Teşekkürler Electroworld
-
DarkFall bunu yazdı
ne tesekkuru akm, elekctro world kadar kazikci biyer gormedim, anlamayan adamlara kitliyo 300 lira fazlasina, bastan fiyatini cekse ya..
led tv aldik 2500 e darty de 2200 du, gittik peder dovucekti adammi seciyonuz siz diye, farki verelim dediler kabul etmedik iade edip darty den aldik.
Her zaman darty fiyat konusunda herkesten ucuzdur, kaziklamaz. birsey alicaksaniz darty e ugrayin.
Hocam önemli olan burada şurası pahalı burası ucuz olayı değil. 2 saat içerisinde bişey alacaksın koca şehirde altında araba olmadan ne kadar nereyi araştırabilirsin.
Onuda geçtim burda bahsetmek istediğim şey bizim ya şurda ucuz burda ucuz siz adammı mikiyonuz muhabbetini açmadan adamların bizim adımıza direk biz araştırıp bakalım o fiyattan verelim demesi..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıwhopper bunu yazdı
hocam kazik yemissin bir de seviniyorsun.
http://www.ereyon.com.tr/urun/fujifilm-finepix-s2980.aspx?ref=akakce&v=1.18.7
hep burdan alisveris yaparim hizli guvenilir cogu zaman indirimli bulunuyyor cogu yere gore
Hocam konuyu okumamışsın kazık yedin diye atlaşmışsın
2 saat içerisinde alınması lazımdı diye not düşmüştüm okursan..
okumaz olurmuyum.elemana nette bulup gosterseydiniz anlaminda yazdim.ha teknosa ha ereyon.
-
Peki ben kendime fake shop açsam onu göstersem napacaklar orada 250 tl göstersem fiyatı 250 tl ye verecek mi=)
-
whopper bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdıwhopper bunu yazdı
hocam kazik yemissin bir de seviniyorsun.
http://www.ereyon.com.tr/urun/fujifilm-finepix-s2980.aspx?ref=akakce&v=1.18.7
hep burdan alisveris yaparim hizli guvenilir cogu zaman indirimli bulunuyyor cogu yere gore
Hocam konuyu okumamışsın kazık yedin diye atlaşmışsın
2 saat içerisinde alınması lazımdı diye not düşmüştüm okursan..
okumaz olurmuyum.elemana nette bulup gosterseydiniz anlaminda yazdim.ha teknosa ha ereyon.
Öyle bir dünya yok tabi :) o zaman atıyorum ak akçeye girer en ucuzunu gösterirdim :)
O iş öyle olmuyormuş işte kapsamlı kurumsal zımbırtısı, türkiye çapında aynı distrübütörden alım anlaşması vs.. olması lazım gibi biton şey saydı eleman.
Bu sebeple işte darty teknosa gold gibi bilindik 5-6 tane firma geçerli imiş sadece..
-
HolyOne bunu yazdı
Peki ben kendime fake shop açsam onu göstersem napacaklar orada 250 tl göstersem fiyatı 250 tl ye verecek mi=)
Aga tamam daşşak muhabbeti yapıyoruz eywallah da emin olun bizim düşünüp düşünebileceğimizden kat kat fazla teori düşünülmüştür ki üstteki postta yazdım elemanın dediklerini.
o yüzden rahat olun o güzel kafanızı fazla yormayın :)
-
MustyKTE bunu yazdı
teknosa bimeks vs sitelerinden başka siteler de oluyor mu ?
yani diyelim ki benim bi e ticaret sitem var, orda ücreti çok ucuz yapıp gitsem elektroya , onlar bana aynısını dese, sora ben açsam o siteyi aa burda şu fyat desem yerler mi :)Bence orjinal soru bu. Cevap ?
-
zeybekustasi bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
yani diyelim ki benim bi e ticaret sitem var, orda ücreti çok ucuz yapıp gitsem elektroya , onlar bana aynısını dese, sora ben açsam o siteyi aa burda şu fyat desem yerler mi :)Bence orjinal soru bu. Cevap ?
%120 Fiyat Garantisi hakkında bilgi alabilir miyim ?
