Teröristbaşı Öcalan:"Devlet Artık Bana Teröristbaşı Diyemez!"
-
Ben sana yurdumda yer vermişken sen benim toprağımı bölme derdine girersen gerekirse ölürüm, gerekirse öldürürüm.
Ama kısa ve öz; Sen "bende göt var!" dersen, bir gün o götü s**erler.
-
LNAU bunu yazdıKutikula bunu yazdı
bu işin çözümü her 2 tarafa da Türkiyeliyim dedirtebilmektedir bana göre artık insanlar anlamalı milliyetçilik bu ülkeyi dibe çekiyor. He bu teröristbaşının bu kadar açılmasının konuşmasının sebebinin kimler olduğunu forumun yüzde 99 u anlamıştır da mfatihbodur ve birkaç kişi daha anlayabilecek kıvamda değiller tabi.
Ama doğudaki insanlara yapılan işkencenin videosunu paylaşıp ''daha da beterini yapıcaz'' diyen arkadaş her konuda tayyoşa faşo damgası vurur ama şu yazdığı şeyle kral faşo kendi olur o ayrı bi mesele. Tayyip neyse gözümde artık o arkadaş ta o dur kendisi de k.bakmasın. İnsanların bir gece vakti evinden cıkarılıp akreplere bindirilip işkence edildiği bir dönemi savunmak bana göre en aşşağılık şeydir. Bu zihniyet sivas katliamını da maraş katliamını da dersim katliamını da savunun zihniyettir. İnsan olmanın insan doğmakla alakası yok düşünebilmek vicdan sahibi olmak gerekiyor o sıfatı kazanabilmek için.
+1 KAtılıyorum çok iyi yazmış arkadaş.
birbirinize katılmanız çok hoş lakin yanlış anlayıp yorumladığınız bir noktayı düzeltmek isterim.
Hiç kimse o dönemi savunmuyor. sadece geldiğimiz şu noktada hakettikleri bu deniyor. Bana sorarsanız kesinlikle katılıyorum. Bunun doğruluğunu teyit etmek çok zor değil. gelin istiklal de bir tur atın sonra uçağa atlayıp yüksekovaya gidin cengiztopel caddesinde bir tur atın.. Bu kansızların davranışları bakımından arada hiç bir fark göremeyeceksiniz..
-
ReyiZ bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdı
T.C devleti bu hale getirdi herşeyi, çok sevdiğiniz mevcut iktidara oy vermeye devam.
bazı şeyleri artık sindirmeniz lazım. ota boka laf üretmenin bir manası yok. süreç bunu gösteriyor.
Vay amk adamdaki cesarete bakın la
sadece götlerine soktukları kafalarını çıkarmaya başladılar hocam yoksa cesaretle alakası yok :)
-
Sorgu görüntüleri 1
http://www.youtube.com/watch?v=Sj3eDFE5YNo
Sorgu görüntüleri 2
http://www.youtube.com/watch?v=ftmYIJgAOsQ
Sorgu görüntüleri 3
http://www.youtube.com/watch?v=r1mVTDz3JQ0
----------------------------------------------------------------
Kürtlerin Türklerden ayrı bir devlet kurabilmesi için en az 3 milyon canı gözden çıkarması gerekir ve farkında olmadan çıkarıyorsunuz da. Kendinize doğru düzgün bir lider bulun ve ölmeye hazırlanın, ülke kurmanın maliyeti kandır.Edit: Size devlet vermeyi sizi bir iç savaşla katlederek istiyorlar, elde edeceğiniz devlet ırak kürdistanına ek bir yarım iller sınırından ibaret olacak. kontrolü basit düz veya yay şeklinde bir hat. Bu sayede Türkiyede Türklerle yaşamayı isteyen Kürtler de tedirgin edilmiş Türk halkı gerilmiş diken üstünde bir devlet olacak.
RETRET tarafından 25/Mar/14 09:47 tarihinde düzenlenmiştir -
wasd bunu yazdı
Ben sana yurdumda yer vermişken sen benim toprağımı bölme derdine girersen gerekirse ölürüm, gerekirse öldürürüm.
Ama kısa ve öz; Sen "bende göt var!" dersen, bir gün o götü s**erler.
-
RETRET bunu yazdı
Kürtlerin Türklerden ayrı bir devlet kurabilmesi için en az 3 milyon canı gözden çıkarması gerekir ve farkında olmadan çıkarıyorsunuz da. Kendinize doğru düzgün bir lider bulun ve ölmeye hazırlanın, ülke kurmanın maliyeti kandır.
RETRET parmaklarına sağlık. Bu bizim yaptığımız bir tehdit değil. aksine bize yapılan kansızlık yavşaklık şerefsizlik vatansızlık sonucu doğal bir durumdur.
-
rappermcs bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Kürtlerin Türklerden ayrı bir devlet kurabilmesi için en az 3 milyon canı gözden çıkarması gerekir ve farkında olmadan çıkarıyorsunuz da. Kendinize doğru düzgün bir lider bulun ve ölmeye hazırlanın, ülke kurmanın maliyeti kandır.
RETRET parmaklarına sağlık. Bu bizim yaptığımız bir tehdit değil. aksine bize yapılan kansızlık yavşaklık şerefsizlik vatansızlık sonucu doğal bir durumdur.
buna benzer her konuda girip söylemek istediklerimi yazan ve görüşlerini sonuna kadar desteklediğim abilerim iyi ki varsınız.
-
mYMusti bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Devlet demeyebilir ama ben orospu çocuğu diyorum.
-
Devlet zaten teröristbaşı demiyordu ki. SAYIN öcalan diye hitap ediyordu başbakan.
Yerel seçim akpin elini güçlendirir akp de genel seçimlerde tekrardan başa gelirse, bu seferde yoldaşım, değerli arkadaşım öcalan der.
RaAmLis tarafından 25/Mar/14 14:51 tarihinde düzenlenmiştir