The Body (2012)
-
çizik
-
oha lan dedirten nadir filmlerden :D
-
kardeş dün bu filmi izledim kimya hocası olan başroldeki adamın yiyiştiği kız rüyama girdi bilinç altıma işlemiş bu gız :D
-
indirmeye başladım hocam, saol şimdiden.
----
bi şey sorucam,
100 mbit vds'den indirip, yandex disk'e uplayıp, 2 mbitle kendi bilgisayarıma çekmek mi daha hızlı olur,
yoksa 2 mbit pcden direk torrenti indirmek mi? :D
-
Yüzde 80'e geldi bile torrent :) Yandexten paylaşıma açsam sıkıntı çıkarıyolar mı? İşinizi görürse tabi
-
lan filmi indirdim. ailecek izlenecek bir film mi bu? fazla erotikse ona göre bileyim yani :D
-
kuytul bunu yazdı
lan filmi indirdim. ailecek izlenecek bir film mi bu? fazla erotikse ona göre bileyim yani :D
erotik birşey görmedim gerilim hatsafhada biryerde sevişme gibi birşey çıkıyorda oraya gelince ileri sararsın ama göstermiyorlardı fazla ama sahne geliyorum diyor ozaman değiştirirsin kanalı :D
-
kuytul bunu yazdı
Yok sadece bi sahne var onuda ileri alırsın ki öyle çok fena bi sahne değil öpüşüp koklaşıyorlar:D :D
-
Wine bunu yazdı
kardeş dün bu filmi izledim kimya hocası olan başroldeki adamın yiyiştiği kız rüyama girdi bilinç altıma işlemiş bu gız :D
hahahaha iyimiş güzel kız ama :D
-
Wine bunu yazdıkuytul bunu yazdı
erotik birşey görmedim gerilim hatsafhada biryerde sevişme gibi birşey çıkıyorda oraya gelince ileri sararsın ama göstermiyorlardı fazla ama sahne geliyorum diyor ozaman değiştirirsin kanalı :D
ha iyiymiş o zaman ya :) ne bileyim profesörün yediği kız falan deyince farklı sandım. lan 2 saatlik filmden aklınzda kalan şeye bak ya :D