folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tesbihten Anlayanlar

Tesbihten Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

tosun bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben burda çok oltu taşı ürünleri satan dükkana gittim.40-50 tlye rus taşı satılıyor.40tlye oltu taşı olmaz diyorlar.tabi kalitesine göre değişiyor ama 40tl ye aldığın tezbih senin istediğin tesbih değildir.o siteyi googleye yazdım çıktı fiyatları 200tl filan doğrudur.onlar pahalıları ama doğru düzgün bir tesbih 100tl yi bulur.Tekrar söylüyorum 40-50 tl ye alınan tesbih (benim bildiğim kadarıyla ) oltu taşı değildir.

sir ben gördüğümü , bildiğimi söylüyorum :)

hocam olmaz değil var :) bende gördüğümü bildiğimi söylüyorum. (birde 40-50 lira vercek adam 80 lira verip gümüş işlemesini alsn bi zahmet öteki türlü oltu değilde plastik gibi duruor tesbih :D )

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

30 Lira gumus ıslemeye vercegıme gıder gumus tesbıh alırım :D

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

30 40 liraya sana oltu taşı diye rus taşı verirler.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

hocam 40-50 liraya rus oltusu alırsın ancak.erzurum oltusu vermezler.ama fark ne bilmiyorum

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    bizim abi de var hakiki oltu taşı yada kehribar mı ne ondan. 120 yıllık tesbih 1.500 TL verdiler vermedi :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

40-50 ye oltumu var?

çin malıdır hoca onlar :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek

hay allahım hevesim kaçtı. pazardan aldıgım 1 liralıklarla devam bari. onlarda hiç zevk yok ya plastik incecik. 80 90 liraya olanlar da oltu değil o zaman o da gümüş farkı. oltu için minimmum 100 lira gözden çıkacak demekki gümüş işlemeli oltu için falan 130 140 anladıgım kadarıyla

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HyKo bunu yazdı:

hay allahım hevesim kaçtı. pazardan aldıgım 1 liralıklarla devam bari. onlarda hiç zevk yok ya plastik incecik. 80 90 liraya olanlar da oltu değil o zaman o da gümüş farkı. oltu için minimmum 100 lira gözden çıkacak demekki gümüş işlemeli oltu için falan 130 140 anladıgım kadarıyla

hoca ben tesbih taşımam bir tane beğendiydim oda 1200 tl fiyatı görünce vaz geçtim :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

oltunun çekimi pek güzel değil kuka al bence çekimi çok hoştur. hem çektikçe renk değiştirir hem ucuzdur

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

hocam saf inci teshibi...imameler gümüş işlemeli ... ben aldım memnunum ... gg de 40-50 lira

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
Toplam Hit: 9105 Toplam Mesaj: 25