Terörist Cenazesinde Pkk Gösterisi
-
Tunceli kırsal alanında güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen terör örgütü PKK'lı teröristin cenazesi, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Büyüksergen köyünde defnedildi. Törende, çocuklar yine ön plana çıkartılarak terörist başı Abdullah Öcalan'ın posterlerini taşıdı.
Tunceli kırsalında güvenlik görevlileriyle girdikleri çatışma sonucu öldürülen kod adı Faik Suruç olan terörist Jehat Binici'nin cenazesi, Suruç Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaklaşık 5 kilometre gezdirildi. Belediyenin cenaze aracına, PKK terör örgütünü simgeleyen bezler, terörist başı Abdullah Öcalan'ın Kandil Dağı'nda çektirmiş olduğu fotoğrafı ve şimdiye kadar hayatını kaybeden teröristlerin fotoğrafları asıldı. Suruç'ta yaklaşık 4 bin kişilik grup, terörist başı
Abdullah Öcalan'ın posterlerini taşıyıp, yasadışı sloganlar attı. Kent merkezinde yürüyüş yapan grup, daha sonra Büyüksergen köyüne hareket etti.
Geniş güvenlik önleminin alındığı terörist cenazesinde 600 polis görev aldı. Cenaze töreni dolayısıyla ilçede bulunan esnafın kepenk kapattığı görüldü. Ölen teröristin, DTP Suruç İlçe Teşkilatı Başkanı Şükrü Binici'nin oğlu ve DTP Şanlıurfa İl Teşkilatı Başkanı İbrahim Binici'nin yeğeni olduğu öğrenildi.hepsinin AMKoyum şerefsizler anası kılıklılar korkak köpekler it dölleri satılmış picler -
5km dolaştır bide üstüne o.çocuklarının resmini koy kimsede buna bişi demesin... ne hallere düştük
-
Şırnak'ta bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen jandarma komando çavuş Hüseyin Taşkın, memleketi olan Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Hüseyin Taşkın (21), önceki gün Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesine giderken, PKK militanlarının açtığı ateş neticesine şehit oldu. Şehidin dün akşam Kütahya'ya gelen cenazesi, bugün Tavşanlı Devlet Hastanesi morgundan alındı. İlçe meydanında düzenlenen cenaze törenine 10 bine yakın vatandaş ile AK Parti Kütahya milletvekilleri Alaettin Güven, Hüsnü Ordu, Abdullah Erdem Cantimur, Vali Şükrü Kocatepe, Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Küçükakyüz ve çok sayıda yetkili katıldı. Cenazede, şehidin babası Osman, annesi Emine ile kardeşi Kadriye Taşkın gözyaşlarına boğuldu. Acılı aile, evlatlarının bayrağa sarılı tabutuna kapanarak ağladı. Gözyaşlarının sel olup aktığı cenaze namazında, vatandaşlar bölücü terör örgütünü lanetledi.
Anne Emine Taşkın, "Oğlum bir karıncayı bile incitmezdi. Böyle mi görecektim? Son bir aydır görüşemedim. Terhisine 3 ay vardı" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
İlçe meydanındaki cenaze namazını Tavşanlı Müftüsü İlyas Kılıç kıldırdı. Şehit Hüseyin Taşkın daha sonra ilçe mezarlığındaki şehitliğe defnedildi. Alana sığmayan vatandaşlar da çevredeki binaların çatılarında cemaatle birlikte namaz kılmaya kalkınca, ilginç görüntüler oluştu.biz şehitlerimiz için bunu da yaparız vefa borcumuzdur
şerefsizler sizin ecdadınızın gelmişin geçmişinizin hepsinin toplu yuvarlatıyım itler soysuz pkk teröristleri
-
Teröristin cenazesimi olur? Eğer gidipte leşini itlere atmak yerine onlara teslim ediyorsan başına gelenler müstahaktır.Biz bu kafayla gidelim daha..
-
teroristin cenazesimi olurmus. kadavra bile olmaz serefsizlerden. bırakıcan dagda curusun it.
-
olur olur bakın en büyük terorist bu ülkeyi satan erdoğan cenazesi olacak.Onu geçtim diyarbakırda adamlar pkk bayrağı dikiyor Türkiye de Türk mezarlığı, Türk toprağında.Bin türlü dolap dönüyor.Terorist mezarlığıda olur.
Ben milyonlarca vergi, özelleştirme sonucunda 4 send 150 milyar dolar olan dış borçların 400 küsür milyar dolara çıktığını biliyorum.Üstelik özelleştirme ve vergiler devam ediyor aynı.Bu ülkede herşey normaldir.Türkiye bşbakanının oğlu dışarda herşey normal.
