folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tezkere Çıktı

Tezkere Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      Güneydoğuda en bozulduğum hatta dövdüğüm asker kabak gibi hedefi vuramayan ıskalayan ve boş yere mermi harcayanlardı.İnşallah mehmetciklerimiz attığını boşa çıkarmaz, gerek en üst rütbeliler gerekse en alt rütbeliler yanlış karar yanlış yerlerden gitmezler.Basit bir uygulama dahi çok cana mal olabiliyor.mesela şurdan kestirmeden gideveriyim,bu tepeye asker çıkarmayalım orayada askermi çıkar vb.. basit söylemler ağır faturalar çıkarabiliyor.Asker fare gibi olmalı ne zaman nerden çıkacağı belli olmamalı.sırtında 20 kg erzak vs. hücum yeleği cephane vs.. toplam 25-30 kg.bu yükle ne yaparsın amk.?  intikaller resmen eziyet ve işkence olur kendimizi katır gibi hissederdik.bence Askerlerimiz buraya önce hava saldırısı ardından tanklar hallaç attırcak ardından komando süpürme harekatı başlıcak ,hedef bölgeye güvenli yerlere paraşütçüler inecek.apachi helikopterler piyade saldırısı başlarken hazır sinek gibi uçuşak. sonrası bol bereketli kelleli günler dileyeceğiz.Hedef ;  En az şehit En fazla Kelle .. Gazamız mübarek olsun.

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

TBMM TV den canlı yayında izledim baştan sona büyük merakla, kabul olması ve dtpnin kimse tarafından sallanmaması ap ayrı mutlu etti beni. Şimdiki bekleyişimiz politikamız olarak görüyorum. En ufak bir şehir haberinde , K.Irak a gireceğimiz dakika olacaktır kanaatindeyim. Onun öncesi direk saldırmamız ulusrararasında güçlük çıkarablir düşüncesi olacaktır , kısaca ya öyle ya böyle girecez. ;) Bakalım barzani köpeği hangi deliğe kaçacak? Yoksa çişli donuyla ısıracak köpek havlamaz gibi havlamaya devammı edecek? :D

İnş. huzurumuza çıkarlarda erkek gibi savaşırlar Bushun eteği altından sağa sola havlamazlar. 

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

canımı vatan için feda etmeye hazırım. şimdi birlik zamanı. gazamız mübarek ola... 

barzani bekle bir gece kafanda silah deşikleri olarak göreceğiz senin sonunu...

Tezkere'nin diğer hayır oylarını 16 DTP'li milletvekili, ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras ve Bağımsız Hakkari Milletvekili Hamit Geylani verdi.

AKP'nin doğulu milletvekillerinin hayır oyu verebilecekleri beklentisine rağmen, bu gerçekleşmedi. Oylamanın AKP'nin isteği üzerine açık yapılması AKP'den fireleri önledi.

Oylamaya katılımı en düşük kalan parti CHP oldu. CHP'den 8, AKP'den 7, DTP'den 4, MHP ve DSP'den de 1'er milletvekili oylamaya katılmadı.
    mynetten alıntıd

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Bu tezkere olayı kafamı karıştırdı. başkomutan cumhurbaşkanı değilmi? Genelkurmay başkanı en üst rütbe değilmi?

tezkere muhabbeti bence sanki siyasi bir olay yani şuna benzetiyorum, biz ıraqa giriyoruz olayını kamuaoyuna ve dünyaya duyurma gibi bir şey.Hiç önceden oluyormuydu böle bişey? mesela kıbrıs barış harekatında meclis toplanıp tezkeremi çıkarmıştır? ( bilmediğim için soruyorum)

Şu polis özel harekat timlerinin ( 5000 kişi) devreye girmesi çok süper olan kısım bu .tezkereden fazla buna sevindim.

Apoşun ppk lı ipnelerine verdiği mesaj eskiden '' özel harekatı pusuya düşürseniz bile sakın çatışmaya girmeyin'' şeklindeydi.  tansu çiller zamanında aktifti. anap-dsp-mhp  koalisyonunda pasifize edildi. şimdi tekrar aktive oluyor.çoğu manyak tipler çatışmada kelle almadan sigara bile içmezler.ama bordo berelilerle kıyaslanırmı bilmiyorum.

bu gidişle ppk lıların kocası çoğalmaya başladı.  piyade askeri, jandarma komando, jandarma özel harekat,piyade komando, özel harekat ( bordo bere) ,mekanize piyade,hava kuvvetleri vs...

bakalım en sikici hangisi çıkacak. ?

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SuBTeRaNo
    SuBTeRaNo's avatar
    Erkek

Hayırmıdır şermidir belli değil..

Hayrola inşallah..

163gün,20 Saattir giris yapmadiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HERSEYDE Bİ HAYIR VARDIR

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

inşallah fazla kayıp vermeden şu pkk piçlerine bi çözüm buluruz

ayrıca sadece doğudakilere diil halkın içinde dolaşanlarada bi çözüm lazım..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu tezkere olayı kafamı karıştırdı. başkomutan cumhurbaşkanı değilmi? Genelkurmay başkanı en üst rütbe değilmi?

tezkere muhabbeti bence sanki siyasi bir olay yani şuna benzetiyorum, biz ıraqa giriyoruz olayını kamuaoyuna ve dünyaya duyurma gibi bir şey.Hiç önceden oluyormuydu böle bişey? mesela kıbrıs barış harekatında meclis toplanıp tezkeremi çıkarmıştır? ( bilmediğim için soruyorum)

Şu polis özel harekat timlerinin ( 5000 kişi) devreye girmesi çok süper olan kısım bu .tezkereden fazla buna sevindim.

-----------------------------

evet çıkmıştır.

girelim mi muhabbetine.

hatta bu tezkere  ondan daha fazla oy aldı muhabbetleri de çıktı

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veron61
    veron61's avatar
    Erkek
    bence askeri saldırı bir şeyleri çözmez ama çıkması en azındna göz dağıdır..ki istese ordu 1 hafatada ter temiz eder...ama pkk nın arkadınadn desetiğini amerika ve diğer devletler çekerse...bizzar amerikadar eğitilip getirilen askerler var..bundan da devletin haberi var tebii.. hayılısı olması dileğiyle

to day is a good day to die
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Mehmetçiğe Kolay gelsin ... .
    Vatana millete hayırlı olsun...

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 3858 Toplam Mesaj: 32