Tesla: Master Of Lightning Film
-
tr dublajı yok mu bu filmin?
-
hocam harikasın :D
-
Çok süper bi paylaşım da hocam keşke yanında bi de rapid pre paylaşsaydın :\
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
wert'e ayrı sana ayrı teşekkür ederim..
Sende sağol da altyazısını uyduramadım, dikkat; torrente 715 mb lik olanın indirdim bu arada. Gerçi içerisinde ki 700 mb.
Belgesel seklinde film de degil zaten. Ya ben ingilizce bilmiyorum yada bu ingilizce altyazi filmdeki ingilizceyle aynı seylerden bahsetmiyor :/
Not: bu wert'in verdiginin tam olarak boyutu nedir? Bayt şeklinde alabilirsem harika olur
Bendekinin boyut :698 MB (732.723.200 bayt)
diskte : 698 MB (732.725.248 bayt)
29 fps
-
5Agustos1921 bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
5Agustos1921 bunu yazdı:
-----------------------------torrentini buldum :
http://isohunt.com/torrents/?ihq=tesla+master+of+lightning
-----------------------------Sende sağol da altyazısını uyduramadım, dikkat; torrente 715 mb lik olanın indirdim bu arada. Gerçi içerisinde ki 700 mb.
Belgesel seklinde film de degil zaten. Ya ben ingilizce bilmiyorum yada bu ingilizce altyazi filmdeki ingilizceyle aynı seylerden bahsetmiyor :/
Not: bu wert'in verdiginin tam olarak boyutu nedir? Bayt şeklinde alabilirsem harika olur
29 fps
GOM Player denedin mi? ben bi de antirs den deneyeyim. -
J.P. Morgan'ın Tesla'ya finansal desteğini çekerken yardımcısına söylediği sözü çok iyi dinleyin!!!
Anten satmak zorunda kalmayacağını ifade ederken vahşi kapitalizmin en özgün mesajını vererek günümüz teknolojisinde bile kullanımı nerdeyse hayal olan belki de tüm zamanların en iyi buluşuna (Kablosuz Elektrik Transferi) engel olması büyük bir şerefsizlik örneğidir .
Bu arada günümüzde Biliminsanı olarak kullanılan deyimin Tesla'ya uygun bir tanımlama olabileceğini, onun sadece bir mühendis olarak hatırlanmaması gerektiğini düşünüyorum.
-
5Agustos1921 bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
Sende sağol da altyazısını uyduramadım, dikkat; torrente 715 mb lik olanın indirdim bu arada. Gerçi içerisinde ki 700 mb.
29 fps
-----------------------------700 MB (734.191.616 bayt)
-
cicosz bunu yazdı:
tr dublajı yok mu bu filmin?
-----------------------------hocam : ) alt yazısını 1 sene sonra buldum
-
sevdiğim tek sırp :D
-
1-2 yıl önce veya abartmayalım 1 yıl önce paylaşıldığında altyazı çevirmeye çalışıyorduk tariqatcak :D