Teskere Çıktı Millet
-
amacım akpyi savunmak falan değil..ama bana gidiyoruz deselerdi giderdim..çünkü ordaki kişilerin türklere olan sempatisi çok fazla..yani bizim askermizin oraya gitmesi onlar için bi kurtuluş olabilir..şimdi diceksiniz ki onların kurtuluşu için biz neden kendi askerimizi feda edelim..doğru bi amerika veya israil askeri için gitmiş olsaydık.protesto edenlerin en başında olurdum..ama bence öyle değil..müslüman kardeşlerimiz orda sıkıntı çekerken biz burda çok yattık..ancak yorum yapabildik..kahrolsun amerika israil diye...ama işte bence bu fırsat..bizim askerimizin orda olması bile işleri değiştirecektir..benim düşüncem bu...ama ayrı bir durum var, bizim askerimiz allah korusun orda zarar görürse, ve düşüncesiz aileler onların şehit olduklarını unutup, isyana çıkarlarsa devlete karşı işte o zaman işler değişir..çıkılmaz bil hal alır...hayırlısı olsun...
-
a.q barış gücü bunun adı afganistanada gitti mehmetçik ırak olsa her neyse insan aniden gümbürtüye gidebilir ama lübnan savaş bitmiş yığın var sadece savaşa mı gidiyoz sanki
Toplam Hit: 3593 Toplam Mesaj: 23