The King İs Back ! Conor Mcgregor Vs Khabib Nurmagomedov 07.10.2018
-
Kaan bunu yazdı
Conor en son yaptığı çocuksu hareketlerle çok ciddi fan kaybetti. YouTube yorumlarına bakın binlerce kişi mütevazi diye habibi destekliyor şu anda.
Adam Müslüman diye viski icirtmek isteyip, içmeyince dalga geçtiler. Habib çıkışta bizi takip eden binlerce genç, çocuk var onlara kötü örnek olmak istemiyorum dedi ve sikertti conoru.
Işinde iyiysen mütevazi olmayacaksın mantığı güden bir adam olarak conoru desteklerdim ancak bokunu çıkartti, inşallah habib sikip atar.
Müslüman diye içirmeye çalışmadı.Kendisi viski içiyordu Dana White'a da ikram etti Khabibede ikram etti,Khabib içmek istemiyorum dedi.
Birbirlerinin karılarına,sevgililerine hakaret eden boksörler,mma ciler falan var.Conor mesela böyle bişey yapmadı hiç.Promotion işini biraz abartıyor bide rakibini psikolojik olarak yıpratmak için çok üzerine gidiyor.
-
kafkavari bunu yazdı
bende diyorum @u235 neden konu açmadı :-) hocam büyük bir merakla bekliyorum maçı. Fakat canlı izlemem gerekiyor link vs hikayese ücretli nereden izleyebilirim not düşersen iyi olur. Canelo ve glovkin maçından sonra aylardır beklediğim tek maç. Conor refkleksleri ve hızı çok iyi özellikle solu çok sağlam. Khabib bunlara maruz kalırsa ciddi sorun olur onun için ama kaçabilirse Conor'u tutabilirse maçı alır. Adamda ciddi bir güreşçi ve bjj çok iyi. Khabib Daniel Cormier ile çalışıyordu en son. çok fena bir maş merakla bekliyorum.
Bu embedded ler güzel oluyor.Bak bunlara istersen.
https://www.youtube.com/watch?v=3K5yuyufgdk
Ben livetv den izliyorum eğer orda sıkıntı olursa redditten alternatifleri buluyorum.
-
khabib skip atacak kaçarı yok yerden kalkamycak conor yatırıp yatırıp sevecek
-
Conor dan tarafım, Habib'in teknikleri çok gıcık, vurup vurup kaçıyor, kancık gibi dövüşüyor.
-
yurdum anadolu insanı hep mazlumu güçsüzü garibanı tutar ya..
conor'un maçı alma ihtimalini daha yüksek gördüğüm için gönlüm khabib kazansın istiyor (:
bi de conor açık ara kaşar, khabib daha bi efendi gibi, kafasına taktığı bonus peruk müstesna :D
işin şovuna ters düşebilir ama, ben çıkıp dövüşsem böğürmeyen bağırmayan tartışmayan konuşmayan mimiksiz bir dövüşçü olurdum,
önüme geleni patates edeyim, ama maç başında da sonunda da egodan duygulardan eser olmasın.
bu kadar gösterişli adam arasında böylesinin de ayrı namı olur sanırım (:
ah hayaller.. kırık boyunla daha bi keyiflisiniz (:
-
muaythaist bunu yazdı
conor'un maçı alma ihtimalini daha yüksek gördüğüm için gönlüm khabib kazansın istiyor (:
bi de conor açık ara kaşar, khabib daha bi efendi gibi, kafasına taktığı bonus peruk müstesna :D
işin şovuna ters düşebilir ama, ben çıkıp dövüşsem böğürmeyen bağırmayan tartışmayan konuşmayan mimiksiz bir dövüşçü olurdum,
önüme geleni patates edeyim, ama maç başında da sonunda da egodan duygulardan eser olmasın.
Khabib açık ara favori hocam.
Conor 2.40 Khabib 1.50
-
muaythaist bunu yazdı
khabib mazlum güçsüz gariban ? adamın mağlubiyeti yok artı olarak hıcbır round da bile maglubiyeti yok maçı gectim ve hunharca saldırıyor bu adam nasıl gucsuz ve mazlum olabilir.
-
Bosluk bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
khabib mazlum güçsüz gariban ? adamın mağlubiyeti yok artı olarak hıcbır round da bile maglubiyeti yok maçı gectim ve hunharca saldırıyor bu adam nasıl gucsuz ve mazlum olabilir.
yere alırsa khabib öper. alamazsa conor öper.
ben kazanma ihtimalini daha düşük gördüğüm tarafı tutarım ekseriyetle. bu yanımı anadolu insanının mazlumun güçsüzün yanında olma fıtratına benzettim. yoksa güçsüz mazlum adamın orda işi ne (:
khabib daha efendi mizaçlı, bu da artı bir etken seyrederken şahsını desteklemem hususunda.
-
muaythaist bunu yazdıBosluk bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
yere alırsa khabib öper. alamazsa conor öper.
ben kazanma ihtimalini daha düşük gördüğüm tarafı tutarım ekseriyetle. bu yanımı anadolu insanının mazlumun güçsüzün yanında olma fıtratına benzettim. yoksa güçsüz mazlum adamın orda işi ne (:
khabib daha efendi mizaçlı, bu da artı bir etken seyrederken şahsını desteklemem hususunda.
Herkesin düşündüğü bu.
Conorun takedown defence i güçlü ama khabib çok iyi güreşci.
-
https://www.youtube.com/watch?v=e5w6RqWp38U
https://www.youtube.com/watch?v=vwrGm2PTs5U
Khabib ne kadar korkmadım etmedim desede 1.24 de otobüsün içinde korktuğu görülüyor bence.
u235 tarafından 03/Eki/18 17:44 tarihinde düzenlenmiştir