazacaktir.

Dava açma hakkım nasıl doğacak bunların bütün belgesi askere ilk başladığında oluşturulan o sarı dosyada mevcut kendi imzamla birlikte orada bu belge yer alır nasıl dava açayım adam açtığında al sana burada kendinde imzalamışsın hapis cezanı derler o iş olmaz hocanm
    @foxx bir işe giriyorsun istenen belgelerde terhis belside var ama saçma sapan sebebepten on gün oda hapsi cezası aldığın yazıyor orada birde ik daki eleman kadınsa oda hapsini görünce gözleri büyür bilmez haliylen neyin ne olduğunu bir antipati doğar haliylen ben bunun önüne geçme amaçlı sadece kağıt verilse yaptığıma dair zaten terhis belgeside iş ve üniye girerken vermekten başka hiçbir işe yaramıyor orası ayrı konu ama beni rahatsız ediyor bir mümkünatı var mı acaba?

SeRDaR tarafından 22/Eyl/13 21:17 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Takma hocam cep tel yakalattım de geçsin gitsin. Askeriyenin ne sacma sapan bi kurum olduğunu herkez biliyor.

Sanmıyorum ki işe girerken problem yaratsın

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

2005-2006 yıllarında ankarada yazı büroda askerlik yaptım. kanunen bu disiplin suçları terhis belgesine yazar oda hapside dahil. bu disiplin suçlarının belgeleri tutanakları ve savunmalar vs. vs. askerlik şubesine de gider. terhis belgesinin bir örneğide askerlik şubene gider. yani terhis belgesi normal. ama bizim birlikde disiplin suçlarını yani oda hapislerini ne terhis belgesine yazardık nede askerlik şubesine bildirirdik. bu saatten sonra birşey yapabileceğini de düşünmüyorum çıkçası.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Takma hocam cep tel yakalattım de geçsin gitsin. Askeriyenin ne sacma sapan bi kurum olduğunu herkez biliyor.

zaten öyle cep telefonundan yattım herifler genelkurmay başkanını dinliyor basına sızdırıyor bir bok olmuyor biz ailemizle konuşmak için telefon alırız diskoda yatarız askerliği severek yaptım kurumuda seviyorumda işte bazı ibne rütbeliler yüzünden başım yandı ona kızıyorum...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek

Hatırladığım kadarı ile terhis belgesinden 4 adet düzenleniyor. 1 tanesi sana veriliyor 1 tanesi usta birliğini yaptığın yerde kalıyor diğer 2 tanesi dosyanla birlikte şubene gönderiliyor. Şubenden istesen bile sana fotokopisini verir üzerinede aslı gibidir kaşesi basılıp şube komutanı tarafından imzalanır. Yeniden yapılma yada orayı kaldırma gibi bir olay söz konusu olamaz boşuna uğraşma.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

zaten öyle cep telefonundan yattım herifler genelkurmay başkanını dinliyor basına sızdırıyor bir bok olmuyor biz ailemizle konuşmak için telefon alırız diskoda yatarız askerliği severek yaptım kurumuda seviyorumda işte bazı ibne rütbeliler yüzünden başım yandı ona kızıyorum...

çok doğru dedin hacı. memlekette dinlenmeyen hiçbir makan hiçbir adam kalmadı askeri dahil, hâlâ cep telefonu yasak muhabbeti çekiyorlar. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bimere durumu belirten biz yazı yazdım bakalım ne cevap gelecek merak ediyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

o cezayı kimsenin sikleyeceğini sanmıyorum açıkçası.

ftw
Toplam Hit: 6327 Toplam Mesaj: 32