Teröriste Yumruk Attık, ÖZÜR Dileriz (!)
-
TERÖRİSTE YUMRUK ATTIK, ÖZÜR DİLERİZ (!)
Türk milletinin sabrını sonuna kadar kullanan, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmesi için elinden geleni ardına koymayan, bir takım soytarı devletlerin maşası haline gelmiş ve bu uğurda Türkiye Cumhuriyeti'nin imkanlarını sonuna kadar kullanan bir takım sözde siyasilere en gerekli tepki 19 Nisan 2010 günü Samsun'dan geldi. Adı "İsmail Ç." olduğu belirtilen kardeşimiz, Ahmet Türk adındaki provakatör siyasiye en gerekli tepkiyi onların anladığı dilden gösterdi. Doğuda yaşanan olaylar için duruşmaya gelen Ahmet Türk adındaki provakatör siyasinin, duruşma sonrasında da yaptığı açıklama " İsmail Ç." adındaki vatandaşımızı da çileden çıkarıyor ve bir nefretin tetikleyicisi oluyor. Görüntülerden ya da haberlerden biliyorsunuz o anki yaşanan olayları. Devletimizi bölmek adına elinden geleni ardına koymayan, beşikteki bebeği kurşunlayacak kadar şerefsiz olan imralı canisine sayın diyen, küçücük çocukları yalan vaadlerle kandırıp polisin üstüne süren, büyüdüğünde ise dağlara, askerimize kurşun sıkmaya çıkaran; yaralandığında hastanemize giden, hakkını savunmak için mahkememize başvuran, eğitim almak için okullarımızda okuyan bu şerefsizler, bu olayı da kendi lehine çevirmeyi başardı. Bu olayı faşist bir eylem olarak niteleyen, çok muhterem bu insanlar, doğuda "bu bize yapılan bir saldırı değildir, kürt ırkına yapılan bir saldırıdır" şeklindeki açıklamaların faşistlikle bir alâkası olmadığını düşünüyor olmalılar. Tabii hak vermek gerek. Bir takım soytarının maşası durumunda olan bu insanların, bu olayı da kendi provakatif eylemlerine katkı olarak kullanmayacaklarını düşünmek yanlış olurdu elbette. Onların bu şerefsizce tavırlarına pekte şaşırmıyoruz Türk halkı olarak; ama gel gelelimki bizim medyamız ve siyasilerimiz ne yapmaya çalışıyor? Neredeyse yumruk atan " İsmail Ç." kardeşimizi vatan haini ilan ettiler. Hatta 2 polisimiz de, görevinden alındı. Bu ne saçmalıktır, bu ne çirkefliktir böyle! Bu ülkeye "hassiktir" demekten geri kalmayan bu haysiyetsizlere, bu halkın ne demesini bekliyordu medya? Bu ülkeyi bölmek için elinden geleni yapan; ama olay yerinden kaçarken TÜRK MAKAM ARAÇLARINI kullanan ve TÜRK DOKTORLARIN elinden ameliyat olan bu şerefsizlere "oh olsun, hakettiniz" demek yerine; bu olayın "yapılmaması gereken durum" olarak medyaya söylemek istiyorum ki Allah belanızı versin. Durumu kınayan CHP'li ve AKP'li siyasilere de yazıklar olsun demek istiyorum. Teröriste yapılan saldırıyı da kınayacaksak, o zaman askeri baştan sonra çöpe atalım; onlarda dağlarda kuş gibi terörist avlıyor! Haberleri dinlerken sinirlerime hakim olamadım. Ulan o Ahmet Türk'ün siyasi bir vasfı bile yok, kapatılmış bir partinin milletvekiliydi. Artık milletvekilliği de kalmadı, niye tutuklanmıyor bu adam? Görüyoruz ki, teröriste de artık bir laf söylenmez olmuş! Terörist değil artık suçlu olan, teröriste yumruk atan suçlu artık! İşimiz medyaya ve siyasilere kaldıysa, ne diyelim; teröriste yumruk attık, özür dileriz...
