folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teyp Kasettinden Mp3" E Cevirme ?

Teyp Kasettinden Mp3" E Cevirme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    Normal Teyp kasetinden müzikleri bilgisayara mp3 nasıl aktarabilirm ? Aleti mi var teknigi nedir ?? ?

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    normal bi kasetçalara kasedi takarsın,kulaklık girişine bi kablo takarsın,aynı kablonun diğer ucundada bi jak olur onuda bilgisayarın mikrofon girişine takarsın o ses bilgisayarda kaydedilebilir.bu şekilde yapabilirsin,ama şu cdciler fln nası aktarıyo bilmiyorum

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------
    normal bi kasetçalara kasedi takarsın,kulaklık girişine bi kablo takarsın,aynı kablonun diğer ucundada bi jak olur onuda bilgisayarın mikrofon girişine takarsın o ses bilgisayarda kaydedilebilir.bu şekilde yapabilirsin,ama şu cdciler fln nası aktarıyo bilmiyorum

daha profesyonel sekilde nasıl yapabilirm ?

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Arkadaşın dediği gibi yaparsın. İki ucuda erkek jak olan kablodan alırsın. Ses kartının line in girişine takacaksın. Sonra herhangi bir ses kayıt programını açıp kayıt kaynağını line in girişini seçeceksin mikrofonu değil. Sonra kasetçalardan play a basıp kayıtın bitmesini bekleyeceksin. Uzun sürer ve kaliteli ses alamazsın.

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hahahaha geçen gün bana böle bişe lazım olmuştu gidip o kablodan alıp yapmıştım arkadaşın dediği gibi yapabilirsin güzel bide ses kayıt programı bulursan ii olur  kablonun resmini koymama gerk var mı?

edit.benimkinde öle kalitesiz bi durum olmadı 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    ses kayıt için de cool edit olur diye düşünüyorum

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Kablo ve ses kartın kaliteli olur kayıtıda güzel yapabilirsen normal bi mp3 kalitesinde olabilir. Ben bi kaç sene önce yapmıştım da :)

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    hızlı çekimde kaydedip sonra programla yavaşlatabilirsin belki ? he he ?

http://kocaer.me
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

CD-Rom a benzer teyp takılan bi donanım görmüştüm bi pc dergisinde sanırım en kaliteli sesi böyle alırsın

adi tape drive sanırım

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:

wasd bunu yazdı:

daha profesyonel sekilde nasıl yapabilirm ?

yapabileceğin en kaliteli yol budur sağlam bir teyp ile alırsın okutursun bir uçtan gönderir diğer uçtan mic girişinden kaydedersin.ama şu şekilde düşün aşırı kaliteli yapmak istiyorum diyorsan kaset çalar çok kaliteli çıkışları kaliteli ve ses kartın kaliteli olmalı :) yada sesi cok fazla kısarak kayıt alıp sonra artırabilirsin :)

ama yapabileceğin baska bir yol yok tek yol bu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exTreMe
    exTreMe's avatar
    Erkek
    kaliteli bi kassetcalarin varsa arkasinda biri kirmizi biri beyaz AUX cikisi vardir kablonun ciftli ucunu buraya diger ucunuda mikrofon girisinden yada midiout tan pc ye bagla tavsiye olarak Sony SOundforge 7.0 yada BPM Studio yada Goldwave gibi programlar nette mevcut kullanimi kolay sen kayda gir kalitesini 256kbp otomatik olarak programlar kayda girer kolay gelsin...

F<ornication U<nder C<ontrol of the K<ing :Pp
Toplam Hit: 2788 Toplam Mesaj: 17