Doğuyla ilgilenen yok orda 7 yaşına geliyor çocuk ilkokulda Türkçe öğreniyor ana dilleri kürtçe.Gazeteler (büyük k) kürdistan şeklinde yazıyor.Ulan sap kürdistan nedir 3-5 çocuğun sözde düşüncesi.Bu gidişte gerçek olcak.NAsıl mı?
Dedim ya amerika ile Türkiye savaşında abd yener sebebide şu adam dedi veirn borçları.Para yok ne yapıcaz?O zaman toprak küt doğu tarafından gerekli topraklar alınır.NE diyebilirsin ki her istediğini yapmak zorundasıon.
Böyle bir ülkede yaşıyoruz.Şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur Atatürk ün o zamanda savaşanların kemikleri sızlıyorduk yazı yazık..
-
o namaza gıdenın anasını sıkeyım hepsınınb mezarlarını topraklarını ölülerini ... o.çları adi itler şerefını qiqtiiimin itleri!
-
Benim anlayamadigim okadar terrörist meydanda gösteri yaparken, biz teröristiz diye bagirirken, Türkiyeme agza alinmayacak laflar söylerken, acaba polisimiz askerimiz ne yapiyordu? nasil olurda 4000 ini birden toplamazlar...
-
şimdi sevgili arkadaşlar buyle piçlere ooo çocuklarına küfür bile azz yatıracaksın hepsini yavas yavas sıra ile yedirceksin
-
Biz bu şerefsizlerin sadece kürt ve kürt yanlısı olduğunu bilirdik ama yarısı Rum bu piçlerin..ASALA nın özde değil sözde devamı..
Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin..
-
İhanetin resmidir Güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen terörist DTP'li belediye başkanının oğlu çıktı!
22.04.2007 18:17
TUNCELİ'de güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen DTP Suruç İlçe Başkanı Şükrü Binici'nin oğlu ‘Faik Suruç’ kod adlı 27 yaşındaki Jehat Binici'nin cenazesi, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde toprağa verildi.İlçe merkezine DTP'li Suruç Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla getirilen teröristin sözde PKK flamasına sarılı tabutunun ardından yaklaşık 3 bin kişi yürüdü. Kadın ve çocukların çoğunlukta kalabalık, Abdullah Öcalan'ın posterleri ile PKK flamasını taşırken, ilçede bulunan esnaf kepenk kapattı.
Tunceli'nin kırsal kesiminde 14 Nisan'da güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada öldürülen, DTP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Binici'nin yeğeni, DTP Suruç İlçe Başkanı Şükrü Binici'nin ise oğlu olan terörist Jehat Binici'nin cenazesi nedeniyle sabahın erken saatlerinden itibaren yaklaşık 3 bin kişi, belediye binası önünde beklemeye başladı. Herhangi bir olay çıkmaması için Şanlıurfa'dan takviye kuvvetlerin geldiği Suruç'ta, 600 resmi ve sivil polis görevlendirildi.
İlçedeki esnaf kepenk kapatırken, cenaze aracının ilçeye yaklaştığının bildirilmesi üzerine grup, şimdiye kadar ölen teröristlerin fotoğraflarını ellerinde taşıyıp, slogan atarak yürüyüş başlattı.
Ön tarafında kadınların olduğu yaklaşık 3 bin kişilik grup, ‘Öcalan’, ‘Öcalan’sız dünyayı başınıza yıkarız’, ‘Dişe diş kana kan’, ‘Yaşasın Apo’, ‘İntikam’, ‘Suruç Ovası, Apo’nun yuvası' sloganları atarak ilçe girişinde cenaze aracını karşıladı. Üzerinde ‘görevli’ yazan ve Suruç Belediyesi'ne ait cenaze aracına, PKK flaması, terörist başı Abdullah Öcalan'ın posteri ve ölen terörist Jehat Binici'nin Kuzey Irak'taki Kandil Dağı'ndaki kampta çektirdiği fotoğrafı asıldı.
Cenaze aracının gelmesi ardından grup, bu kez ilçe merkezine doğru yürüyüş başlattı. 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Türk bayraklarının da asılı olduğu ilçe merkezinde yürüyüş yapan grup, en önde bulunan küçük yaştaki çocuklara, terörist başı Öcalan ve sözde PKK flamasını taşıtarak, ilçe merkezindeki caddelerde yaklaşık 3 kilometre yürüdükten sonra, cenazenin toprağa verileceği Suruç’a bağlı Büyüksergen Köyü'ne hareket etti. Cenazenin köye götürülmesi sırasında da grup üyeleri Öcalan ve PKK lehine Kürtçe sloganlar atttı. Sloganlar arasında Büyüksergen Köyü’ne getirilen Binici’nin cenazesi, burada toprağa verildikten sonra, cenazeye katılanlar dağıldı.
Kaynak:haberturk.com