Okuduğunuz için teşekkür ederim...
Kendi blog sayfamda ve facebook köşemde yayınlamış olduğum bir yazıdır. Ben yazdım; eleştirilere açık birisiyimdir; bu sebeple görüşleriniz benim edebi yönümü olgunlaştıracaktır. Yorumlarınızı bekliyorum.
-
flash tv 'deki haber sunan kâmilin vuran adamı bi anlatışı vardı gören ismail ç. 'yi harbi vatan haini sanırdı o kadar yüzsüzdü şerefsiz sunucu.
tüm tv lerde öyle gösterildi amaç ne aq acaba.
-
birilerinin vatan haini ilan etmesi benim s*klemiyor :) o adam yumruku babalar gibi indirdimi gerisi fasa fiso :) bizim medyamiz maL.)
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------birilerinin vatan haini ilan etmesi benim s*klemiyor :) o adam yumruku babalar gibi indirdimi gerisi fasa fiso :) bizim medyamiz maL.)
-----------------------------Avrupada aynı partiden bakanlar birbirlerine laf sokarken birbirlerini eleştirirken bizim siyasetçilerimiz terörist başına sayın demiş pkk yı öven sözler söylemiş birine atılan yumrugu şiddetle kınıyorlar... yorum yapmasanız size nie kınamadınızmı diyecekler. hadi dediler snane arkadas diyemiyormusun...
MHP genel başkanı bile bu olayı şiddetle kınıyorsa yazık siyasetçilerimizin haline
-
Başbakan
"...Ahmet Türk'e üzüntülerini ve geçmiş olsun dileklerini bildiren Başbakan Erdoğan, ''konuyu yakından takip ettiğini'' bildirdi..."
Bahçeli
"...geçtiğimiz günlerde Van’da ve dün Samsun’da meydana gelen endişe ve üzüntü verici verici saldırıları kınıyorum..."
Baykal
"...Saldırıdan dolayı ''üzüntü'' duyduğunu belirten Baykal, ''Ahmet Türk'e geçmiş olsun. Üzüntüyle karşıladım. Siyasi hayatımızda böyle sokak saldırılarına yer yok. Umarım bunu en kısa zamanda herkese anlatmayı başarırız'' diye konuştu."
Vatanı Milleti Sevmekten Başı Dönen,PKK ile Yılmaz Mücadele Veren(!),Türkiye'nin Tek Kurtarıcısı Soner Yalçının sitesi Odatv.com dan
"DTP eski Genel Başkanı Ahmet Türk'e dün çirkin bir saldırı gerçekleşti..." , "...Birileri sanki Türk'e "Açılımı fırsat bilip kafanı çıkarma" dedi.
Bu saldırının yankıları bunlar.Acaba Hrant Dink cinayetini vatanseverlik sanan gençlerimiz bu saldırı burun kırılması yerine cinayet olsaydı yine de sahiplenirler miydi ? Oysa ingiltere hrantı öldürmüş,suçu bizim cahil,vatan kurtardığını sanan saf insanlarımız sahiplenmişti.Bunu da sahipleniyorlar.Çünkü insanımızı yönlendirmeyi ustalıkla yapıyorlar.Yarın birgün bdplilerden beyinsiz biri mhp ye saldırırsa çık bakıyım işin içinden...
Ayrıca ahmet türkün göstermelik sağduyu çağrısı da hiç inandırıcı gelmedi.sanki saldırıyı biliyordu mağdur rolü oynamak işine geliyordu...
-
yazın çok güzel kardeşim eline sağlık
keşke kafası kırılsaydı o. çocuğunun.
gerçi ozaman da sıra dayağına çekerlerdi Türk Halkını.
aq
edit: tek yol "darbe" diyesim geliyo arkadaş işe bak :s
-
Olayı her kesimden kınayanlar oldu..
Bizim kuru kalabalıkla polis taşlamayacağımızı biliyorlar.. Varsa bir hareket işte hareketin merkezi olmak bizim karakterimizdir..
