The King İs Back ! Conor Mcgregor Vs Khabib Nurmagomedov 07.10.2018
-
"Kafkasın Kartal’ı kafes dövüşçüsü Dağıstanlı Khabib Nurmuhamedov, Müslümanlara terörist diyen İrlandalı Şampiyon Conor McGregor'u Las Vegas'ta 30.000 kişinin önünde yerden yere vurdu, Eşşek sudan gelinceye kadar patakladı. Sonrada "Babama, anneme, dinime küfür ettiler, bana terörist dediler" diye ringden aşağı atlayıp tek başına önüne çıkanı indirdi.". Facebook Medyası
https://www.youtube.com/watch?v=pQ2km4QRIkE
-
ee nerden izliycez ?
-
italyan bunu yazdı
"Kafkasın Kartal’ı kafes dövüşçüsü Dağıstanlı Khabib Nurmuhamedov, Müslümanlara terörist diyen İrlandalı Şampiyon Conor McGregor'u Las Vegas'ta 30.000 kişinin önünde yerden yere vurdu, Eşşek sudan gelinceye kadar patakladı. Sonrada "Babama, anneme, dinime küfür ettiler, bana terörist dediler" diye ringden aşağı atlayıp tek başına önüne çıkanı indirdi.". Facebook Medyası
https://www.youtube.com/watch?v=pQ2km4QRIkE
yukardaki yazıda yazan yalanlar.
30 bin kişi değil 20 bin kişi.
Conor Müslümanlara terörist demedi Khabibin koçu bir herif vardı ona terörist dedi.
"Babama, anneme, dinime küfür ettiler, bana terörist dediler" bu da yalan.
"ringden aşağı atlayıp tek başına önüne çıkanı indirdi" adam ringden atladıkdan sonra başını bile kaldıramadan güvenlik girdi zaten araya ne önüne geleni indirmesi.
Yani Conoru seversin sevmezsinde 3 cümle yazıda 4 yalan söylemeyede gerek yok.Bende Conoru çok sevmiyorumda çıkıp adamın anasına sövdü dersen bu da iftiradır.Bide Khabibi Türk kökenli ilan etmiş birileri internette :D
u235 tarafından 08/Eki/18 13:36 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Maç bittikden sonra Conora dalan 3 kişiden 2 side profesyonel MMA ci bu arada.Zubaira Tukhugov tüy siklet ve Abubakar Nurmagamedov yarı orta siklet dövüşcüler.
Abubakar Nurmagamedov ben kafese atladım ilk bana Conor vurdu diye yalan söylüyor bide.Adama kendisi yumruk atmaya koştu,Conorda ona karşılık verdi aynı anda.
Conorun tek yumruğundan sonra Abubakarın gözü.

Burda da arkadan dalan kırmızılı net görülüyor.Bu heralde Zubaira
u235 tarafından 08/Eki/18 13:50 tarihinde düzenlenmiştir
-
-
işin komiği instagramda adama kafkas türkü demişler amk :ASDASDas
bizim halk herkesi kendi yapmayı seviyor niyeyse dünyada bir biz varız ademde türktü
-
-
u235 bunu yazdı
Bide Khabibi Türk kökenli ilan etmiş birileri internette :D
Adam videoda mehteri vermiş. Beyinsizler. . .
-