folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Teröristler, Şemdinli'de Okul Yaktı

Teröristler, Şemdinli'de Okul Yaktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Teröristler, Şemdinli'de okul yaktı

Şemdinli'de gece teröristlerce ateşe verilen ilköğretim okulu kullanılmaz hale geldi.

Güncelleme:21 Eylül 2012 11:15

HAKKARİ (A.A) - Şemdinli'de gece teröristlerce ateşe verilen ilköğretim okulu kullanılmaz hale geldi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, ilçeye 3 kilometre uzaklıkta bulunan Altınsu köyündeki Atatürk İlköğretim Okulu gece saat 01.30 sıralarında teröristlerce ateşe verildi.

Köylülerin haber vermesi üzerine bölgeye giden güvenlik güçleri ve itfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Bazı duvarları yıkılan okulun kullanılmaz hale geldiği bildirildi.

Bunların amacı ne ? kendi ırkına saygısı olmayan eğitimini umursamayan insanları nasıl hala savunurlar akıl almıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hocam bunları gönülden destekleyenkadar mecburi destekleyende var.. cemaat gibi, resmen bunların yönetiminde olan yerler var.. köylü garip, adamlarıs evmesede desteklemek zorunda kalıyo. nası kaslıyo? işte böyle şeylerle kalıyo. adamları destekleyip yardım etmezsen çeker çocuğunu vurur, bi Allah'ın kuluda noluyo lan burda demiyo adamlara. Kendi askerini koruyaman devletten mi medet umsun bu köylü ? napsın adamlarda destekleyip kolluyolar yaşayabilmek adına. Bu okul yakma, iş araçlarını yakma , şantiye basma eylemleri vs de bunun için. Sevip destekyelen kadar mecburiyetten destekleyende var sonuçta, ve o kitleyide kaybetmemesi lazım bu şekilde elinde tutuyo adamlar.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

orospu çocuğu arıyosan aha bu itin evlatlarını gösterecen. 

Piç kuruları ağızlarını açarlar ondan sonra, yok efendim halkların özgürlüğü yok efendim eşitlik, yok efendim kürt halkının refahı. 

Be mına koyduklarım okul yakarak öğretmen katlederek savcı vurarak mı halkların özgürlüğüne erişip kürt halkına yararınız dokunacak. Siktiminin evlatları :@

O yörenin halkıda devam etsin bu soysuzlara öyle yada böyle yardım etmeye. 

Benim askerimin polisimin anası babası evladı yok zaten, köylü götünden korkup bu piçlere yardım eder ;

neymiş garibanmışlar neymiş götleri mecburmuş. Benim polisim askerim keyfinden şehit oluyo zaten hepsi lüks içinde yaşayan üst tabaka insanlar ! 

Madem o yörenin halkıda istemiyo arkadaş bunları, elini taşın altına koymak zorunda bişeleri değiştirmek için, gerekirse evladını verecek bu uğurda gerekirse işini aşını verecek ama götünü dönmicek ! Biz senelerdir dönmedik, herşeyimizi verdik evlatlarımızı babalarımızı abilerimizi verdik ama dönmedik götümüzü ! 

Neyse ne desem boş .. Akşama 2 şehit haberi daha gelir nasılsa.. Allah Türk milletinin yardımcısı olsun başkada bişey diyemiyorum ..

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Bence bu hamle propaganda bakımdan onların zararına olmuş. Halklarını ne kadar kollayıp sevdikleri belli.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

tüm dünyadaki orospular birleşse pkk ve yandaşları gibi orospu çocuklarını dünyaya getiremez.

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

orospu çocuğu arıyosan aha bu itin evlatlarını gösterecen. 

Piç kuruları ağızlarını açarlar ondan sonra, yok efendim halkların özgürlüğü yok efendim eşitlik, yok efendim kürt halkının refahı. 

Be mına koyduklarım okul yakarak öğretmen katlederek savcı vurarak mı halkların özgürlüğüne erişip kürt halkına yararınız dokunacak. Siktiminin evlatları :@

O yörenin halkıda devam etsin bu soysuzlara öyle yada böyle yardım etmeye. 

