Tesla Envanterini Mail / Whatsapp İle Bildirme
-
Ben farklı veya extreme hiç birşey yapmadım. Chrome'un otomatik form doldurmasını kullandım. Envanterin başlamasına 3-5 dk kala siteye girdim. Çok sık olmadan yeniledim. Envanter açıldığı zaman hızlıca sipariş vermeye çalıştım. 3-4 denemede hep bu araç mevcut değil uyarısı aldım ama yenileyip tekrar sipariş vermeye çalıştım ve en sonunda başardım. :) Yarın teslim alıcam. Umarım isteyen herkese daha iyileri kısmet olur.
Chrome'un otomatik doldurma formunda karşılaştığım tek sorun tc numaranızı elle girmeniz gerekiyor siparişte.Birde telefon numarasının başına sıfır atıyor onu silmeniz gerekiyor. Geri kalan herşeyi chrome form doldurma halletti. VPN yada başka birşeyede gerek kalmadı. Durum bu :)
-
tesla sipariş tarihi 4 temmuz ve ön sipariş bedeli 175 K olmuş sanırım. Bilgisi olan var mı? 2 temmuz saatinde boş boşuna beklemeyelim.
-
essan bunu yazdı
tesla sipariş tarihi 4 temmuz ve ön sipariş bedeli 175 K olmuş sanırım. Bilgisi olan var mı? 2 temmuz saatinde boş boşuna beklemeyelim.
Evet, 175k ve 4 Temmuz itibariyle haftaiçi hergün 18:30
-
McM bunu yazdı
Ben farklı veya extreme hiç birşey yapmadım. Chrome'un otomatik form doldurmasını kullandım. Envanterin başlamasına 3-5 dk kala siteye girdim. Çok sık olmadan yeniledim. Envanter açıldığı zaman hızlıca sipariş vermeye çalıştım. 3-4 denemede hep bu araç mevcut değil uyarısı aldım ama yenileyip tekrar sipariş vermeye çalıştım ve en sonunda başardım. :) Yarın teslim alıcam. Umarım isteyen herkese daha iyileri kısmet olur.
Chrome'un otomatik doldurma formunda karşılaştığım tek sorun tc numaranızı elle girmeniz gerekiyor siparişte.Birde telefon numarasının başına sıfır atıyor onu silmeniz gerekiyor. Geri kalan herşeyi chrome form doldurma halletti. VPN yada başka birşeyede gerek kalmadı. Durum bu :)
Hocam ben yurtdışından konfigurasyon yaparak sipariş verdim. Bahsettiğim konuyu kardeşime almak için açmıştım fakat ona da senin dediğin şekilde ben buradan alabildim. İki haftadır kullaniyorum 1600 km e yakın yaptım. Turkiyeden gelen misafirlerle gezdik baya. Sürüşü falan güzel araba ama uzun yol için biraz stresli araba. Kendin istediğin yerde değil de onun planladığı yerde durmak zorunda kalman biraz can sıkıcı. Fakat evden ise gidip gelmek için ideal. Gece tarifesi kullaniyorum park ettiğim sokakta olan istasyondan. 6 ile 8 Euro arası bir rakama yüzde yüze yapıyorum. Nöbetçi modu cart curtu kapatsam tek şarjla bir aydan fazla giderim.
-
essan bunu yazdıreal_agabey bunu yazdıgrpngy bunu yazdıMcM bunu yazdı
Ben dün bir tane sipariş vermeyi başardım. :) Envanter saatinde sayfayı yenileyip hızlı form doldurma ile aldım.
merhaba
2 seferdir kaciriyorum. form doldurmayi neyle yapiyorsun. Lightning Autofill onermisler CSV hazirladim ama beceremiyorum bir turlu formu dolduramadim. chrome ayarlardan doldurdum ama oda bazi bilgileri getiremiyor.
nasil yapabilirim baska turlu. bilale anlatir gibi muamele yaparmisin?
Selamlar
Ben bu kanalda paylaşılan yöntemle telefonun internetini bilgisayara paylaştırarak aldım.
Olayın büyük kısmı şans çünkü 4 saniye civarında işlemi tamamladığım halde alamadığımda olmuştu.
Sipariş ver kusmına kadar gelip bilgileri doldurduktan sonrası hatada alsanız sayfayı kapatmadan tekrar alıma devam edin 2-3 hatadan sonra sioarişim oluşmuştu.
💬 Sohbet için Tesla Tayfa Grubu → https://t.me/teslatayfa
Not: csv dosyasına kredi kartı bilgilerinizi riski bilerek girin en azından güvenlik kodunu siz elle doldurun
VPN ile mi aldınız hocam? sipariş saatinde TR'deki ipler çalışmıyor sayfa açılmıyor bile ama VPN ile girince açılıyor. hızlı doldur form ile dolduruyoruz araç kalmıyor tekrar başa dönüyoruz baya bir uğraştım sipariş geçemedim.
Vpn vs kullanmadım.
Kapora rakamı ve araç sayısı artınca almak kolaylaşacaktır.
Fakat bu artış ve satış stratejisindeki değişikliği ÖTV dilimi değişikliğinin yakın olduğuna yorumluyorum.
İnşallah ekstra ötv dilimi de değişmez.
-
envanterde arabaları görmemle bitmesi bir oldu. 8-10 araba gördüm. beklediğimden azdı.
xylgn_ tarafından 04/Tem/25 18:54 tarihinde düzenlenmiştir -
sadece siyahlar çıktı. diğerleri çıkmadı zaten bugün iptal oldu demişlerdi diğer renkler.