folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder The Man From Earth - Çok Güzel Bir Bilim-Kurgu

The Man From Earth - Çok Güzel Bir Bilim-Kurgu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KursatReis
    KursatReis's avatar
    Erkek

Film mukemmel  turunun tek ornegı dıyebılırım gercı dını acıdan bıraz ters ama mantıklı yaklasmadan ızlersenız cok zevk alırsınız tavsıye

TANRI TÜRK Ü KORUSUN O KENDİNİ YÜCELTİR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:
    -----------------------------

filmi izleyince bir odanın içinde 5-6 kişiyle bu kadar masrafa daha güzel bir film çekilemez diyeceksiniz. izlerken milyon dolarlık filmlerden daha fazla keyif almıştım.

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePReS
    DePReS's avatar
    Erkek

İzlediğim en iyi filmlerden biri. Mutlaka izleyin...

https://twitter.com/erincsen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

Süper Bi Film Kesinlikle izlenmesi gerekir bir kere bile basından kalkmadım izlerken

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

asa42 bunu yazdı:

la burdaki (http://direkizle.net/the-man-from-earth.html) 196 yorumun çoğunda berbat demişler nasıl iş bu :)

sen takılma oraya yabancı sitelerdeki yorumlara bak bakacaksan.ne bekliyorsun ki türk halkının yorumundan.onlara kv pusu tarzında senaryo lazım.işin derinine inen bir yapım varsa bil ki türk halkı arasında pek bilinen bir yapım değildir.bunu lost un final bölümü yorumlarına bakarak anlayabilirsin eğer izlediysen.yoruma bak ' way aq hepsi rüyaymış.bende gerçek sandım.' öyle yorumlar var ki sanki rüya olduğu için o kadar para harcanmamış,hawaii ye gidilmemiş sanki ortada bir film seti yokmu gibi.boşver sen gir imdb ye yorumları gör.

biz de lost böyle anlaşılır.yabancılar bakar gider bi de j.abramsın fringe dizisine devam eder.biz de lostun final bölümü böyle mi olur der,bırakır.oysa ki fringe izlemeyen neler kaybeder bence.yani dostum hayatını karşı cinsin gözüne girmek için harcayan bir toplumun lost vb yapımlara yaptığı yoruma bakarak filmin hakkında bir fikir edinmek yanlış olur.hayatında biri olmadan mutlu olamayacağına inandırılmış bir halktan bu beklenir zaten.örnekleri mevcuttur.önünde dünyaya açılan bir kapı olan bilgisayarı sadece facebook ve msn den ibaret sanan bir halkın böyle yapımlara yazacağı yorumdan ne beklenir.türk halkını yapacağı yorumlar ancak şöyle olur;karakterinin beş para etmediğini anlayıpta sıfatına değer biçtirmek için facebook a fotoğraf koyup yapılan yorumlara göre haz alması şeklinde cereyan eder.yani ancak face de yapılan yorumlara bakarak yorum yapılan hakkında fikir sahibi olabilirsin.sonuç olarak lost,the man from earth,fringe,donnie darko ve nice benzeri yapımı algılamakta bizim halkın zeka yetisi yoktur.o yüzden izle bence.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ParadoX61
    ParadoX61's avatar
    Erkek

bir ara izlerik ..

İyiler ilk görüşte tanınmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

İzlediğim en kötü filmdi. Bilim kurgu adı altında saçma sapan diyaloglara girilmiş. Vakit kaybıydı

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bende indiriorum şimdi bakalım nası film merak ettim ,) saol hocam

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

hotlife verinde yolumuzu bulak yaw :D

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kisuke_Urahara
    Kisuke_Urahara's avatar
    Erkek

Ben pek beğenmedim bi odanın içinde insanları ikna etmeye çalışan bir adamın dramını anlatan bir film çıktı karşıma.

Toplam Hit: 12703 Toplam Mesaj: 78