folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teröristbaşı Öcalan:"Devlet Artık Bana Teröristbaşı Diyemez!"

Teröristbaşı Öcalan:"Devlet Artık Bana Teröristbaşı Diyemez!"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Ben sana yurdumda yer vermişken sen benim toprağımı bölme derdine girersen gerekirse ölürüm, gerekirse öldürürüm.

Ama kısa ve öz; Sen "bende göt var!" dersen, bir gün o götü s**erler.

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    LNAU bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı

bu işin çözümü her 2 tarafa da Türkiyeliyim dedirtebilmektedir bana göre artık insanlar anlamalı milliyetçilik bu ülkeyi dibe çekiyor. He bu teröristbaşının bu kadar açılmasının konuşmasının sebebinin kimler olduğunu forumun yüzde 99 u anlamıştır da mfatihbodur ve birkaç kişi daha anlayabilecek kıvamda değiller tabi.

Ama doğudaki insanlara yapılan işkencenin videosunu paylaşıp ''daha da beterini yapıcaz'' diyen arkadaş her konuda tayyoşa faşo damgası vurur ama şu yazdığı şeyle kral faşo kendi olur o ayrı bi mesele. Tayyip neyse gözümde artık o arkadaş ta o dur kendisi de k.bakmasın. İnsanların bir gece vakti evinden cıkarılıp akreplere bindirilip işkence edildiği bir dönemi savunmak bana göre en aşşağılık şeydir. Bu zihniyet sivas katliamını da maraş katliamını da dersim katliamını da savunun zihniyettir. İnsan olmanın insan doğmakla alakası yok düşünebilmek vicdan sahibi olmak gerekiyor o sıfatı kazanabilmek için.

+1  KAtılıyorum çok iyi yazmış arkadaş.

birbirinize katılmanız çok hoş lakin yanlış anlayıp yorumladığınız bir noktayı düzeltmek isterim.

Hiç kimse o dönemi savunmuyor. sadece geldiğimiz şu noktada hakettikleri bu deniyor. Bana sorarsanız kesinlikle katılıyorum. Bunun doğruluğunu teyit etmek çok zor değil. gelin istiklal de bir tur atın sonra uçağa atlayıp yüksekovaya gidin cengiztopel caddesinde bir tur atın.. Bu kansızların davranışları bakımından arada  hiç bir fark göremeyeceksiniz..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    By_Gizemli bunu yazdı

T.C devleti bu hale getirdi herşeyi, çok sevdiğiniz mevcut iktidara oy vermeye devam.

bazı şeyleri artık sindirmeniz lazım. ota boka laf üretmenin bir manası yok. süreç bunu gösteriyor.

Vay amk adamdaki cesarete bakın la

sadece götlerine soktukları kafalarını çıkarmaya başladılar hocam yoksa cesaretle alakası yok :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Sorgu görüntüleri 1

http://www.youtube.com/watch?v=Sj3eDFE5YNo

Sorgu görüntüleri 2

http://www.youtube.com/watch?v=ftmYIJgAOsQ

Sorgu görüntüleri 3

http://www.youtube.com/watch?v=r1mVTDz3JQ0 

----------------------------------------------------------------

Kürtlerin Türklerden ayrı bir devlet kurabilmesi için en az 3 milyon canı gözden çıkarması gerekir ve farkında olmadan çıkarıyorsunuz da. Kendinize doğru düzgün bir lider bulun ve ölmeye hazırlanın, ülke kurmanın maliyeti kandır.

Edit: Size devlet vermeyi sizi bir iç savaşla katlederek istiyorlar, elde edeceğiniz devlet ırak kürdistanına ek bir yarım iller sınırından ibaret olacak. kontrolü basit düz veya yay şeklinde bir hat. Bu sayede Türkiyede Türklerle yaşamayı isteyen Kürtler de tedirgin edilmiş Türk halkı gerilmiş diken üstünde bir devlet olacak.

RETRET tarafından 25/Mar/14 09:47 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı

Ben sana yurdumda yer vermişken sen benim toprağımı bölme derdine girersen gerekirse ölürüm, gerekirse öldürürüm.

Ama kısa ve öz; Sen "bende göt var!" dersen, bir gün o götü s**erler.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Kürtlerin Türklerden ayrı bir devlet kurabilmesi için en az 3 milyon canı gözden çıkarması gerekir ve farkında olmadan çıkarıyorsunuz da. Kendinize doğru düzgün bir lider bulun ve ölmeye hazırlanın, ülke kurmanın maliyeti kandır.

RETRET parmaklarına sağlık. Bu bizim yaptığımız bir tehdit değil. aksine bize yapılan kansızlık yavşaklık şerefsizlik vatansızlık sonucu doğal bir durumdur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Komutan
    Komutan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

RETRET parmaklarına sağlık. Bu bizim yaptığımız bir tehdit değil. aksine bize yapılan kansızlık yavşaklık şerefsizlik vatansızlık sonucu doğal bir durumdur.

buna benzer her konuda girip söylemek istediklerimi yazan ve görüşlerini sonuna kadar desteklediğim abilerim iyi ki varsınız.

"Hiç kimse bir başkasını satın alabilecek kadar zengin ve kendisini satmak zorunda kalabilecek kadar fakir olmamalıdır" J. J. Rousseau
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    mYMusti bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Devlet demeyebilir ama ben orospu çocuğu diyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Devlet zaten teröristbaşı demiyordu ki. SAYIN öcalan diye hitap ediyordu başbakan.

Yerel seçim akpin elini güçlendirir akp de genel seçimlerde tekrardan başa gelirse, bu seferde yoldaşım, değerli arkadaşım öcalan der.

RaAmLis tarafından 25/Mar/14 14:51 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 9795 Toplam Mesaj: 80