Terhis Belgesinde Belirtilen Oda Hapsi Cezası Hakkında
-
kaygusuz bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
o değil de devletin bana 450 lira borcu var ne zaman gelecek o mk? istanbula göreve gitmiştim falan yol parasını vermediler.
bir bardak soğuk su iyi gelir :)
fatura cart curt varmı?yok la askeriye bu. iç beş imza da attırdılar sonradan öğrendim aldığıma dair imzaymış. gönderecez dediler. martta gitmiştim göreve hâlâ yol parası bekliyom.
-
hocam bi sıkıntıda olmaz tabi başvurduğun yerdeki kişi kıl biri değilse.Yenisini çıkarmaya kalkışırsan yine yazar.
-
Verecegin yere gozukmesin istiyorsan yada bunu cok sikinti yapiyorsan... Belgeyi tarattir , photoshop yada paintte sil o kisimlari , ciktiyi al isteyen yere ver....
Diger resmi bir yolla temizleyebilecegini düşünmüyorum bu durumu...
-
Hocam teskeremi kaybettim deyip hatta demenede gerek yok askerlik subesinden askerlik durum belgesi iste orda sadece askerliğini 15 ay vs. gibi yaptıgını belirtir belge veriyorlar.
Onun haricinde telefondan yatmıstın sanırım oda hapsini işlemiş oldugun suc sırf askeri suc oldugundan dolayı iptal ettiremezsin. Bununla ilgili sana tomarla tebliğ yapılmıştır.
-
TorNaVida bunu yazdı
Hocam teskeremi kaybettim deyip hatta demenede gerek yok askerlik subesinden askerlik durum belgesi iste orda sadece askerliğini 15 ay vs. gibi yaptıgını belirtir belge veriyorlar.
Onun haricinde telefondan yatmıstın sanırım oda hapsini işlemiş oldugun suc sırf askeri suc oldugundan dolayı iptal ettiremezsin. Bununla ilgili sana tomarla tebliğ yapılmıştır.
askerliğinin yaptığımı belirten belgede böyle bir şey yazmıyorsa sorun yok benim için gider alırım yazıyormu yazmıyormu asıl sorum o benim
iptal olmasın iptal etme derdim yok zaten benim amacım ama o belgede de gözükmesin yani
tebliğ mi güldürme hoca :) ömrünün sonuna kadar askeriyenin köleliğinin yapacaksın deseler imzalayacak konuma gelmiştik acemi birliğinde hangimizin okumaya cesareti oldu onca yazan şeyi otururp okumak istiyorum de bakalım ne oluyor :) -
valla hocam seni güldürmek için yazmadım ben :) yani bunun sana yasak oldugunu söylediler sende yasak kullanmicam diye imzaladın. Onun haricinde 61 maddelik emniyet kaza önleme kartına baktıysan merdiven basamaklarını 2 basamak birden çıkmicam diye de imzaladın :)
Sonuc itibarı ile askerlik durum belgesi işini görür.
-
teşekkür ederim hocam yardımın desteğin için
yanlış analama ben o tebliğleri imzalarken komutanla aramda komik bir anı geçmişti o aklıma geldi aslında güldüren şey o oldu beni -
Evet hoca Askerlik durum belgesi al arkadaşın dediği gibi. İşini görür.
İki satır yazı yazar,askerlik yapmıştır der, hiçbir gereksiz detay belirtmez.
Ayrıca terhis belgemi nereye koydum lan panik yaptırdınız bir gün yapmadın sen derlerse :P
+ Bir de her sene yoklama yaptırma mevzusu vardı galiba, ilk sene hariç hiç gittiğimi hatırlamıyorum, hala geçerli mi bu madde bilen var mı?
-
AnaMuhalefet bunu yazdı
Evet hoca Askerlik durum belgesi al arkadaşın dediği gibi. İşini görür.
İki satır yazı yazar,askerlik yapmıştır der, hiçbir gereksiz detay belirtmez.
Ayrıca terhis belgemi nereye koydum lan panik yaptırdınız bir gün yapmadın sen derlerse :P
+ Bir de her sene yoklama yaptırma mevzusu vardı galiba, ilk sene hariç hiç gittiğimi hatırlamıyorum, hala geçerli mi bu madde bilen var mı?
Hoca yoklama seferberlik için kimin nerde oldugunu bilelim herhangibir durumda sevk edelim vs. vs. hala var ama kimse yaptırmıyor.
-
İLGİ : 01 Kasım 1984 tarihli 3071 Sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun.
22 Eylül 2013 tarihli BİMER müracaatınız incelenmiştir.
Terhis Yönergesi gereğince, disiplin amiri tarafından verilen oda hapsi cezaları terhis belgesine
yazılmamakta ancak, disiplin mahkemesi kararları yazılmaktadır.Bilgilerinize rica olunur.
personal albay bilmemne
SeRDaR tarafından 23/Kas/13 18:54 tarihinde düzenlenmiştir
ben ne sordum bunlar ne cevap vermiş ben dedim bunu kaldırmak istiyorum bir yolu var mı onların verdiği cevaba bakın bunu yazan albay