Tezkere Çıktı
-
cemil çicek bunları sarf etmiş zaten red oyu 19 muş o ipnelerde herkes biliyor vatana millete hayırlı uğurlu olsun.. Allah yardımcıları olsun
Cemil Çicek: Önemli olan sabır taşının çatladığı noktada doğru karar alabilmektir. Benim terörist dediğime başkası özgürlük savaşçısı derse ortak noktada buluşamayız. Sınır ötesi operasyon seçeneklerden sadece birisidir. Bu örgüte hala terörist diyemeyenler var. Terör sorunu demokrasi içinde çözülecektir. Bunun dışındakiler terörü azdıracaktır.
-
Çok kişinin kellesi gidecek...
-
artık mehmetçiğin pkk lı a.g cocuklarını s*kme zamanı geldi ! ! !
-
Cemil çiçeğin dediğide bişey mi :)
AKP diyarbakır milletvekilli tezkere oylayamaya verilmeden önce bir değil bin kez düşünülmeli dedi,Devlet Bahçeli bu vekili kast ederek ; "Böylece tbmm içindeki vatan haini vekillerin sayısının 20'yi geçtiğini öğrendik" dedi,helal ossun :) -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
oylama gizli yapıldı olm :)
-----------------------------ulan hani açık oturum olcaktı?
zaten açık oturum yapıldı 17 milletvekili red cevabı verirken 507 felan ewet cevabı çıktı -
nikoteen bunu yazdı:
Cemil çiçeğin dediğide bişey mi :)
AKP diyarbakır milletvekilli tezkere oylayamaya verilmeden önce bir değil bin kez düşünülmeli dedi,Devlet Bahçeli bu vekili kast ederek ; "Böylece tbmm içindeki vatan haini vekillerin sayısının 20'yi geçtiğini öğrendik" dedi,helal ossun :)
-----------------------------Dolar uçtu... Doğru demiş bence duygusal olarak bakmazsak olaya ırağa girmek öyle kolay bi iş değiş. Koymuşum pkk'ya Ama bende olsam bin kez düşünürdüm girmeyi... Ekonomik olarak zayıflamamız bizim sonumuz olur.
-
ceddi cümlesini sikelim artık bu ermeni döllerinin bayraksız orospu evlatlarınınn.
-
ben haberlerde gizli oturum yapılacak die duydum hatta bahçeli neden gizli yapıyorsunuz neyi kimden saklayacaksınız herkesin düşüncesi ortadadır faland emişti :S
-
tezkere çıktıda bakalım kullanacaklarmı ? bundan önce 2 kere daha tezkere çıkmış , geçen baykal diyordu. önceden de çıkartı tayyip ama kullanmadı !
-
FOXXLY bunu yazdı:
tezkere çıktıda bakalım kullanacaklarmı ? bundan önce 2 kere daha tezkere çıkmış , geçen baykal diyordu. önceden de çıkartı tayyip ama kullanmadı !
artık tayyipi aştı iş askeriyeye kaldı.o red oyu veren orosbu çocuklarıda dtp lidir başka kim yapar bunu ?götleri 3.bucuk atıyor şuanda atsın a.q bacak kadar veletler Türkiyeye kafa tutar hale geldi bu çok gerekli bişeydi barzanide kına yaksın bi tarafına :)