Benim askerimin polisimin anası babası evladı yok zaten, köylü götünden korkup bu piçlere yardım eder ;

neymiş garibanmışlar neymiş götleri mecburmuş. Benim polisim askerim keyfinden şehit oluyo zaten hepsi lüks içinde yaşayan üst tabaka insanlar ! 

Madem o yörenin halkıda istemiyo arkadaş bunları, elini taşın altına koymak zorunda bişeleri değiştirmek için, gerekirse evladını verecek bu uğurda gerekirse işini aşını verecek ama götünü dönmicek ! Biz senelerdir dönmedik, herşeyimizi verdik evlatlarımızı babalarımızı abilerimizi verdik ama dönmedik götümüzü ! 

Neyse ne desem boş .. Akşama 2 şehit haberi daha gelir nasılsa.. Allah Türk milletinin yardımcısı olsun başkada bişey diyemiyorum ..

.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

bunların amacı şudurki ordaki halk cahil kalsın koyun gibi istedikleri şekilde yönetsin, görüyorsunuz medyada bile ön safhalarda ufacık çocuklar var bu çocuklar eğitim almazsa ne yapacak? tabiki ellerine taş alıcak molotof alacak hatta bomba alıp eline elinde patlayıp kolundan olacak...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Normal şeyler bunlar. Terör 2000 de meydana çıkmadı yıllardır alt yapısı olan birşey. Zamanında bazılarının idam olmasın kağıdına imza atıpta şimdi gotunu yırtmaya benzemiyor. Öyle oturduğu yerden terörü bitirmek kolay amq. Ona önlem al buna önlem al demek kolay. Bu ülkede herkes süpermen herşeyin anında bitmesini istiyor. Vergini kaçır her s2mi yap. Okuma etme cahil ol. Sonra nerede devlet. 20 tane cocuk doğur at sokağa. O piç terör gelsin dağa kaldırsın onları. Cennet'i vaad etsin. Bağımsızlığı vaad etsin küçük yaşta beyinlerini bulandırsın. Onlar bombayı bile patlatır üzerinde. Çünkü adam öldüğünde cennete gideceğini sanıyor. Bağımsızlığı için uğraşıyor. Önce yemek yedirmek lazım. Aç bırakmamak lazım. Doğu aç değil. Bir düğün oluyor 1 ton altın takıyorlar. Aşiret reisleri parayı skiyo halkı eziliyor. Yazılacak çok şey var. Ama sadece yazılacak. İcraate geçen bşe yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/photo.php?v=400727839984106

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

oligarşinin okulları hep bunlar atatürkçü düşünceyi empoze ediyolar cocuklara demişler

"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fikrettin
    fikrettin's avatar
    Erkek

Artık Kürt kardeşlerimizin meclisteki ve dağdaki köpeklerin amaçlarını anlamış olmaları lazım. Bırak batıyı, Laz'ı, Çerkez'i, kendi halkının aleyhine davranışlar sergileyen, yakıp yıkan köpek soylarını savunmanın ne anlamı kalmış? ''BİZ BUYUZ, OROSPU ÇOCUĞUYUZ, ERMENİLERİN GAZINA GELDİK, DESTEKLERİNİ ALDIK, KARDEŞLERİMİZE DAHİ ZARAR VERİRİZ.'' demeye getirdiler olayı. Bitsin artık bu Türk-Kürt meselesi. Yüzyıllardır birarada yaşarken kürtler yok muydu? Ermeni götverenler cahil kürt halkını galeyana getirdi. (Cahilden kastım kesinlikle aşağılamak değildir, gerçekler bunlar.) Tabiri caizse ''beyinlerini yıkadılar.'' Söyleyecek pek fazla bir şey yok... Konuşmaktan bıktık artık bu meseleleri.

Peki, Zeki Müren'de bizi görecek mi?
Toplam Hit: 1466 Toplam Mesaj: 15