Teşekkürler Electroworld
-
akustikelektrik bunu yazdıMaddox bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıMaddox bunu yazdı
Müşteriyi böyle memnun ettiği sürece herkes iş yapar önemli olan ; Müşteri memnuniyeti.
EDİT: BUNDAN mı hocam?Hasssictir 349 TL miş burada :S
hocam kliksa nın mağazası olmadığı için aynı işlemi yapmıyor olabilirler
Mantıklı olabilir hocam.
8. %120 Fiyat Garantisi hakkında bilgi alabilir miyim ?
Mağazalarımızdan satın alınan ürünü, baska bir mağazada, aynı marka ve modelinin, aynı şehir sınırları içerisinde daha düşük fiyata satıldığını gösteren ve güncel geçerliliği olan insert, gazete ilanı, fiyat brosürü veya ürünü Electro World’den satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde diğer mağazadan kesilmis olan satış fişi/faturası ile belgelerseniz, aradaki fiyat farki size %120 şeklinde iade edilecektir. Mağazalarımızda sunulan indirimlerde, 14 gün boyunca sabit fiyat garantisi uygulanmaktadır. %120 fiyat garantisi satın alma tarihinden itibaren 14 gün boyunca geçerlidir. Bu tarihten sonra yapılacak %120 iade başvuruları kabul edilmeyecektir. Model belirtmeden yapılan genel indirim kampanyaları, internet üzerinden yapılan satışların fiyatları, sözleşme ile başlatılmış hizmetler ve bir baska ürün ile beraber indirimli fiyattan satılan ürünler bu uygulamaya dahil değildir. Açılış kampanya ürünleri, %120 fiyat garantisi kapsamı dışında tutulmaktadır. İnternet üzerinden satis yapan firmaların duyurduğu fiyatlar bu kampanyanın dışındadır. İlgili ürünün, yasalara uygun olarak resmi ve yetkili distribütör tarafından ithal edilmiş veya üretilmiş olması şarttır. Ödeme sekli, o anda Electro World Mağazaları dahilinde geçerli olan ödeme şeklidir. Fiyat karşılastırması yapılırken ödeme şekline göre değerlendirilir. Bireysel müşterilerimiz faturalarını ibraz ederek fiyat farkını ödeme şekline göre alırlar. Kurumsal müsterilerimiz ise fiyat farkı faturası keserler. Electro World sunulan belgeleri kabul etmeme hakkını saklı tutar.
kaynak:http://www.electroworld.com.tr/sikca-sorulan-sorular/
media marktan bile fenaymış bunların ki :)
-
en ucuz elektronik esyayi evkur dan nakit alin piyasaya gore ucuza veriyolar.
nokia nin bi modelini sormustum piyasada 350 idi evkur da nakit 280 e birakirim dedi eleman.ayni sekil fotograf makinesi almistim. nakit alimlar da evkur dan sasmayin. -
hocam kazik yemissin bir de seviniyorsun.
http://www.ereyon.com.tr/urun/fujifilm-finepix-s2980.aspx?ref=akakce&v=1.18.7
hep burdan alisveris yaparim hizli guvenilir cogu zaman indirimli bulunuyyor cogu yere gore
-
benim soruma niye cevap vermiyonuz la
-
MustyKTE bunu yazdı
sen kasayı açma bide bizden cevap bekle ...
:D şaka bi yana hocam sana dolaylı yoldan cevap vermişler ilk sayfada. dediğin şey kurallarla uyuşmuyor.
-
asa42 bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
sen kasayı açma bide bizden cevap bekle ...
:D şaka bi yana hocam sana dolaylı yoldan cevap vermişler ilk sayfada. dediğin şey kurallarla uyuşmuyor.
:D
-
ne tesekkuru akm, elekctro world kadar kazikci biyer gormedim, anlamayan adamlara kitliyo 300 lira fazlasina, bastan fiyatini cekse ya..
led tv aldik 2500 e darty de 2200 du, gittik peder dovucekti adammi seciyonuz siz diye, farki verelim dediler kabul etmedik iade edip darty den aldik.
Her zaman darty fiyat konusunda herkesten ucuzdur, kaziklamaz. birsey alicaksaniz darty e ugrayin.
-
-
hoca güzel bişey ama makina için konuşacak olursa ÇÖP 100 lira olsa belki alınır
-
whopper bunu yazdı
hocam kazik yemissin bir de seviniyorsun.
http://www.ereyon.com.tr/urun/fujifilm-finepix-s2980.aspx?ref=akakce&v=1.18.7
hep burdan alisveris yaparim hizli guvenilir cogu zaman indirimli bulunuyyor cogu yere gore
Hocam konuyu okumamışsın kazık yedin diye atlaşmışsın
2 saat içerisinde alınması lazımdı diye not düşmüştüm okursan..