Teskere Çıktı Millet
-
evet sayın müridler teskere çıktı meclis başbakana asker gönderme yetkisi verdi yorumlarınızı almak isterim müridler bu konuda ne düşünür.
-
meclis gitsin askere!!
-
şimdi bu tbt müridleri haydi askere derse hiç şaşırmam :P
-
Akepe oturduğu dalı kesti.umarım halkım bu yawşaklara tekrardan oyunu vermez.
Çıkarsa teskere bilal gitsin askere... -
ipneler...
-
tayyip kendi gitsin a.q araplarının yanına
-
üstüne oturdukları dalı keserlermi hiç sadece boyutunu büyülttüler şimdi daha iyi bi haz duymak için...
inş halkım duyurcak onlara bu hazı.
-
ipne yawshaklar.tayyipin kendi çocuu gitsin askere.ama akp gerçekten kendi bindii dalı kesti kendi tabanından da tepki alıcaklar.umarım türkiye anlar bunların ne mal olduunu
-
birader aslında yarın sabahtan protestolor yapmak lasım bu akp lilere hata her il ve ilçe binasına genel merkezine falan içimde tarif edemiyeceğim enteresan bi duygu war bu tayyo ya bu arada yarına mı ne bi sölenti var kofi annan gelcek mecliste konuşcakmış la o kofti gelirde konuşursa ki ben T.C vatandaşıyım ben ondan daha üstün biri sayarım kendimi mecliste benim konuşmam daha uygun kaçar a.q kim oluyoda o meclise gelicek ya böyle şeymi olur hemde sıfatı ne bm genel sekreteri allahım olan olaylara bak ya böyle şeymi olur kardeşim adam benim meclisimde konuşma yapacak yaa
-
protestoya gerek yok oylar başkasına. ayrıca o vekillerde yalaka asker göndermeyelim derken tayyip amcaları höyt dedi. hepsi gönder abi ayıb ettin.
ama şu da var o insanlara yardım edebiliriz arada bir bağ kuruldu iletişimimiz ilerlerledi. öte yandanda onlar bizi istemeyebilir, bizim gazetelerde adamların kamuoyunu hiç yansıtmıyorlar. karşımızdaki insanlarında ne istediğini bilmiyoruz halk olarak. medya hülyanın sibelin gülşenin damcığında kedi ararkene bu teskere çıktı.
hepinize selamlar. a.q. aynı köşe yazısı oldu. -
aq
Toplam Hit: 3216 Toplam Mesaj: 23