folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Testlerdeki Cevapları Tahmin Etme.İlginç

Testlerdeki Cevapları Tahmin Etme.İlginç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek
    peki sınıfın çalışkanının zihnini okumak mümkün mü?

"Murid" Değil "Murit"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek
    hocanın iç dünyasına girmen lazım hacım :) onun gibi düşünmen o olsan hangileri yanlış şık seçerdin vs..
    ders çalış daha iyi

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    Nette telepati dersleri var onu oku çok zor bişey değil başta iskambil kartlarıyla baslıosun derslere ama 2 kişi olacaksınız ve karşındaki kişininde bu enerjiye açık olması gerek.. bu mümkün yani.. sınıftaki en akıllı adamı kafala beraber çalışın bu telepati olayına adamın aklından geçeni oku 2 ayda öğrenirsin bu işi ama okul biter o zamanda (:

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Zihin okumak diil de, test sorularindaki siklari 6. hissinizle cozebilirsiniz.... Laura Day in yazdigi "İçimizdeki Güç" isimli kitapta daha detayli ve uygulamali testleri var... ve acayip ise yaradagini soyleyebilirim. mesela elinizde bir tomar anahtar var, hiç zorlanmadan hangi anahtarin kapiyi acicagini bulabilirsiniz.. Kadin kitabinda granti de veriyo....

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    psişik güçlerin varmı varsa yetiştir kendini belki olur neden olmasın sonuçta fenımendekilerde kendini yetiştirmiş içindeki ni ortaya çıkarmış insanlar

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:
    -----------------------------
    Zihin okumak diil de, test sorularindaki siklari 6. hissinizle cozebilirsiniz.... Laura Day in yazdigi "İçimizdeki Güç" isimli kitapta daha detayli ve uygulamali testleri var... ve acayip ise yaradagini soyleyebilirim. mesela elinizde bir tomar anahtar var, hiç zorlanmadan hangi anahtarin kapiyi acicagini bulabilirsiniz.. Kadin kitabinda granti de veriyo....

o kitabi bize e-book olarak paylasabilirmisin ? 

eger varsa  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    geniuss bunu yazdı:

Dj_Lethal bunu yazdı:

eger varsa  

Dai e-kitap olarak bulamadim hic, buldum da indirilmiyo. sadece tanitiyo... Kitabin yarisina kadar okudum fakat kitap kayboldugu icin hic bitiremedim... ama testleri gercekten acayip sasirtici sonuclar veriyo... kitabi okursan mutlaka etkilerini gorursun...

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Dj_Lethal bunu yazdı:
    geniuss bunu yazdı:

Dj_Lethal bunu yazdı:

eger varsa

Dai e-kitap olarak bulamadim hic, buldum da indirilmiyo. sadece tanitiyo... Kitabin yarisina kadar okudum fakat kitap kayboldugu icin hic bitiremedim... ama testleri gercekten acayip sasirtici sonuclar veriyo... kitabi okursan mutlaka etkilerini gorursun...

Tedarik süresi SATIŞ YOK(kitapyurdu.com'da SATIŞ DIŞI)

sen bu kitabı nerden almıştın hacı ? 20 tane kitap istedim bu hafta :S keşke daha önce yazsaydın :)  

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    bişeye baktığında o şahsın silüetinden ne bok olduğunu anlayacak kapasiteye sahip olman lazım ..

bu da tecrübe olduğuna göre ve tecrübe yediğimiz kazıkların bileşkesi olduğuna göre çok kazık yemelisin ..

mesela barış akarsu , sanırım atv deydi bi program vardı ona katılmıştı ;

daha yarışmanın başında bu adam kazanır ve ölür dedim .

Ev halkı ne alaka olmuştu ..

kazandı ve öldü ..

ayrıca bu o kadar zor birşeyde değil

tahmin edersin tutmayabilir yada tutabilir ;

sen işini suya yollama kopya azminden cayma
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

hp32 bunu yazdı:
    bişeye baktığında o şahsın silüetinden ne bok olduğunu anlayacak kapasiteye sahip olman lazım ..

bu da tecrübe olduğuna göre ve tecrübe yediğimiz kazıkların bileşkesi olduğuna göre çok kazık yemelisin ..

mesela barış akarsu , sanırım atv deydi bi program vardı ona katılmıştı ;

daha yarışmanın başında bu adam kazanır ve ölür dedim .

Ev halkı ne alaka olmuştu ..

kazandı ve öldü ..

ayrıca bu o kadar zor birşeyde değil

tahmin edersin tutmayabilir yada tutabilir ;

sen işini suya yollama kopya azminden cayma

:SSS ama:DDDDD)))PPPPP 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4532 Toplam Mesaj: 33