The Long Dark Rekorunuz Kaç?
-
ormanın ortasında yakacak odun bulamıyoruz mk işe bak ... neyse ...
-
O olay cidden biraz sacma . Yakacak bulamama olayi filan. Birde oyunun eski surumlerinde karda kista kalinca tum enerjin ile bulundugun yere kendin siginak filan yapiyormussun. Onu niye kaldirdilar anlamadim.
-
bu tür oyunların hepsinde bir kaç saçmalık oluyor yaw.
minecraft a bi yüksek grafik patch gelse :D oyş
-
PanxeR bunu yazdı
hocam var zaten bir texture pack grafikleri manyak yükseltiyor
-
PanxeR bunu yazdı
Mine craft icinde bildigin muhendis gibi mine craft calisman lazim herhalde. Neler neler neler uretiliyormus. Ben bi yuklemistim. Tarimcilik ve mantarcilik ile ugrasip bir ev yapmistim. Cami icad ise benim icin cidden lux tu :-)
-
hsyN bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
Ya beyler bu oyun gibi ama öyle hemen ölünmeyen, biraz daha kolay multiplayersiz bir oyun biliyor musunuz ?
http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_the_long_dark.shtml #The Long Dark - Early Access v1.83 +9 TRAINER
hocam şöyle ufak bi araçla oyunu biraz daha kolaylaştırabilirsin en azından iyice öğrenene kadar :)
Böyle de zevki kalmadı oyunun :D Ama sınırsız item olayı iyiymiş. Ölümsüzlük açmadan oynansa iyi aslında :)
-
c0nverse bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hocam biliyorum texturelerin değiştiğini ama kaplamada bir yere kadar oyun dinamiklerini daha hale getirebilirler bence hayalimde var aslında öyle bişi ama ne yazıkki oyun yapımcısı degilim
-
PanxeR bunu yazdıc0nverse bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hocam biliyorum texturelerin değiştiğini ama kaplamada bir yere kadar oyun dinamiklerini daha hale getirebilirler bence hayalimde var aslında öyle bişi ama ne yazıkki oyun yapımcısı degilim
Hocam bu haliyle bile pc nin amına koyuyor birde ona 512x512 texture attığın zaman zaten makina deliriyor.Eğer çok başarılı grafikli birşey yaparsan herkes oynayamaz . Optimizasyonda bi yere kadar
-
26 günü gördüm herşey çok güzeldi. tavşan adası var orada sürekli 6 7 tane tavşan kapanı yaptım
kurup onları bir ton tavşan yiyordum tavşan derisi eldiven yaptım.
kurt postundan kaban yaptım donmak nedir bilmedim açlık nedir bilmedim.
fakat kalkan yapamıyoruz . hain kurd tek dişte götürdü. o nasıl oldu anlamadım
-
oyun benim gözümde artık bitti.
çünkü 87 gün ayakta kaldım.
dahada kalırdım. artık heryeri gezip gördüğüm için olay rutin şekilde tavşan avlama su ısıtma uyuma şeklinde dönmeye başladı.
üzerimdeki elbiseler -25 derecelere kadar sıcak tuttuğunda donma filan da kalmadı.
tüm mermileri bitirdiğim için tüfekte taşımayınca sürekli erzaklı gecebiliyorum.
birde bu elbiseler iyi olucna sanırım kurtlarada daha iyi direniyoruz .
artık biri saldırdı. kaçtı pataklıyordum.
kan izlerini takip ederek gittiği yerde yaakaldım döverek öldürdüm.
sonra ilk yardım sonra dinlenmeden başka bir kurdada aynısını yaparak intihar ettim.
yeni harita.
yeni birkaç şey daha lazım. sevim oyunu