folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Testlerdeki Cevapları Tahmin Etme.İlginç

Testlerdeki Cevapları Tahmin Etme.İlginç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

bugün test olduk

testteki çoğu doğru cevap "d" şıkkı ve "c" şıkkıydı 

bunu istatistik olarak tuttum hojanın ruh halini felan araştırıyorum

"Murid" Değil "Murit"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

aklıma lise geldi arkadaş cevap kağıdına desen çizmişdi şıklarla ve yüksek bi puan almıştı :D

a b c d e var diyelim şıklarda a kolay kolay gelmez sadece şaşırtıcı sorularda gelebiliyor sebebide soru çözerken sizi uğraştırmak 

e şıkkı da zor sorularda çıkabiliyor veya yakın seçenekleri olan sorularda

b c ve d sürekli çıkan cevaplar çünkü aradaki şıklar bunuda genelde çaprazlayarak atabiliriz b, d, c,d,c,b gibi :D

bazen işe yarıyor cidden bu zamana kadar hiç çalışmadım sınavlara ben testlerde hep bunu takip ettim tabi ders mantığıma sığmayan matematik fizik vs ise :D

lgs de oldukça yüksek puanım vardı ama kafamı mkym seçe seçe atl seçtiydim :d öss de barajı az bi puanla geçmiştim sadece 1 bölümü yaparak

bi test kitabı alıp sallamasyon ve 6. hisle tutturmaya çalışın şıklar arası seçim yapmada bazı dikkat edilecek hususlarda var mesela birbirine yakın şıklarsa

ya alakasız bi şık ya da alakalı şıkların ortancası çıkabiliyor oradaki seçim de size kalıyor :d

tabi bu ben gibi matematik fizik gibi derslerden çakmayanlar için Türkçe edebiyat sosyal gibi dersler mantığa bakıyor birazda 

onları soruyu okuyarak hislerinizle cevaplamak olasılığı daha da arttırıyor :d 

:|
Toplam Hit: 4531 Toplam Mesaj: 33