Tesadüf E İnanır Mısınız?
-
hoca kesinlikle inanmam okulda bi tartışma konusuydu kimse önümde duramadı hepsini tuş ettim ben inanmam tesadüfe felan hatta bi söz vardı (kelime yanlışı olabilir)
tesadüf yokttur tavvsu vardır öyle bişi
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------hoca kesinlikle inanmam okulda bi tartışma konusuydu kimse önümde duramadı hepsini tuş ettim ben inanmam tesadüfe felan hatta bi söz vardı (kelime yanlışı olabilir)
tesadüf yokttur tavvsu vardır öyle bişi
-----------------------------
hepsini tuş ettiğine emin misin.bold kelime hangi dile mensup acaba?
tavassu olmasın sakın o..
tartışmak istemiyorum :DDD
-
evrendeki ilk hareketten beri neyin ne olacağı belli değil mi düşünsenize?
evrenin ilk oluştuğu zamanda ben tüm parçacıkları hissedebilen,onların hızlarını,hareket yönlerini,enerjilerini,yapılarını bilen üstün bir varlığım diyelim. e ben o zaman bu sistemi harekete başlattığımda her şey birbirini nasıl etkiler bunları bilebilirim.
ve hatta insan düşünceleri de beyindeki hareketlilikler olduğundan ,düşüncelerimiz de çevrede ne olduğuna bağlı.
yani tesadüf falan yok.biz sadece kesinliğini hesaplamanın zor olduğu konularda bu terimi kullanıyoruz o kadar.
bu konu ilginizi çekiyorsa ;
adam fawer-olasılıksız adlı kitabı okuyun...
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------hepsini tuş ettiğine emin misin.
bold kelime hangi dile mensup acaba?
tavassu olmasın sakın o..
tartışmak istemiyorum :DDD
-----------------------------evet hoca adımda daha eminim hepsi tuş hoca bile (gerçi hoca hoca tuş olduda ne oldu kaliteli biri değildi zaten) okulda böyle yarışmalalara beni çağırılar
çocuklar 6-7 kişi ben tek anası ama hepsi tuş olunca susdular tabiiii bide hoca var
bide tartışmak istemiyom demişin yaa koptum yaaaa aklıma geldi anladın sen