Teröriste Yumruk Attık, ÖZÜR Dileriz (!)
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
Çok aykırı olacak belki de ama bir şey soracağım???
Ama bunu sormadan önce şunun tespitini yapmak gerekir.
Ahmet Türk kimdir???
Bir de "Anayasa" var, Türkiye'de ve her dünya ülkesinde (bazı ilkel kalmış lokal bölgeler hariç) her şey bu "Anayasa" da yazan kurallara göre yapılır.
Kopya çekmek serbest yakalanmak yasak mantığını anayasaya uydurursan: Anayasa'ya aykırı olmayan her şey serbest, aykırı olsa da aykırı olduğu ispat edilemiyorsa diğer bir deyişle çaktırmadan kılıfına uyduruyorsan yine serbest.
Bu yüzden SAMSUNLU yasaya göre "Suçlu" mu? Evet bariz suçlu... Lafı çevirmede uzman koskoca parti liderlerinden ya da politikacılardan açık açık Anayasaya aykırı beyan vermesini mi bekliyorsunuz??? Bu yüzden "Kınıyoruz" diyecekler ama başka olaylarda telafi için gözünüzü boyamak adına başka söylemlerde bulunacaklarından emin olabilirsiniz.
Sormak istediğim soru şuydu?
"Eğer dediğiniz gibi terörist ise bunca yıldır Mecliste ne işi var(dı)?" ve "Meclise girerken siz nerdeydiniz?"
"Eğer Meclis'e hakkıyla girdiyse niye karşısındasınız?"
-----------------------------aynı şeyleri yazacaktım bir kaç ekleme yapayım bari.
yahu arkadaşlar biraz mantıklı olun, hangimiz üzüldük bi teröriste yumruk atıldı diye?
ancak geçipte oh olsun demekte, siyasette olmaz arkadaşlar.
içinden oh olsun iyi oldu aq diceksin
mikrofona çok üzüldük geçmiş olsun diceksin...(siyasetinde gereği budur)
-
ulen star tv haberlerı ızlıyodum onuda ızlemıcek artık star dıye bı kanal bıtmıstır benım ıcın.. bu yumruk olayını gosterıyo sakık serefsızler dedıkten sonra polıslere bagırıyorken orda haberı kesıyorlar tekrar bastan ızletıyorlar şerefsizler... bıde kadın sunucu cıkmıs kendını bılmez vs vs hakaret edıyor bızım boksöre.
-
Herşey bir yana da abi çok iyi olmuş be :D
-
35ygt45 bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=ERAHUTKNY2M&feature=related
-----------------------------Vaaaaay. Yabancının biri bak ne yazmış: Türkçeye çevrilmiş hali :
storm61 Birkaç defa çok olduğu Türkiye'de çok sayıda ve iyi biliyorum Türkler çok. Bu insanlar samimi çok sıcak ve çok. Ve bu adam (yüz aldığı yumruk) siviller olduğunu kurdish terörist bir numaralı destekçisi organizasyonu 50,000 denilen daha öldürdü fazla pkk. Pkk bile, 2 aylık bebek, işkence kişinin hayatını kaybettiği saldırıların bomba ile sivili öldürdü binlerce. Yani bu düşünün bütün bu ceza bir çok hafif. Kürtler aslında ağır cezayı daha fazla hak ediyor.
-
_Dert_ bunu yazdı:
aynen hoca bende hep star tv nin haberlerini izlerim o olaydan sonra soğudum. hadi habercilik gereği saldırı yapıldı oh iyi oldu demezsin ama sırrı o. çocuğunu canlı yayına bağlayıp geçmiş olsun demek nedir ya?ulen star tv haberlerı ızlıyodum onuda ızlemıcek artık star dıye bı kanal bıtmıstır benım ıcın.. bu yumruk olayını gosterıyo sakık serefsızler dedıkten sonra polıslere bagırıyorken orda haberı kesıyorlar tekrar bastan ızletıyorlar şerefsizler... bıde kadın sunucu cıkmıs kendını bılmez vs vs hakaret edıyor bızım boksöre.
-
Hala ahmet türk ü savunmaya çalışanlar var. saldırıyı kınayalar var. Ahmet Türk deilmidir biz pkk ya terör örgütü diyemeyiz falan diyen. demekki ahmeti savunanlar pkk sempatizanı. madem dtp/bdp k.rt hakları savunucusu neden dün otobüsler yakıp eylem yaptılar? madem her k.rt pkklı değil, k.rt haklarını savunduğu söylenen partinin elemanının başına bir şey geldiğinde terör örgütü eylem yapıyor.
-
Paragrafi bunu yazdı:
35ygt45 bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=ERAHUTKNY2M&feature=related
-----------------------------Vaaaaay. Yabancının biri bak ne yazmış: Türkçeye çevrilmiş hali :
storm61 Birkaç defa çok olduğu Türkiye'de çok sayıda ve iyi biliyorum Türkler çok. Bu insanlar samimi çok sıcak ve çok. Ve bu adam (yüz aldığı yumruk) siviller olduğunu kurdish terörist bir numaralı destekçisi organizasyonu 50,000 denilen daha öldürdü fazla pkk. Pkk bile, 2 aylık bebek, işkence kişinin hayatını kaybettiği saldırıların bomba ile sivili öldürdü binlerce. Yani bu düşünün bütün bu ceza bir çok hafif. Kürtler aslında ağır cezayı daha fazla hak ediyor.
-----------------------------Yok abi olur mu öyle şey ya? Biz açılıma devam edelim.Bu ibnelerin başını da çıkaralım meclise sokalım.Öyle rahatlarız...
-
Tayyip insanlık etti açılım yaptı belki adam olurlar diye ama nafile. Bu yaşanan süreç gösteriyorki bu adamlar açıkca"biz adam olmayız elinizi verseniz kolunuzu isteriz " dediler. Açılımı destekleyen biriydim , belki rahatsız oldukları şeyler giderilince vatanına milletine bağlı insanlar olurlar diye ama anladım ki bi bok olmaz bu adamlardan. Açılım başlamadan önce kürtler kardeşimizdir ama pkklılar haindir diyordum şuan için hepsi hain benim için.