Tesbihten Anlayanlar
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
Ben burda çok oltu taşı ürünleri satan dükkana gittim.40-50 tlye rus taşı satılıyor.40tlye oltu taşı olmaz diyorlar.tabi kalitesine göre değişiyor ama 40tl ye aldığın tezbih senin istediğin tesbih değildir.o siteyi googleye yazdım çıktı fiyatları 200tl filan doğrudur.onlar pahalıları ama doğru düzgün bir tesbih 100tl yi bulur.Tekrar söylüyorum 40-50 tl ye alınan tesbih (benim bildiğim kadarıyla ) oltu taşı değildir.
sir ben gördüğümü , bildiğimi söylüyorum :)
-----------------------------hocam olmaz değil var :) bende gördüğümü bildiğimi söylüyorum. (birde 40-50 lira vercek adam 80 lira verip gümüş işlemesini alsn bi zahmet öteki türlü oltu değilde plastik gibi duruor tesbih :D )
-
30 Lira gumus ıslemeye vercegıme gıder gumus tesbıh alırım :D
-
30 40 liraya sana oltu taşı diye rus taşı verirler.
-
hocam 40-50 liraya rus oltusu alırsın ancak.erzurum oltusu vermezler.ama fark ne bilmiyorum
-
bizim abi de var hakiki oltu taşı yada kehribar mı ne ondan. 120 yıllık tesbih 1.500 TL verdiler vermedi :)
-
40-50 ye oltumu var?
çin malıdır hoca onlar :D
-
hay allahım hevesim kaçtı. pazardan aldıgım 1 liralıklarla devam bari. onlarda hiç zevk yok ya plastik incecik. 80 90 liraya olanlar da oltu değil o zaman o da gümüş farkı. oltu için minimmum 100 lira gözden çıkacak demekki gümüş işlemeli oltu için falan 130 140 anladıgım kadarıyla
-
HyKo bunu yazdı:
-----------------------------
hay allahım hevesim kaçtı. pazardan aldıgım 1 liralıklarla devam bari. onlarda hiç zevk yok ya plastik incecik. 80 90 liraya olanlar da oltu değil o zaman o da gümüş farkı. oltu için minimmum 100 lira gözden çıkacak demekki gümüş işlemeli oltu için falan 130 140 anladıgım kadarıyla
-----------------------------hoca ben tesbih taşımam bir tane beğendiydim oda 1200 tl fiyatı görünce vaz geçtim :D
-
oltunun çekimi pek güzel değil kuka al bence çekimi çok hoştur. hem çektikçe renk değiştirir hem ucuzdur
-

hocam saf inci teshibi...imameler gümüş işlemeli ... ben aldım memnunum ... gg de 40-50 lira