The Body (2012)
-
dyrnade bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
güvenlikçi kaçarken endişelendiriyor. kız çok sexy sevişken, adam iyi oynuyor yaşllı azimli ihtiyar intikamını alıyor.
Spoiler verenlerden allah razı olsun.
Spoiler vermek maksadı ile yazmadım. Zaten anlatım yok farkındaysan yani izlemeyen yazılanı anlayamaz filmi izlemek gerekir izlemden anlaşılmaz film gerçekten iyi
-
kadın çok güzeldi ya acayip sevişken bişey adam yaşlanmaz amk onunla parada var ohh yrram daha ne istiyon işte otur oturduğun yerde
-
bunu indirdim başka yerden ispanyol bi herif konusup duruyor susturamadm da adamı
-
dublajı iyi mi?
yahut türkçe alt yazısı var mı hocam?birde korku filmi değil dimi hiç sevmem korku ve bilimkurguları gerçekçi olacak
-
zone bunu yazdı
dublajı iyi mi?
yahut türkçe alt yazısı var mı hocam?birde korku filmi değil dimi hiç sevmem korku ve bilimkurguları gerçekçi olacak
İlk mesajı okuman yeterli.Korkuyla alakası yok.
-
zone bunu yazdı
dublajı iyi mi?
korku felan değil ama süper gerilim altyazılı hacı bencede öyle izle :D ben 3 kez indirdim bunu 1 indridğim rusça dublaj çıktı bide bu mal ruslar tek br kişiye seslendirmiş önce ispanyolca filmin sesi geliyor ardından yavşak rus tercüme ediyor sanki belgesel buradan çek izle 10 neumar
-
Wine bunu yazdızone bunu yazdı
dublajı iyi mi?
yavşak rus tercüme ediyor sanki belgesel
Güldürdün.
-
Çizik izleyeceğim
-
sonunda hepsi ölcek