Gitti ağzına burnuna vurdu :D Hadi geri alsınlar o yumruğu alabiliyorlarsa :D Arınç ağlasın , fetoş dua etsin Allah'ım terör kardeşlerimizin acısını dindir felan..
-
Canım memleketimin haline bak.Teröriste yumruk atmak suç oldu.Bu şerefsizlerin istedikleri gibi hareket etmelerine göz yuman yöneticilerin Allah belasını versin.
Nerdesin sarı saçlım mavi gözlüm !
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
Başbakan
"...Ahmet Türk'e üzüntülerini ve geçmiş olsun dileklerini bildiren Başbakan Erdoğan, ''konuyu yakından takip ettiğini'' bildirdi..."
Bahçeli
"...geçtiğimiz günlerde Van’da ve dün Samsun’da meydana gelen endişe ve üzüntü verici verici saldırıları kınıyorum..."
Baykal
"...Saldırıdan dolayı ''üzüntü'' duyduğunu belirten Baykal, ''Ahmet Türk'e geçmiş olsun. Üzüntüyle karşıladım. Siyasi hayatımızda böyle sokak saldırılarına yer yok. Umarım bunu en kısa zamanda herkese anlatmayı başarırız'' diye konuştu."
Vatanı Milleti Sevmekten Başı Dönen,PKK ile Yılmaz Mücadele Veren(!),Türkiye'nin Tek Kurtarıcısı Soner Yalçının sitesi Odatv.com dan
"DTP eski Genel Başkanı Ahmet Türk'e dün çirkin bir saldırı gerçekleşti..." , "...Birileri sanki Türk'e "Açılımı fırsat bilip kafanı çıkarma" dedi.
Bu saldırının yankıları bunlar.Acaba Hrant Dink cinayetini vatanseverlik sanan gençlerimiz bu saldırı burun kırılması yerine cinayet olsaydı yine de sahiplenirler miydi ? Oysa ingiltere hrantı öldürmüş,suçu bizim cahil,vatan kurtardığını sanan saf insanlarımız sahiplenmişti.Bunu da sahipleniyorlar.Çünkü insanımızı yönlendirmeyi ustalıkla yapıyorlar.Yarın birgün bdplilerden beyinsiz biri mhp ye saldırırsa çık bakıyım işin içinden...
Ayrıca ahmet türkün göstermelik sağduyu çağrısı da hiç inandırıcı gelmedi.sanki saldırıyı biliyordu mağdur rolü oynamak işine geliyordu...
-----------------------------Tüm olayların senin düşündüğün şekil gerçekleştiğini sanıyorsun galiba, bi de kendin "kesin" kabul edip başkalarının da senin kesin gördüğün gibi kesin görmesini istiyorsun. Sadece bu konu değil birçok konuda böyle benim gördüğüm.
a) Çok masal kitabı okuyorsun ya da benzeri aktivitelerde bulunuyorsun.
b) Post atmadan önce Uyuştucu madde çekip Tahribat'a yazıyorsun.
c) Doktora git, şizofren nedir çaktırmadan anlatsın sana.
d) Henüz yaşın küçük, olgunluğa erişemedin...
e) Daha komplike başka bir şeyler var...
-
sadece chp ve akp değil mhp , medyadakiler, sözde aydınlar...Kısacası bütün şerefsizler.
Özür dileyen adam gözümde bir numaralı şerefsizdir.Korkun, yakında sizlerede yumruk geleccek.
-
lan neyine özür diliyon. bi daha gelsin bi daha atarım diyeceğine ... ! damına koyyım o medyanında o kınayan partilerinde.altı üstü farklı oynuyor bi dedkleri dediklerini t utmuyor adi pezolar. kıçlarıyla gülüyor lan herifler bize. tc ye demediklerini bırakmadılar yapmadıklarını bırakmadılar. harbidende heö zikiolar hem heryonden imkanlardan yararlanıyorlar. alaynın kafasına sıkcan veyahuıt toplama kampına sokcan . insanlık ayıbı olmaz bunlara yapılanlar.