Tesbihten Anlayanlar
-
bu nasıl agalar baksanıza bir. pirinç işlemeli oltu taşı imiş fiyatı 70
-
HyKo bunu yazdı:
-----------------------------
bu nasıl agalar baksanıza bir. pirinç işlemeli oltu taşı imiş fiyatı 70
-----------------------------bende de var pirinç işlemeli

-
Ahhh eskileri yokladın be ben ne tesbihler kaybetm lanet olsun..
Simsiyah fena ağır gümüş işlemeli bi adet çok ma çok süper fiber kaybettim hem de ellimde oynarken kaybettim.. yada yanımdaki kişi çaldı herkes imrenirdi satmam için teklifler verirdi satmazdım..
Bi adet has oltu taşı ve altın işlemeli birbirine geçmeli s şeklinde desenleri vardı her tanenin üstünde halka şeklinde ucunda da altın vardı,, lanet arkadaşımın birine verdim elinden düşürdü ve 2 tane taşı kırıldı 3te 1i kırılmıştı iki tane taşının sonra 1 hafta içinde o tesbihi de kaybettim..
Daha yazın elimde olan Gerçek Fil dişi tesbihim vardı, elden ele dolaşmazdı bi ele alıştımı devam ederdi başka ele geçince fil dişi çatlar, Neyse arabama astım aynaya babam geldi ve güzelmiş dedi aldı kendi arabasına taktı, lanet olsun o güne altın işlemeli fil dişi tesbihim de babamın arabasında yok olmuştu istanbula gellince arabayı talan ettim bütün koltkalrı kaldırdım yoktu.. her birini kaybedişimde cidden çok çok üzüldüm ve evimde şu anda iki oldu işlemesiz ve yine işlemesiz bi adet gerçek kehribar var diğereri de var da önemsiz kuka falan artık tesbihlerimi çakmecem de saklıyorum elimi bile sürmüyorum kutusundalar,
Tesbihlerimi kim yürüttüyse de Anasından babasından çıksın ölsünler amk.
-
sallamak içinse zincir alsan daha iyi, ben zincir kullanıyorum.