Mağazalarımızdan satın alınan ürünü, baska bir mağazada, aynı marka ve modelinin, aynı şehir sınırları içerisinde daha düşük fiyata satıldığını gösteren ve güncel geçerliliği olan insert, gazete ilanı, fiyat brosürü veya ürünü Electro World’den satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde diğer mağazadan kesilmis olan satış fişi/faturası ile belgelerseniz, aradaki fiyat farki size %120 şeklinde iade edilecektir. Mağazalarımızda sunulan indirimlerde, 14 gün boyunca sabit fiyat garantisi uygulanmaktadır. %120 fiyat garantisi satın alma tarihinden itibaren 14 gün boyunca geçerlidir. Bu tarihten sonra yapılacak %120 iade başvuruları kabul edilmeyecektir. Model belirtmeden yapılan genel indirim kampanyaları, internet üzerinden yapılan satışların fiyatları, sözleşme ile başlatılmış hizmetler ve bir baska ürün ile beraber indirimli fiyattan satılan ürünler bu uygulamaya dahil değildir. Açılış kampanya ürünleri, %120 fiyat garantisi kapsamı dışında tutulmaktadır. İnternet üzerinden satis yapan firmaların duyurduğu fiyatlar bu kampanyanın dışındadır. İlgili ürünün, yasalara uygun olarak resmi ve yetkili distribütör tarafından ithal edilmiş veya üretilmiş olması şarttır. Ödeme sekli, o anda Electro World Mağazaları dahilinde geçerli olan ödeme şeklidir. Fiyat karşılastırması yapılırken ödeme şekline göre değerlendirilir. Bireysel müşterilerimiz faturalarını ibraz ederek fiyat farkını ödeme şekline göre alırlar. Kurumsal müsterilerimiz ise fiyat farkı faturası keserler. Electro World sunulan belgeleri kabul etmeme hakkını saklı tutar.
-
DesquneR bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
%120 Fiyat Garantisi hakkında bilgi alabilir miyim ?
Mağazalarımızdan satın alınan ürünü, baska bir mağazada, aynı marka ve modelinin, aynı şehir sınırları içerisinde daha düşük fiyata satıldığını gösteren ve güncel geçerliliği olan insert, gazete ilanı, fiyat brosürü veya ürünü Electro World’den satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde diğer mağazadan kesilmis olan satış fişi/faturası ile belgelerseniz, aradaki fiyat farki size %120 şeklinde iade edilecektir. Mağazalarımızda sunulan indirimlerde, 14 gün boyunca sabit fiyat garantisi uygulanmaktadır. %120 fiyat garantisi satın alma tarihinden itibaren 14 gün boyunca geçerlidir. Bu tarihten sonra yapılacak %120 iade başvuruları kabul edilmeyecektir. Model belirtmeden yapılan genel indirim kampanyaları, internet üzerinden yapılan satışların fiyatları, sözleşme ile başlatılmış hizmetler ve bir baska ürün ile beraber indirimli fiyattan satılan ürünler bu uygulamaya dahil değildir. Açılış kampanya ürünleri, %120 fiyat garantisi kapsamı dışında tutulmaktadır. İnternet üzerinden satis yapan firmaların duyurduğu fiyatlar bu kampanyanın dışındadır. İlgili ürünün, yasalara uygun olarak resmi ve yetkili distribütör tarafından ithal edilmiş veya üretilmiş olması şarttır. Ödeme sekli, o anda Electro World Mağazaları dahilinde geçerli olan ödeme şeklidir. Fiyat karşılastırması yapılırken ödeme şekline göre değerlendirilir. Bireysel müşterilerimiz faturalarını ibraz ederek fiyat farkını ödeme şekline göre alırlar. Kurumsal müsterilerimiz ise fiyat farkı faturası keserler. Electro World sunulan belgeleri kabul etmeme hakkını saklı tutar.
ÖHÖM KISACA CEVAP:
İnternet üzerinden satis yapan firmaların duyurduğu fiyatlar bu kampanyanın dışındadır.
-
böyle bir başlık açacağına yazıklar olsun eletroworld şeklinde açmalıydın.
Hadi sen sorgulamışsın oraya buraya bakalım demişsinde adam düşük fiyattan satmış. İşi bilmeyen vatandaşada bizde en uygun fiyatlar var fiyatları kırdık cart curtu yapıyorlar. Kliksada 349 tl ürünü sana 469 tl ye satmaya çalışıyorlar ilk. Bunun neresi teşekkürlük. Elektroworld çoğu zaman daha pahalı olmuştur.
teknosa elektroworld darty vatan gold mediamarkt.. Hepsi uygun olduğunda vatandaşa geçiriyor. Kampanyalı ürünler dışında bunlardan birşey almayıp internete yönelmek lazım. Sebze meyve pazarındada aynı, pazarın sonuna kadar gideceksin, daha ucuzunu ve daha iyisini bulabilirsin.
driveshaft tarafından 17/Ağu/13 11:35 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam net üzerindeki satışları kabul etmiyolar, eğer öyle olsa akakce.com dan sorgulayıp en ucuz fiyat üzerinden electro world den almak gayet mantıklı olabilirdi :)